- 28 Şubat 2015
- 258
- 376
- 53
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
-
Ne diye niyetlendiniz ben kaciyimmi kacmayimmi diyemiYattim tam 7 gece yaptim.
Karar senin tabiki ama aikesini ikna edemeyen bi adam seni ne kadar koruyabilir onlara karşı? Kaçarsan zaten Ömür boyu kv ile sürekli savaş halinde olucaksın buna katlanabilicekmisin? Üstelik Şundan emin ol eşin annesinden taraf olucaktır. Kendi fikrimi sorarsan bu ilişkide ben büyük bi aşk ve fedakarlık göremedim Sonu yok gibiCekmiyor sizce ayrilayimmi
Bence kaç, düşündüğün kabahat durduğun kabahat erkek çıkmış karşına errrrkekkkk bee b.kunda boncuk bile vardır
Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
Arkadaşım birak kacsin biz boşuna nefes tuketiyoruzSakın öyle bir aptallık etme. .
Sözlünüz pek akıllı..
aklınca kaçıp düğün yapmayacak. .
sakınnnnn derim..
seni isteyen insan ben onu istiyorum der ailesine ..
o kadar !
Biraz gurur..
Arkadaşım birak kacsin biz boşuna nefes tuketiyoruz
Diger konularina bakin çoğu kacmayla ilgili
Fayda etmemiş yani
Kendi düşen aglamazmis
Aynenİki gün sonra da boşanayım diye konu açar. .
kendi düşen ağlamaz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?