- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
- 333
arabayi neden kardesinize verdi ablaniz? eger arabayi kendi calisip ödemişse evlenirken kardeşine vermesini bende doğru bulmam sahsen. esi evlenmeden aldigi arabayi anne babasina yada kardeşine verseydi kizmazmiydi ablaniz??Bi çok şey ama Bi örnek vereyim. Bekarken kardeşimin arabası vardı. Eniştemin de vardı. Nişanlıyken kardesim arabasını erkek kardeşimize verdi. Evlendiğinde arabası yoktu yani. Ama eniştemin ailesi aç gözlüler arabayı da elinden aldılar evlenince satarlardı parasını değerlendirirlerdi fln gibi şeyler söylemişler. Dolayısıyla olaylar olaylar olaylar.
O arabayı ona babam almıştı. Ayrıca kendi ödeyip vermiş olsa bile ailesinin böyle düşünmesi çok saçma degil mi? Asıl aç gözlü onlar olmuyor mu? Kendileri yada oğulları o arabaya 1 lira dahi Hakkı geçmemişken kusura bakmayın ama ne hakla yani?arabayi neden kardesinize verdi ablaniz? eger arabayi kendi calisip ödemişse evlenirken kardeşine vermesini bende doğru bulmam sahsen. esi evlenmeden aldigi arabayi anne babasina yada kardeşine verseydi kizmazmiydi ablaniz??
enistenizinde arabasi varmis evlenmeden önce anladigim kadariyla,O arabayı ona babam almıştı. Ayrıca kendi ödeyip vermiş olsa bile ailesinin böyle düşünmesi çok saçma degil mi? Asıl aç gözlü onlar olmuyor mu? Kendileri yada oğulları o arabaya 1 lira dahi Hakkı geçmemişken kusura bakmayın ama ne hakla yani?
Araba kardeşimin adındaydı. Okul bittiğinde babam almıştı bundan 5 yıl önce. Geri isteyende olmadı kardesim kendi isteğiyle verdi. Şuandada babamın onlara vermiş olduğu evde yaşıyorlar. Bunu söz konusu yapmaları benim bakış açıma göre çok absürt. Aynı şekilde eniştemin bekarken edinilmiş olduğu malda da kardeşimin de söz Hakkı olmadığını düşünüyorum.enistenizinde arabasi varmis evlenmeden önce anladigim kadariyla,
ablaniz o arabaya nasil binmişse zamaninda yada hala biniyorsa iste O hakla....
ayrica arabayi ablaniza babanizin almamis, evlenene kadar kullanmasina müsaade etmiş.
eger ablaniza almis olsaydı evlenirkende geri istenmezdi.
ve hayir onlar açgözlü olsalardı zaten ogullarinin arabasini elinden alirlardi evlenirken...
yanlis anlamayin niyetim tartismak değil sadece kendi bakis acimi yansitiyorum anlattiklariniza karsilik...
Bide şu var velev ki bu durumdan rahatsız oldular. Bunu dile getirirken gelinlerinin ailesi için açgözlü vs. Gibi tabirler kullanmak ne kadar doğru? Üstelik kendileri oğullarına bir iğne dahi almazken ev eşya her türlü elden gelen imkan sağlanmışken.enistenizinde arabasi varmis evlenmeden önce anladigim kadariyla,
ablaniz o arabaya nasil binmişse zamaninda yada hala biniyorsa iste O hakla....
ayrica arabayi ablaniza babanizin almamis, evlenene kadar kullanmasina müsaade etmiş.
eger ablaniza almis olsaydı evlenirkende geri istenmezdi.
ve hayir onlar açgözlü olsalardı zaten ogullarinin arabasini elinden alirlardi evlenirken...
yanlis anlamayin niyetim tartismak değil sadece kendi bakis acimi yansitiyorum anlattiklariniza karsilik...
Bence siz haklısınız. Kızın babasının aldığı araba üzerinde bile hak iddia eden insanlarla barışmak ablanın ağırına gitmiştir. Bence görüşmesin o kadar siniri bozuluyorsa.Bide şu var velev ki bu durumdan rahatsız oldular. Bunu dile getirirken gelinlerinin ailesi için açgözlü vs. Gibi tabirler kullanmak ne kadar doğru? Üstelik kendileri oğullarına bir iğne dahi almazken ev eşya her türlü elden gelen imkan sağlanmışken.
