6. Ay da revizyon olan var mıı?

Kisura bakmayin kizlar ama neden oluyorsunuz revizyonu cahilligime verin bende burun ameliyati oldum merak ettim

Iç dikişlerim enfeksiyon kaptığı için bi part antibiyotik kullandım. Şişliği inmedigi ve ödem yaptığı için canım
Ay Allah korusun ya benimde sol tarafinda hafif bi sisligim var cok yavvasss iniyor her yeri oturdu bi tek orasi oturmadi bu ayin 19 unda 3 ayim olacak

Ay Allah korusun ya benimde sol tarafinda hafif bi sisligim var cok yavvasss iniyor her yeri oturdu bi tek orasi oturmadi bu ayin 19 unda 3 ayim olacak

Benimde sol tarafım ve hala tıkalı içinde beyazlık var görüyorum dışardan da yamuk görünüyo. Doktorum 6. Ay da revizyon yapalım dedi. Revizyon ameliyatı olup sonraki süreci merak ettim memnun kalan var mı acaba

isim vermeyeyim ama devlette olmuştum.dikişler erimediği için vücudum kabul etmedi ve sürekli reaksiyon göstermeye başladı.mecbur revizyon yapıldı.tekrar açılıp temizlendi.

10.günümdeyim şu an bir pronlem yok gibi.ama bu kahrolası ameliyatta iyileşme süreci biraz uzun bildiğin gibi.zaman ne gösterir bilemiyorum.

10.günümdeyim şu an bir pronlem yok gibi.ama bu kahrolası ameliyatta iyileşme süreci biraz uzun bildiğin gibi.zaman ne gösterir bilemiyorum.
Canım resimlerini görmüştüm benim açtığım başlıkta bende ilk ameliyatın zannetmiştim bilmiyordum revizyon olduğunu, bir doktor nasıl böyle bir hata yapar anlamıyorum tekrar çok geçmiş olsun

Tabi zaman çok önemli ama ilk ameliyatından sonraki kadar heyecanlı değilsindir eminim ki. Şekli fln nasıl tahmin edebiliyo musun yani ikinci de şimdi oldu diyebiliyo musun

Tabi zaman çok önemli ama ilk ameliyatından sonraki kadar heyecanlı değilsindir eminim ki. Şekli fln nasıl tahmin edebiliyo musun yani ikinci de şimdi oldu diyebiliyo musun
aslında ilk ameliyatımda burnumu görür görmez olmamış demiştim.ama herkes üzülmeyeyim diye "aaa çok güzel olmuş"falan diyordu.şimdi tam istediğim gibi bakalım.

aslında ilk ameliyatımda burnumu görür görmez olmamış demiştim.ama herkes üzülmeyeyim diye "aaa çok güzel olmuş"falan diyordu.şimdi tam istediğim gibi bakalım.

Ayy benim ilk ameliyatından da çevrem öyle demişti. Hatta alçı çıktığı gün doktor çok güzel oldu aynaya bak bakalım demişti. Tabi görür görmez hayal kırıklığı olmuştu Dur zamanla düzelecek dedi ama 3. Ay kontrolüm de 6. Ay gel bi daha yapalım bu sefer senin istediğin gibi yapıcam dedi. Bende de bi korku sardı. İlk ameliyatta olmayan şey ikinci ameliyatta olucak mı acaba korkusu var. Senin burun derin kalın mı?

Ayy benim ilk ameliyatından da çevrem öyle demişti. Hatta alçı çıktığı gün doktor çok güzel oldu aynaya bak bakalım demişti. Tabi görür görmez hayal kırıklığı olmuştu Dur zamanla düzelecek dedi ama 3. Ay kontrolüm de 6. Ay gel bi daha yapalım bu sefer senin istediğin gibi yapıcam dedi. Bende de bi korku sardı. İlk ameliyatta olmayan şey ikinci ameliyatta olucak mı acaba korkusu var. Senin burun derin kalın mı?
evet derim oldukça kalın.ama ben tekrar aynı doktora olmayı cesaret edemedim valla.

Bende tam altıncı ayımda oldum tekrar bu ilkinden daha zor geçti hala şişliklerin var bakalım inince nasıl olacak

Back
X