Bebek Beslenmesi 6 aylık bebeklerinize neler yedirip içirdiniz??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Sıkıntı yapma lütfen ilk önce kimsenin lafına aldırma sen annesisin kimse senden daha cok düşünemez onu bugunler gececek inşallah mis gibide büyüyecek insanlar kilonun cok iyi bisey oldugunu saniyor halbuki oyle degil sonrada zayiflatmak icin kucucuk cocuklara diyet yaptiriyolar cevremden biliyorum bunu

Benim uc cocugum var ucuncu bebek 8 aylik şuan kendi basima buyuttum Allahin izniyle herkes bisey dedi aldirmadim ilk cocugumda yesin diye aglardim basinda ilk okula basladiginda kuş gibiydi bir lokmayi yesin diye agzina bakardim beslenmesini yemez millete verirdi :KK66: simdide kızım az ye diyorum 11 yasinda yasitlarini gecti :KK66:

Uzulme lutfen beslenmesi icin cocuk doktoruna danis sana ne zaman ne yedirmeni soyler kafan karismaz
Bu ayimiz bitsin soracağım zaten.bence de annesi benim ama ışte millet anlamiyo bizim millet böyle baskalarnlini demoralize etmeye bayilıyorlar.başta kaynana zaten bu çocuk hala aynı doğduğunda ki gibi demişti.sinir olmuştum halbuki çocuk 2 kilo almıştı o zaman :KK48:maksat insanın moralini bozmak

Bebelac daha iyi olur çünkü termosta tutuyorum suyu sütü hazırlamak icin

aynen öyle canım az yaparsın yavaş yavaş artar.. kaşık maması verirken devam sütünü daha az yap hepsini yiyemez bu arada aklıma geldi şimdi

Aynen
6 ay doldugunda elma suyuyla başladım sonra cam rendede rendeleyip verdim ben memeyi bırakır korkusuyla önce emzirip aradan biraz zaman gecince veriyorum şuan 8 aylık sabah gün aşırı yumurta sarısı bebe biskuvisi pekmez veriyorum öglen ya meyve puresi ya corba sonra yogurt gece yatmadan da pirinc unu ama dedigim gibi aç karnina vermiyorum

Her ögünden önce emziriyorum
Benimde kizizm 8 aylik bnde ayni ögünü veriyorum hatta muz eziyorum yogurdun icine birde kahvaltiya ezilmis cevizde koyuyorum

Aynen

Benimde kizizm 8 aylik bnde ayni ögünü veriyorum hatta muz eziyorum yogurdun icine birde kahvaltiya ezilmis cevizde koyuyorum
Cevizi diger cocuklarimin kahvltilarina koyuyordum ama onlarin kahvaltilarini robottan geciriyordum bunda robot kullanmadigim icin koymuyorum aslinda cok gerekli faydali beyin gelisimi icin bende kullanayim birde labne peynir koyuyorum onu unutmusum yogurdu hep sade verdim meyveliye alisirsa sade yemez diye

Cevizi diger cocuklarimin kahvltilarina koyuyordum ama onlarin kahvaltilarini robottan geciriyordum bunda robot kullanmadigim icin koymuyorum aslinda cok gerekli faydali beyin gelisimi icin bende kullanayim birde labne peynir koyuyorum onu unutmusum yogurdu hep sade verdim meyveliye alisirsa sade yemez diye
Arkadaşlar cok tesekkurler benim icin bayagi faydali oldu bu bilgiler :anne:

Ben zaten kiloluyum bu kilolarla bozulmasın diye mi emzirmicem.çocuğumun kilosu çok normal zayıf değil ama geçen birisi bu çocuk mama yiyo diye bu kadar zayıf dedi.aglayacaktim neredeyse aceba bakamiyormuyum diye ama yani bu çocuğun neresi zayıf kurbanami kesecem.insanlar niye böyle ya.
Çoğu kişi kendi işine bakacak kadar mütevazı olamıyor.hele bazı kadınlar çocuk doğurunca kendini ordinaryüs sanıyor.kibirden başka bişey değil.huzur seven insanlar için böyle karakterler sıkıcı :/

Çoğu kişi kendi işine bakacak kadar mütevazı olamıyor.hele bazı kadınlar çocuk doğurunca kendini ordinaryüs sanıyor.kibirden başka bişey değil.huzur seven insanlar için böyle karakterler sıkıcı :/

öyle maalesef ancak takmayacaksın canım ağzı olan konuşuyor sonuçta.. o kötü dedi diye senin kötü olduğun anlamına gelmez.. bilmediklerini elbette soracaksın ama her işine de karıştırmayacaksın kimseyi..

Canım haklısın evet etrafımda böyle insanlar çok var akıl vermeye bayilıyorlar geçen biri çocuğu kucağına aliyor musun diye sordu dalga geçiyor sandım ama ciddiymis :) bende almıyorum dedim. Arada kucağında gezdir çocuk kucağa alınır dedi gulsem mi aglasam mi bu durumda bilemiyorum aklıma geldikçe sinir oluyorum :)

öyle maalesef ancak takmayacaksın canım ağzı olan konuşuyor sonuçta.. o kötü dedi diye senin kötü olduğun anlamına gelmez.. bilmediklerini elbette soracaksın ama her işine de karıştırmayacaksın kimseyi..
Maalesef insanlar kendi hayatına bakmadan seninkine burnunu.sokmaya çok meraklı.ak ila ihtiyacım olsa sorarım.burada sorduğum gibi..

Demek benimle aynı durumdasin canım:olamaz:.çok kötü oluyor ya.evde bebegimle daha mutluyum valla..huzurluyum.huzur bozacak insanlara gerek yok..:KK14::ıslık:
Havalar ısınıyor tak bebişi kanguruya yürüyüşe çıkın.bebeğin sağlıklı mı sen ona bak.gerisi fasa fiso :KK200:

Son düzenleme:
3 gun kuralini uygulayin. Once sebzeleri tattirin sonra meyve en son sut urunleri. Blw yontemini arastirin derim.

Back
X