- 9 Ekim 2025
- 14
- 2
- 1
- 24
- Konu Sahibi marmaraliessizbaskan0638
Kızlar merhaba ben 24 yaşındayım eşim 28 yaşında haziran 2024de evlendik ilk 10 ay bebek düşünmedik nisan ayında denemeye başladık ve hala gebe kalamadım bütün değerlerime baktırdım Progestoron hariç onu yeni öğrendim ona da baktıracağım en kısa zamanda 5 aydır olmayınca geçen ay doktora gittik eşimle sperm testi verdi sperm de şekil bozukluğu morfoloji çıktı %4 olması gereken değer eşimde %3 çıktı ama doktor eşimin sperm yoğunluğu ve sperm sayısı normalden fazla olduğu için (sperm sayısı normalden 3 kat fazla yoğunluğu ise 6 kat fazla çıktı sıkıntı yok dedi ve gönderdi o gün bende kadın doğuma gitmiştim ve alttan muayene edip vajinal ultrasonla baktı bende az bir şey vajinal enfeksiyon gördü ve fitil yazdı trivag 300mg 3 adet kullandım ve çok bi akıntım falan olmadı bence 26 eylülde de adet oldum ve yumurtlama günlerimi de değerlendiriyoruz hala ama benim eşim nadirde olsa 2/3 haftada bi alkol alan birisi ben bunu çok takıyorum ve gebeliğin oluşmamasını eşime bağlıyorum sinir oluyorum stres oluyorum bu sefer şimdi konuya gelecek olursak hayat hikayem bu şekildeydi sizce ben neden gebe kalamıyorum
Son düzenleme: