Bebek Beslenmesi 6 aydan sonra bebek bakımı zor mu gerçekten?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

anewhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
709
458
103
Bebeğim 4 aylık. Çevremdeki annelerle konuştuğumda hep bunlar rahat günlerin hele bir 6 aylık olsun o zaman başlayacak zorluklar diyorlar. Bu bir şehir efsanesi mi yoksa doğru mu? Siz neler yaşadınız bu süreçte?

Hareketlenmeye başladıkları için öyle söylemişlerdir diye düşündüm. Sağa,sola, sırt üstünden yüzüstüne ve tam tersine dönüyorlar ve bunu çok hızlı yapabiliyorlar. Daha da dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca ek gıdalar başlıyor,

Hareketlenmeye başladıkları için öyle söylemişlerdir diye düşündüm. Sağa,sola, sırt üstünden yüzüstüne ve tam tersine dönüyorlar ve bunu çok hızlı yapabiliyorlar. Daha da dikkatli olmak gerekiyor. Ayrıca ek gıdalar başlıyor,

Olabilir evet. Hoş bunlar çok sorun değil benim için ama kişiye göre değişebilir tabi ki :) yaşayıp göreceğiz bakalım :)

Çok biliyor onlar.

Oturmaya başladıktan sonrası daha kolay, hem de daha keyifli.

:) akasya ana kanalında diyor ya mahvolacaksın kulübü diye. Hamileyken şimdi çok rahatsın bir doğsun o zaman gör diyenler. Şimdi de şu an çok küçük rahatsın 6 aylık olsun bak gör o zaman diyorlar.

Zaten kimseye böyle laflar etmezdim hiçbir konuda. Anne olunca iyice konuşmamaya başladım çünkü çok sinir bozucular. Onlarda durum tam tersi anne olunca çok bilmiş oluverdiler...

Back
X