Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size nekadar oldu gulum benimkide burun ucu top gibi 4 ay oldu sisler indikce guzelesiyormu yoksa daha cirkinmi oluyoNasıl uzun kaldı bir fotoğraf atabilecek misin?
Doktoruna danıştın mı?
Şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor ama uzunluktan kastın nedir anlamadım, benim burun ucumda top gibiydi ama şimdi şimdi iniyor.
Burunla alın arasında biraz fark olmadığı için uzun görünüyo burnun. Yani eğer alnının aşağı kısmı burnun başlangıç noktası radix diyolar sanırım biraz daha inerse daha kısa görünür. Doktoruna sor o kısımda oynama yapmış mı bi çok doktor o kısma dokunmuyo çünküEki Görüntüle 2072856 Eki Görüntüle 2072857
Yandan uzun durduğunu düşünüyorum hala.1,5 ay oldu.ve evet şişlikler inince inceliyormuş ama bu durum değişmez sanırım.doktorum gayet kibar olduğunu söyledi.ona göre bi uzunluk yok.
O kısma dokunduğunu sanmıyorum sadece kemer törpülendi ucu düşüktü o halledildi.fakat benim uzunluktan kastım yukardan aşağı görüntüsü değil.yandan en olarak uzun durması.yani anlatmaya çalıştım ama umarım anlaşılmıştır:) yinede teşekkürler cevabınız için.Burunla alın arasında biraz fark olmadığı için uzun görünüyo burnun. Yani eğer alnının aşağı kısmı burnun başlangıç noktası radix diyolar sanırım biraz daha inerse daha kısa görünür. Doktoruna sor o kısımda oynama yapmış mı bi çok doktor o kısma dokunmuyo çünkü
Size nekadar oldu gulum benimkide burun ucu top gibi 4 ay oldu sisler indikce guzelesiyormu yoksa daha cirkinmi oluyo
Dedimi doktorunuz degisecek diye benim doktor sordum bisey demiyo hafif var ama sislikleriniz dio kafayi yicem olmaz olaydim eski halimi okadar ozledimki keske diom ama yok yok yokyok tabi ki daha güzel olcak şişlikler inince 4 ay olacak benimde
Dedimi doktorunuz degisecek diye benim doktor sordum bisey demiyo hafif var ama sislikleriniz dio kafayi yicem olmaz olaydim eski halimi okadar ozledimki keske diom ama yok yok yok
Insallah gulum benim goruntude duzelir yan degilde ön cok daha onemliTabi ki ben aylık genel kontrole gidiyorum çağırıyor zaten hemşiresi.
Biraz daha inecek daha şişliklerin var dedi.
+bimilyon katılıyorumBurunla alın arasında biraz fark olmadığı için uzun görünüyo burnun. Yani eğer alnının aşağı kısmı burnun başlangıç noktası radix diyolar sanırım biraz daha inerse daha kısa görünür. Doktoruna sor o kısımda oynama yapmış mı bi çok doktor o kısma dokunmuyo çünkü
burnunuz harikaEki Görüntüle 2072856 Eki Görüntüle 2072857
Yandan uzun durduğunu düşünüyorum hala.1,5 ay oldu.ve evet şişlikler inince inceliyormuş ama bu durum değişmez sanırım.doktorum gayet kibar olduğunu söyledi.ona göre bi uzunluk yok.