6 aylık evlilik

Saçmaladın. Detaylı okursan kardeşimin de neden atlatamadığını sebepleriyle anlattım. İlla kendimizden olanı övüp karşı tarafı atmak zorunda mıyız? O zaman konu objektif olur muydu?

Bencede bi psikoloğa gitse kardeşin çok iyi olur. Aslında bu durum bende de var biraz. 3 yıllık bi ilişkim var ve hiçbir tartışmamızı ya da farklı konuları unutmuyorum diyebilirim. Tabi kardeşinizin yaşadıkları daha kötü. Sürekli dönüp dolaşıp eski konuları açıyordum. Gerçekten iki tarafta çok yıpranıyor bu durum karşısında. Artık erkek arkadaşım o kadar kötü oldu ki psikolojik olarak kendimi düzeltmek için çok çabaladım. İnsanın kendini elinde birazda istemsiz gibi geliyor ama öyle düşünmeyin. Bana da öyle geliyordu hala yenebilmiş değilim aynı konuyu belki 10 defa konuşmuşuzdur ama eskisi gibi de değilim yine de düzeldim. Dediğim gibi kardeşiniz destek almalı ve evliliği için çaba göstermeli..

Saçmaladın. Detaylı okursan kardeşimin de neden atlatamadığını sebepleriyle anlattım. İlla kendimizden olanı övüp karşı tarafı atmak zorunda mıyız? O zaman konu objektif olur muydu?
Saçmaladın derken
Kızkardeşinle konuşursun çok iyi eniştenle sorunlarını hallederler.

Adama kimse laf etmesin diye bu kadar övüp toz kondurtmuyorsunuz.

Yarın tlfon yerine elini kullandığında yine çok iyi enişten hakkında konuşuruz

Alla alla adam bu kadar iyiyse derdiniz ne diye sorarlar adama

Önce kendinize dürüst davranın

Kızkardeşin problemli değilse adam çok iyiyse rahatta batmıyorsa
Dediklerin afaki kalıyor.

Tmm arkadasım. Belli ki algıda sıkıntı var. Haklısın

Tmm arkadasım. Belli ki algıda sıkıntı var. Haklısın
Umarım sizde haklısınızdır.
Enişteniz çok iyi bir insandır.
Ve kardeşinize yaptığı saygısızlık tlfon fırlatmakla kalır.
Aslında ilk yıllar da kavgalar çok doğaldır, yeterki şiddetle bitmesin, ve ailer çok işin içine girmesin zamanla hallolur.

annemden ve etrafımdaki bayanlardan gördüğüm kadarıyla 20 sene geçse yine ısıtılıp ısıtılıp bu konular ortaya gelir
hatta babannem öldü annem hala konuşuyor

eniştem çok iyi bir insan
O kadar iyi bir insan olsaydı eşini bu derece ezdirmez. Bu kadar psikolojisi bozulacak noktaya kadar üzdürmezdi.

Bi şekilde sorunlar aşıldı
Aşılmamış. BU süreçte kimse arkasında değil miydi? Eşinin arkasında olmadığı ortada. Siz ve aileniz destek miydi? Barışırken karşı taraf en azından özür diledi mi? İçi soğumadan zorla mı barıştırıldı? Kimse arkasında değil diye hissettiyse böyle bir şey yapmış olabilir. Bu barışma süreci hiç düzgün ele alınmamış. Sorunlar sadece geçiştirildiğinden bu durumdalar.

Bu durumdan kendisi de çok rahatsız ama istem dışı oldugunu söylüyor
Eğer gerçekten böyle hissediyorsa terapi ona çare olacaktır. Ama bir altta alıntıladığım şeyi de söylüyorsa ne kadar etkili olur bilemedim. Önce gerçekten geride bırakmak istemeli.

Evet düşünüyor. Eşini de çok seviyor. Ama öyle Bi ruh hali içinde ki onun ailesini hayatımdan çıkarmak için onu bile hayatımdan çıkarmayı göze alabilirim tarzı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…