İş erkekte bitiyor aynı şey benim başıma geldi ama tutamiyordum kendimi bi şekilde sürekli dedikleri yaptıkları aklımda olduğu için mevzular dönüp dolaşıp oralara geliyordu ve eşimle tartışıyorduk bagiris çağrıs oldu komsum bile gelip müdahale etti bize Sesiniz üst kata geliyor diye sonra koydum karşıma eşimi bak dedim ben bunları içimde durmadan biriktiriyorum bi şekilde dışarı atmam gerek bana ailenden bahsetme ben ne dersemde sadece dinle beni ki hafifleyeyim bak onlardayken elimden geleni yapıyorum dedim onlara yansitmiyorum ama icimide dökmem gerek dedim o da annesinin yaptıklarını bildiği için tamam dedi yabancıya anlatma bana anlat bi süre sağolsun beni ailesine götürmedi kurs falan derken musait değiliz dedi ailesine hiçte onlardan bahsetmedi bana ben kendi kendime basliyordum bazen ama o Susup sadece dinleyince susuyordum karşıdaki savunmayinca onları diycek birsey bulamıyorsun neyse uzun oldu 3 4 ay gitmedik onlara böylece ben baya hafifledim ve anlatmaya anlatmaya unuttum olanları sakinlestim bu olayı çözün ondan sonra zaten o sinirle yapılan birsey ve tek seferlik diye umuyorum Özür dilerse konuyu kapatın bi daha olmamasi şartıyla iki tarafli bi anlaşma yapın beraber atlatin derimmerhaba kızlar. Kızkardeşimin şuanki sıkıntısından bahsetmek istiyorum sizlere kendi isteği doğrultusunda. Yaklaşık 1 yıllık evliler. Eşi çok iyi bir insan çok da severim. Kız kardesim ve eşinin ailesi Zaman'ında çok ciddi sorunlar yasadı. Söz konusu kardesim olduğu için böyle düşünmüyorum gerçekten çok ezildi Bi çok insanın atlatamayacağını zor Zaman'lar geçirdi İlk Zaman'lar boşanmamın bile gündeme geldiği zorlu süreçler geçirdiler. Ancak dediğim gibi eniştem çok iyi bir insan ve birbirlerini de çok seviyorlar. Bi şekilde sorunlar aşıldı. Kardesim eşinin ailesiyle barıştı vs. Ama yapılan hiçbirşeyi unutamadığını, elinde olmadan sürekli alakalı alakasız her tartışmada gündeme taşıdığını söylüyor. Bu durumdan kendisi de çok rahatsız ama istem dışı oldugunu söylüyor. Bugün de yine ciddi bir tartışmaya girmişler kardesim hakaret boyutunu aşan cümleler sarfetmiş ve eşi sinirlenmiş kardeşime telefon fırlatmış. Kardeşim o sinirle ağlayarak evden çıkmış ve burada şuan. Sizce bu telefon olayından sonra Nasıl davranmalı ne yapmalı yada yaşananları Nasıl gündeme getirmeden hayatına devam edebilmeli?
küçük küçük şeyler sonra çiğ gibi birikip karşımıza çıkıyor bence bi msjdan birsey olmaz ve esine bak senin için yapıyorum da diyebilirsiniz ömür boyunca unutulmaz yapılanlar ama küs kalipta hayatı ikiniz içinde zorlastirmayin ne kadar az problem olursa o kadar huzurunuz olur ben yapilanlari bazen arkadaslarima anlatinca ben olsam evime almam onları ben olsam yüzüne bakmam diyorlar ama böyle hayat gecmezki ben bazı şeyleri kendim için unutuyorum bana zarar veriyor o anıları taze tutmak benim huzurum kaçıyor şuanda gayet iyiyiz eşimle az buçuk fedakarlık yaptım kendimi zorladım bazı konularda ama bi yaptığım on olarak döndü bana Allah tkrar yasatmasin o zor gunleriaynı şekilde bende unutamıyorum ve hemen hemen her kavgada dile getiriyorum. cunku sinir oluyorum haksızlığa uğradığımı düşünüyorum esımın aılesı tarafımdan. esımde ılk baslarda tamam konuşmazsın kimseyle dıyordu. kardesı 1 hafta once doğum yaptı arama barı msj at diyo sımdıde. istemiyorum yine istemiyorum
küçük küçük şeyler sonra çiğ gibi birikip karşımıza çıkıyor bence bi msjdan birsey olmaz ve esine bak senin için yapıyorum da diyebilirsiniz ömür boyunca unutulmaz yapılanlar ama küs kalipta hayatı ikiniz içinde zorlastirmayin ne kadar az problem olursa o kadar huzurunuz olur ben yapilanlari bazen arkadaslarima anlatinca ben olsam evime almam onları ben olsam yüzüne bakmam diyorlar ama böyle hayat gecmezki ben bazı şeyleri kendim için unutuyorum bana zarar veriyor o anıları taze tutmak benim huzurum kaçıyor şuanda gayet iyiyiz eşimle az buçuk fedakarlık yaptım kendimi zorladım bazı konularda ama bi yaptığım on olarak döndü bana Allah tkrar yasatmasin o zor gunleri
İster canım ona göre bütün kadınlar en hamarat haliyle kapıda bekliyor bi bizi yollasa hemn alacak onları gibi tetikte bekliyor kaynanam bana hediye alınca bile deliriyorum hala annem diyor bak ne güzel arayı düzeltmeye çalışıyor güzel şey alsa bile gözümde çöp çünkü ona bakınca kV hatırlıyorum ve kötü anıları ama bu 3 yıllık evliliğin 2 yılında 10 yıl yıprandım ve kendim için affettim içimde ama asla unutmam ve hep adımımi ona göre atarım. şimdi kV aramız gayet iyi seviyeli bi ilişki var :) ben evimde rahatım ya boşver geçmiş geçmişte kalsın bize çok iyi gelecek buhaklısın ama unutamıyorum asla yüzüne bakmam dıyorum bende kesınlıkle ne ıftıralar ne hakaretler bana aıleme yedıremıyorum kendı karakterime,hayattaki duruşuma. esım sen bır adım atsan onlar sana on adım atar dıor. ama ben ıstemıyorum kı onlardan yarım adım bıle. bır anne anne ya ne anlamlı bişey. oğlunun mutsuz olmasını ıster mı. ıstıyormus valla.
