Bebek Beslenmesi 6 aydan sonra mamaya ne gerek varki??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canim bence öyle yapma sahsen ben hala devam mamasi kullaniyorum ek gida da veriyorum ama onlar ara ögün oluyor aksam yatarken ve ozellikle gece kalkinca mama veriyorum.1 yasina kadar da kullanicam.ek gidalar bence yetersiz kalir mama vermekten yanayim ben.

Arkadaşlar birşey soracağım devam sütü ne mamadan farkı ne birde mama yerinemi veriliyor kaç aylıkdan itibaren devam sütü veriliyor

Arkadaşlar birşey soracağım devam sütü ne mamadan farkı ne birde mama yerinemi veriliyor kaç aylıkdan itibaren devam sütü veriliyor

devam sütüde mama canım ek gıdalarla birlikte verildiği için 6.aydan iytibaren devam sütüne geçiliyor mama paketlerinin üzerinde yazar bebeğin ayına göre mama veriliyor
anne sütünün bebeğin gelişimine göre içeriği değişiyorsa mamalardada aynı

Sağol canım anladım

arkadaşlar kimse sütü bebeğine yetiyorken kalkıpta bebeğine mama vermez

benim üçüzlerim var 3 ay emzirebildim tabiki yanında mama takviyesiyle bu mamalar anne sütüne yakın bebegin alması gereken gıdaları barındırıyor bebegime mama vermem kendim yaparım derken bebegi dengesiz beslemekte var mama kesinlikle verilmesi lazım ben 4. ayları biter bitmez ek gıdaya geçtim ona çok dikkat etmek lazım geç kalınırsa yemiyorlar ama mama tabiki devam 2 yaşına kadar inek sütü yasak inek sütüne geçince mama bırakılabilir bence.

bu kadarda karşı olmamak lazım tabiki arkadaş bebegini 16 ay rahat rahat emzirmiş şimdi çok karşıyım der sen gelde onu emziremeyen sütü yetmeyen bebgi aç kalan çaresiz annelere sor bakalım.....

benim de kızım şu an 8. ayına girdi, 1. ayından sonra emmedi ve ben 2. aydan itibaren bu aya kadar sütümü sağa sağa verdim, bu aya kadar aldı çok şükür, bebeğim emmeyi bıraktığı zaman hep derdim ki, Allahım ne olur bebeğim hiç değise 4 ay anne sütü alsın, 4. ay geldi allahım ne olur yavrumun gıdasını kesme diye dualar ettim ve bu aya kadar getirdim, gönül isterki, 1,5 - 2 yaşına kadar anne sütü alsın ama olmuyor işte

benim de sütüm şu aralar azaldı, ben d edevam sütü vermeye başladım, ve kesilirse de 2 yaşına kadar devam sütü vermeye devam edeceğim, çünkü bebeğimin bağışıklık sisteminin güçlenmesi gerek, devam sütleri bunu sağladığını iddia ediyor, ve inanmak zorundayım

valla en az 1-1,5 yaşına kadar varsa anne sütü yoksa devam sütü ŞART.yoksa bebekleriniz uzamaz arkadaşlar boy fakiri olup çıkarlar haberiniz olsun.Bu keyfiyen yapılan bişey değilki zaten bebek gece uyanıyor mama diye memm meemm diye ağlıyoo:)) ne yapcam patatesmi vereyim:)) kendim de evde ne yapabilirim gece verebileceğim.inek sütü de yasakkk.

kızlar nasıl yani biberen mamasınamı karıştırıyosunuz mamaları.cevap yazın lutfen

canım şu marketlerde satılan mamalar
üzerlerinde tarifleri yazıyor zaten
her 30cc suya ye bir ölçek mama ekleyip biberonu çalkalayıp içiriyorsun
bebeğinin ayına görede miktar zaten kutunun üzerlerinde yazıyor ama her bebek o miktarları içemeyebiliyor

slm benim oğlum 5aylıkken yavaş yavaş doktorum tavsiyesiyle başladık seftali pğre şeklinde veya muhallebi yani okadar beklemek zorunda deilsin.

bende arkadslar katııyorumbenım oglum 5 aylık emzırdıgım ve sutum oldugu halde mama daha dogrusu devam sutude verıyorum yalnız gecelrı cunku doymuyor ve gece cok sık kalkıyor...o kadarda katı olmamak gerek bence devam sutu mama vaya ek besınlerınde cok faydaları var..

maalesef ona biz karrar veremiyoruz bebişler ne isterse onu yiyolar bazı şeyleri kesinlikle yamiyolar illede mama

benim kızımda 9 aylık ve ne beni emiyor nede biberon maması yiyor ama ek gıdalarını 2 saat arayla veriyorum . mama içsin diye denemediğim şey kalmadı gece uyurken belki bikere 120 lik mama veriyorum. benim kızda bi cins işte millet mama için delirir bizimkine biberonu bile gösteremessin napçam bilmiyom.dünyanın mamasını döküyorum

benim bebeğim daha çok küçük..buraya girdim siz tecrübeli annelerden çok öğreneceğim sey var..
bu arada devam sütü ne ??
ne marka ??
kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor??

benim bebeğim daha çok küçük..buraya girdim siz tecrübeli annelerden çok öğreneceğim sey var..
bu arada devam sütü ne ??
ne marka ??
kaçıncı aydan itibaren kullanılıyor??

hani şu bebelac milupa isimli mamalar varya biberonla verilenlerden o işte yani vermenin belirli bi zamanı yok sütün yetmezse bebeğin seni emmezse biberonla bu mamayı yapıp veriyosun,onun adıda devam sütü yada formüllü süt oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…