6 ay oldu

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...

1. Istenmeyen gelin olmak ne kadar zor olmali.... insan hersey normal ve güzelken bile yeni hayatina alisasiye bayagi zorluk cekiyor
  2. 1bucuk sene nerdeymis?
  3. kacmak....bence hic yapma.
düsünsene hem istenmiyorsun hem kacip gideceksin....bu olayin sonunu iyi görmüyorum ben.
sen bence uzak dur
ilk zamanlar zor olsa bile vazgec bu sevdadan.
neden dersen
ilk zamanki heyecan gectikten sonra bu yukarida saydiklarim sana agir gelebilir yüzüne vurabilirler....ve bi bakmissin kocaman dünyada yapayalniz kalmissin.
yapma
dua et
illa istiyorum deme hayirliysa olsun de....ama güzellikle kacmakla kendini zorla kabul ettirmekle degil
haaa esas oglanda seviyosa...kabul ettirecek ailesine...burda aslinda is onda!
ve kac yasindasin???

Kacmak ne yaw?bu zamanda kaçma kaldimi?hadi diyelim sizin tabirinizle kactiniz nolucak söyleyeyim seni bir güzel ailesinin evine götürecek orda bir oturtacak zahmet ederse bir nikahini kiyacak,evde istenmeyen gelin olarak KV. Birbirimizi yiyeceksiniz,sen ailenle kusmenle kala kalacaksin,hala kaçmaya kararli misin?

senin ailenin izni olmasa bi nebze anlarım da şuan kaçmak istemeni anlayamadım. zaten izin veriyor ailen istemeyen onun ailesi. o kaçsın sana :KK51:

açın şu erkeklerin önünü onlar kaçmak istesin bize :KK70:

neysee. kaçma sakın. yarın bigün başına kalkıcak olan biten herşeyi

Ilk önce hepinizden özür diliyorum hep ayni sorundan kafanizi ütüleyip duruyorum. Ama Benim hayatimdaki sorun su: Ben eskiden sözlüydüm sonra beni terk etti. 1 bucuk sene hic ilgilenmedi. O arada ben birinle konusdum. Sonradan sözlüm özür dileyip barismak istedi. Baristik. Ailesi o cocukla konusdugumu duymuslar ve o cocugun onlarin akrabasi oldugunu söylemisler. Benim haberim yoktu. Simdi beni istemiyorlar. Sizce ben napmaliyim ailemin izni var. Eski sözlüm birtek ona kacarsam evlenebilecegimizi söLedi. Ona kacmami bekliyor...
Seni terkeden ve 1,5 yıl aramayan sözlüye başka adam kalmamış gibi geri dönmüşsün. Şimdi onun ailesi seni istemiyor. Seni kaçırırsa (kimden kaçıracak, senin ailen zaten razı) nereye götürmeyi planlıyor? Ailesi istemiyorsa sana kendi başına bakacak, ev kuracak durumu var mı? Mecbur kalıp senin namusuna dil uzatan ailesinin yanına gitmek zorunda kalırsan ne olacak? Bu git-gel akıllı sözlün her kızdığında veya ailesi laf soktuğunda senin namusuna laf edecek mi? Bu adama bu kadar mı muhtaçsın?

ne kaçması Allah aşkına,öyle şey mi olur?erkek dediğin sevdiği için gerekirse dünyayı önüne alır bırak ya sakın öyle bi hata yapma!

1. Istenmeyen gelin olmak ne kadar zor olmali.... insan hersey normal ve güzelken bile yeni hayatina alisasiye bayagi zorluk cekiyor
  2. 1bucuk sene nerdeymis?
  3. kacmak....bence hic yapma.
düsünsene hem istenmiyorsun hem kacip gideceksin....bu olayin sonunu iyi görmüyorum ben.
sen bence uzak dur
ilk zamanlar zor olsa bile vazgec bu sevdadan.
neden dersen
ilk zamanki heyecan gectikten sonra bu yukarida saydiklarim sana agir gelebilir yüzüne vurabilirler....ve bi bakmissin kocaman dünyada yapayalniz kalmissin.
yapma
dua et
illa istiyorum deme hayirliysa olsun de....ama güzellikle kacmakla kendini zorla kabul ettirmekle degil
haaa esas oglanda seviyosa...kabul ettirecek ailesine...burda aslinda is onda!
ve kac yasindasin???

22 yasindayim

Seni terkeden ve 1,5 yıl aramayan sözlüye başka adam kalmamış gibi geri dönmüşsün. Şimdi onun ailesi seni istemiyor. Seni kaçırırsa (kimden kaçıracak, senin ailen zaten razı) nereye götürmeyi planlıyor? Ailesi istemiyorsa sana kendi başına bakacak, ev kuracak durumu var mı? Mecbur kalıp senin namusuna dil uzatan ailesinin yanına gitmek zorunda kalırsan ne olacak? Bu git-gel akıllı sözlün her kızdığında veya ailesi laf soktuğunda senin namusuna laf edecek mi? Bu adama bu kadar mı muhtaçsın?

Isi var calisiyor ailesinin yakininda bir evi var. Ben o evi istenedigimi bile bile o evi istiyor. Ailesine ayrildigimizi söyledi. Ailesi ona baski uyguladigi icin diyor

Seni terk edip 1.5 sene arayıp sormayan adam için kaçmaya değer mi ? Hoş kimse için kacilmaz bence. Bile bile istenmeyen gelin olmaya çalışıyorsun. Yapma.

X