İster canım ona göre bütün kadınlar en hamarat haliyle kapıda bekliyor bi bizi yollasa hemn alacak onları gibi tetikte bekliyor kaynanam bana hediye alınca bile deliriyorum hala annem diyor bak ne güzel arayı düzeltmeye çalışıyor güzel şey alsa bile gözümde çöp çünkü ona bakınca kV hatırlıyorum ve kötü anıları ama bu 3 yıllık evliliğin 2 yılında 10 yıl yıprandım ve kendim için affettim içimde ama asla unutmam ve hep adımımi ona göre atarım. şimdi kV aramız gayet iyi seviyeli bi ilişki var :) ben evimde rahatım ya boşver geçmiş geçmişte kalsın bize çok iyi gelecek bu
Canim benim bi sene geçti üstünden eşimin yardımıyla astım şükür rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşallah canım sende gayet resmi yaz msji o anlar zaten abisi için yazdığını bence ama kendini hazır hissetmiyorsan sen bilirsin ya da eşin onunla konuşurken al telefonu hayırlı et abisi için oldugunu daha net anlar ve cildirir bence aranız iyi olucak ve bu konuda eşinin gönlünü yaptığını düşününce emin ol bi seferden birsey olmaz eşin mutlu olur sende huzurlu az biraz sinir olursun sesini duydun diye ama eşinin mutlu olması seni mutlu edecek diye düşünüyorum yinede sen bilirsin tabiki ama hersey gecicek emin ol bu böyle surmiyckınsallah cok daha mutlu olursun bebegınle bırlıkte. bılmıyorum bıraz daha gecmesı lazım ustunden kalbımın soğuması ıcın. su an hıc hazır degılım. ona atacağım bebegın hayrlı olsun msjını bıle. benımle barışmak ıstıyor dıye anlayacak görümcem. bunu hıc ıstemıyorum
Canim benim bi sene geçti üstünden eşimin yardımıyla astım şükür rabbim seninde sıkıntılarını gidersin inşallah canım sende gayet resmi yaz msji o anlar zaten abisi için yazdığını bence ama kendini hazır hissetmiyorsan sen bilirsin ya da eşin onunla konuşurken al telefonu hayırlı et abisi için oldugunu daha net anlar ve cildirir bence aranız iyi olucak ve bu konuda eşinin gönlünü yaptığını düşününce emin ol bi seferden birsey olmaz eşin mutlu olur sende huzurlu az biraz sinir olursun sesini duydun diye ama eşinin mutlu olması seni mutlu edecek diye düşünüyorum yinede sen bilirsin tabiki ama hersey gecicek emin ol bu böyle surmiyck
Kardeşinden çok enişteni övmüşsün.merhaba kızlar. Kızkardeşimin şuanki sıkıntısından bahsetmek istiyorum sizlere kendi isteği doğrultusunda. Yaklaşık 1 yıllık evliler. Eşi çok iyi bir insan çok da severim. Kız kardesim ve eşinin ailesi Zaman'ında çok ciddi sorunlar yasadı. Söz konusu kardesim olduğu için böyle düşünmüyorum gerçekten çok ezildi Bi çok insanın atlatamayacağını zor Zaman'lar geçirdi İlk Zaman'lar boşanmamın bile gündeme geldiği zorlu süreçler geçirdiler. Ancak dediğim gibi eniştem çok iyi bir insan ve birbirlerini de çok seviyorlar. Bi şekilde sorunlar aşıldı. Kardesim eşinin ailesiyle barıştı vs. Ama yapılan hiçbirşeyi unutamadığını, elinde olmadan sürekli alakalı alakasız her tartışmada gündeme taşıdığını söylüyor. Bu durumdan kendisi de çok rahatsız ama istem dışı oldugunu söylüyor. Bugün de yine ciddi bir tartışmaya girmişler kardesim hakaret boyutunu aşan cümleler sarfetmiş ve eşi sinirlenmiş kardeşime telefon fırlatmış. Kardeşim o sinirle ağlayarak evden çıkmış ve burada şuan. Sizce bu telefon olayından sonra Nasıl davranmalı ne yapmalı yada yaşananları Nasıl gündeme getirmeden hayatına devam edebilmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?