- Konu Sahibi melekannesii
-
Evet canım sanki 30 lu haftalara geldiğimizde biraz daha rahatlıcakmışım gibi geliyor. Geçen haftadan itibaren bende acayip derece telaş var. Sanki erken doğum olucakmış gibi... Allah korusun.
Bayanlar o haftaların kıymetini bilin 30dan sonra rahatlik bitiyor :)
hafta hafta gebelikde bebek kilosu yazarsanız çıkıyo bi site buldum bayılıyorum ama link vermek yasak sanırım orda son adet tarihini ayzıyorsunuz size özel hamilelik rehberi çıkıyo
o korku bende de var.. sanırım psikolojik bişey ama rahatsızlık verici umarım olmaz öyle bi durum kimse için..
Evet canım kesinlikle psikolojik bir şey... Ne kadar kendimi pozitif düşünmeye iteklesemde sonunda hep erken doğumu düşünürken buluyorum. Sanırım eşimin yanımda olamamasından kaynaklı bu durum. Hoş anne babamın yanındayım ama eş daha bir başka...
Bayanlar bunları düşünmemeye çalışın iyi düşünün iyi olsun. Mesela ben kendimi doğum sonrasina odakliyorum. Bebeğimi yıkadıgımı altını değiştirdiğimi cici cici kıyafetler giydirdiğimi düşünüyorum. :) insan çok rahatliyor o zaman. Ben yakın zamana kadar gayet rahattım(fiziksel olarak) şimdi basit şeyler için bile fazladan emek harcamak gerekiyor. Yaşamaya çalışırken doğum aklıma bile gelmiyor :))) inşallah zamanında sağlıcakla kucağımıza alırız meleklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?