• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. ay ve 1. yil arasindaki fark

Restlessoblivion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
144
25
48
32
Selam herkese, gecmiste ameliyat olan arkadaslar soruma cevap verebilirmi lutfen. 6 ay ve 1 yil arasinda burnunuzda degisiklik gordunuzmu ? 6. ayimi doldurmak uzereyim ve burnum biraz buyuk duruyor. Ödem var hala burun ucumda ama buna bagli oldugunu dusunmuyorum. Ve sizde burun ucundaki ödem ne zaman azalmaya basladi ?

ben daha 3. ayımdayım tecrübem yok fakat bu konuyla ilgili çok şey okudum binlerce okumuşumdur. genel kanı %80 şişlik ilk 3-4 ayda gidiyor geri kalan %10 1 seneye kadar sürebiliyor açık ameliyatta ve burun ucunda çok işlem varsa daha uzun.

kızın biri 3 senede fark gördüm diyor. 2 sene boyunca burnum büyük diye ağlayıp 2 sene sonra küçülen bile okudum yani çok karışık.

ödem olduğunu düşünüyosan ödem vardır canım 1-2mm fark bile burun ucunda farkettirir emin ol çünkü burunun kıkırdakları belli olmadığı için o büyük kaba görüntü var ödemler inince daha şekilli duruyor

ben daha 3. ayımdayım tecrübem yok fakat bu konuyla ilgili çok şey okudum binlerce okumuşumdur. genel kanı %80 şişlik ilk 3-4 ayda gidiyor geri kalan %10 1 seneye kadar sürebiliyor açık ameliyatta ve burun ucunda çok işlem varsa daha uzun.

kızın biri 3 senede fark gördüm diyor. 2 sene boyunca burnum büyük diye ağlayıp 2 sene sonra küçülen bile okudum yani çok karışık.

ödem olduğunu düşünüyosan ödem vardır canım 1-2mm fark bile burun ucunda farkettirir emin ol çünkü burunun kıkırdakları belli olmadığı için o büyük kaba görüntü var ödemler inince daha şekilli duruyor

Tskler paylastigin için :) Içim rahatladi. Deriyle ilgili birazda sanirim, bide burun ucu en geç inen tarafmis. Istedigin sonucu elde edersin sende umarim^^

Back
X