6 ay yada 1 yıl sonra burnum hiç değişmedi diyen varmı

Relaxyeni

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2012
424
110
303
Evet arkadaşlar 1,5 aylık estetikliyim bende..fakat ödem baya az yani şişlikler büyük ölçüde indi.merakım 6 ay sonra yada 1 yıl sonra değişim olacak mı yoksa alışmak mı lazım bu haline.uzunluktan şikayetçiyimde..

Benimde 3. Hafta .burnumun delikleri biri hanyaya biri konya ya bakio .değişmedi diyenlerde oluyo değişti diyenlerde ama seninki uzunluk sislikle alakası olmadığı için pek degiscegini sanmıyorum

Kimse yokmu ya bi benim burnum mu uzun kaldı estetikten sonra anlamadım ki.tecrübeli arkadaşlarrrr

Nasıl uzun kaldı bir fotoğraf atabilecek misin?
Doktoruna danıştın mı?
Şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor ama uzunluktan kastın nedir anlamadım, benim burun ucumda top gibiydi ama şimdi şimdi iniyor.

20171123_154059.webp 20171123_154027.webp
Yandan uzun durduğunu düşünüyorum hala.1,5 ay oldu.ve evet şişlikler inince inceliyormuş ama bu durum değişmez sanırım.doktorum gayet kibar olduğunu söyledi.ona göre bi uzunluk yok.

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl uzun kaldı bir fotoğraf atabilecek misin?
Doktoruna danıştın mı?
Şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor ama uzunluktan kastın nedir anlamadım, benim burun ucumda top gibiydi ama şimdi şimdi iniyor.
Size nekadar oldu gulum benimkide burun ucu top gibi 4 ay oldu sisler indikce guzelesiyormu yoksa daha cirkinmi oluyo

Eki Görüntüle 2072856 Eki Görüntüle 2072857
Yandan uzun durduğunu düşünüyorum hala.1,5 ay oldu.ve evet şişlikler inince inceliyormuş ama bu durum değişmez sanırım.doktorum gayet kibar olduğunu söyledi.ona göre bi uzunluk yok.
Burunla alın arasında biraz fark olmadığı için uzun görünüyo burnun. Yani eğer alnının aşağı kısmı burnun başlangıç noktası radix diyolar sanırım biraz daha inerse daha kısa görünür. Doktoruna sor o kısımda oynama yapmış mı bi çok doktor o kısma dokunmuyo çünkü

Burunla alın arasında biraz fark olmadığı için uzun görünüyo burnun. Yani eğer alnının aşağı kısmı burnun başlangıç noktası radix diyolar sanırım biraz daha inerse daha kısa görünür. Doktoruna sor o kısımda oynama yapmış mı bi çok doktor o kısma dokunmuyo çünkü
O kısma dokunduğunu sanmıyorum sadece kemer törpülendi ucu düşüktü o halledildi.fakat benim uzunluktan kastım yukardan aşağı görüntüsü değil.yandan en olarak uzun durması.yani anlatmaya çalıştım ama umarım anlaşılmıştır:) yinede teşekkürler cevabınız için.

Burnun sekli degismez ayni kalir sadece odemler sislikler inince cok milimlik bi kuculme olur ama senin duymak istedigin burnum kisalacakmi ise o gercekten zor

Aslında burnun küçük uzun da değil gayet doğal ve güzel sıkıntın alnın ve çenende ikisi de geri oldugu için burun büyük görünüyoe gözüne. Sen burna değil yüzüne yağ enjekte ettir burnun bence çok güzel. Bınu bi doktora sor istersen aymı şeyi söyleyeceğini düşünüyorum estetikten anlıyorsa

Bide burun kökün yüksek doktor ona dokunmamıs o yüzden de öyle duruyor olabilşr her doktor el atamıyor ama o da burnyn görüntüsü değiştiriyor baya. Benim de burun köküm yüksek doktorum törpüleyecek

Dedimi doktorunuz degisecek diye benim doktor sordum bisey demiyo hafif var ama sislikleriniz dio kafayi yicem olmaz olaydim eski halimi okadar ozledimki keske diom ama yok yok yok

Tabi ki ben aylık genel kontrole gidiyorum çağırıyor zaten hemşiresi.
Biraz daha inecek daha şişliklerin var dedi.

ben 4 ay olacak burun ucumu yeni hissetmeye başladım ve sırtımı. sanki duvara dokunuyormuşum gibi sert ve uyuşuktu. geçiyor geçiyor merak etme :)

bir de sende alışacaksın kaç sene aynada gördüğün yüzle şimdi gördüğün aynı değil.
doktorun bana daha aynayı vermeden ilk üç ay aynaya baktığında farklı hissedebilirsin bu çok normal korkma sakın demişti.

+bimilyon katılıyorum

Merhaba aradan baya yıllar geçmiş ama ben yine de sorma istiyorum uzunluğu şuan ne durumda memnun musunuz ben de ameliyat oldum ama uzunluğu hala aynı geliyor bana 18 gün oldu kısalma oldu mu ya da şişlik gidince daha kısa göründü mü cevaplarsanız çok sevinirim 😊

Back
X