6.aydan sonra...

5 buçuk aylıkken öğrendik kız olduğunu, o da ayrıntılı ultrasonda. Kendi doktorumuz göremedi. Doktordan mı çekiniyor artık ne oluyorsa her gittigimizde secdeye kapanmış oluyor yüzünü bile göremedik hiç. Böyle olunca insanın içinde bi şüphe oluyor ister istemez.

cnm kızlar genelde öyle oluyor mesela benm ilk hamileliğimde 4 aylıkken ayrıntılı ultrasonda kız dedi doktor ondan sonra hiç bir doktor göremedi cinsiyetini hep ters pozisyonda durdu göstermedi kendini :)) utangaç oluyolar kızlar sanırım

Selam kızlar . Bende cok merak edıyorum 6 aylık hamıleyım haftada kac gram alıyor acaba minicikler :)
bi dahaki gittiğimde druma soracağım bunu
drum banada kızımız olacağını söyledi fakat emin olamıyorum
geçen ay kuzenimin görümcesi doğum yaprı kızı olacaktı fakat erkek oldu :) cok sasırdık
kızda yanılma payı daha yuksek sanıyorum daha pembiş pembiş bi kıyafet alamadım şüpheli konustu drum benımde

Kıyafetler o kadar önemli değil yenisi alınır da beşik ana kucağı filan pespembe ama ben hep kızım olacağını gördüm rüyamda :) ay tatlı kızım gel de bi sevicemm seni bi sevicemmm :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…