Geçmiş olsun :) iyi bari basmamış yaygarayı
calpolün yeteceğini mi söyledi dr?ben hem fitil hem de çeyrek ölçü calpol vermiştim...ateşi çıkmadı şükürler olsun.
inşallah çabuk atlatıp ateşlenmez ama azıcık huysuzlanabilir
bu arada önemli bir bilgi vereyim, mama kaşığıda çok önemli.tam dişlerini kaşıma zamanında kaşığınıda yumuşak uçlulardan alırsanız çok sever hatta sevmediği mamaları bile yiyebilir belki kaşık aşkından
bebişinin damak tadına bayıldım.benimkide eriğin tadına bayıldı :)
tuz konusundada dr un bana aynen dediği,-kalbine faydalı çocuk başka tuzu nerden alacak,biraz kaşık ucu koy.6.aydan sonra tabiki.böyle dedi ve listedede yazdığım gibi sebze çorbalarının içine tereyağı tavsiye etti.beyin gelişimi için faydalıymış.sen gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle yap yine de.
bende bebişini çok öptüm :)
evet cnm valla süperdi çok takdir ettim oğlumu ben bile daha çok ağlardım.. canım 4 saat arayla 2 kez verdim calpolü ateşi olmayınca bir huzursuzluğu da olmayınca başka da
vermedim..cidden hiç aşı olmamış gibi gayet normaldi

elinde biri bende o şekil yediriyorum..bugünlerde yemeye çok itiraz etmiyor şükür ama ben de istemediği yerde hiç ısrar etmiyorum..insan ne vereceğini şaşırıyor cidden damak tadı ilginç
bu çocuğun..aa dur ben de erik deneyim süper bir fikir benimki de salatalığı görsen nasıl somuruyor