• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 ay oldu

İstenmeyen sensin, nereye kaçıyorsun.
Sevgilin üzerine en ufak bir sorumluluk bile almak istemiyor haberin olsun.
Eğer ailesine rağmen istiyorsa seni, tek başına da olsa gelir ailenin rızasını alır evlenirsiniz.
Burada tüm sorumluluk gördüğün gibi ona düşüyor ama o senin üzerine atmış.
Sen niye kötü olacaksın ailenle. Onun gözü almıyor tabi ailesiyle kötü olmayı.
Oh valla ne güzel armut piş ağzıma düş.

Cekmiyor sizce ayrilayimmi
Karar senin tabiki ama aikesini ikna edemeyen bi adam seni ne kadar koruyabilir onlara karşı? Kaçarsan zaten Ömür boyu kv ile sürekli savaş halinde olucaksın buna katlanabilicekmisin? Üstelik Şundan emin ol eşin annesinden taraf olucaktır. Kendi fikrimi sorarsan bu ilişkide ben büyük bi aşk ve fedakarlık göremedim Sonu yok gibi

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...

Istemeyen onun ailesi o sana kacsin, sen ona degil:KK20:

Sakın öyle bir aptallık etme. .:KK12:
Sözlünüz pek akıllı..:KK67:
aklınca kaçıp düğün yapmayacak. .:KK14:
sakınnnnn derim..:KK20:
seni isteyen insan ben onu istiyorum der ailesine ..:KK9:
o kadar !:KK34:
Biraz gurur.
.:KK53:
Arkadaşım birak kacsin biz boşuna nefes tuketiyoruz
Diger konularina bakin çoğu kacmayla ilgili
Fayda etmemiş yani
Kendi düşen aglamazmis :KK14:

Yapmayin allah askina simdi sizi biriyle girustun diye ostemeyen ailesi yarin birgun kacmanida yuzune vurcak ben kacmanin ezikligini yasarsin ailende perisan olur degermi elini vicdanina koy en kotu zamanlarinda bunca yil ailen yanindaydi k..kirik bi adamin ailesi oyle diyo diye kacilirmi eger sevdigin adam seni gercekten istiyosa ailesini ikna eder senden boyle bisey istemez mantikli ol lutfen

Kacmak ne ya ortada olumsuz durum varsa olumlusunu yaratmaya calisin.kacmak ne ya mutlu musmutlu olacaginimi zannediiyorsun kacinca.sinirlari neden zorluyosunuzki.kacinca butun kapilari kapatacaginin farkinda degilmisin.kactiktan sonra kusura bakma gorecegin tek muamele kolelik , eş lik degil...

Back
X