Siz anca dalga gecin teşekkür ederimBak sen naaap bilyon mu ?
3 ay daha bekle hatta 4 ay bkle belki 10. Ayinda dogum yaparsin. Eger dogum yapmazsan ozaman bilki hamile degilsin. Ama sende 6. Ay gorunmeyen bebek de bi 6 ay daha bkler. 12. Ayda dogum yapmazsan yine bi git doktora belki yeni yeni olusmaya baslamistir. Kismet ....
Olamaz miii olablr......
Çok komiksin
Ohooo Doğup 3 aylık olması gerekDakikalardir bu basligi ariyorum aklima düştü gece gece. Noldu sonra en son 6.aydan gidiyorduk. Tamamlayabildik mi 9 ay 10 günü
Şu saatte beni güldürdünüz çok yasayınYa ben hamile kalmak için 9 aydır duvara bile kerkindim de şu kafayı yakalayamadım. Efsanesin valla
Umarim yazar da aydinlatir bizi vallahi meraktayimOhooo Doğup 3 aylık olması gerek
arada aklima geliyor cok geyik donmustu zamaninda burdaHangi işsiz kral taaa mayıstaki konuyu azimle bulup hortlatmayı başardı helaaaaallll
İlk 5 sayfayı oku o zamanarada aklima geliyor cok geyik donmustu zamaninda burda
Yoruma gel ya gülcem diye gozumden yaş geldi koptum supersiniz6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda, normal ultrasonda, çıplak gözle, 500 metre uzaktaktan, fotoğraftan vs her türlü görünür. Ha kendini gizleyebilen 6 aylık bi ceninin varsa onu doğduğunda tebrik etmek isterim
Ayy öyle deme kk efsanesi benceHangi işsiz kral taaa mayıstaki konuyu azimle bulup hortlatmayı başardı helaaaaallll
Sürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dedi
Acaba bağırsaklarımız karın bölgesinde olduğu için gaz hareketlerini hissediyor olabilir misin? Dur ya gerçi çok ütopik oldu bu, 7 aylık bir gebelik daha mantıklı sankiAynı durumu şuan ben yaşıyorum arkadaşlar, gerçekten çok garip geliyor başkası anlatsa bende dalga geçiyor herhalde derdim ama oluyormuş bende 7,5-8 ay önce yaşadım.7 kez adet oldum 7 kan testi 10 karından ultrason ama hala karnımda hareket ve atma hissediyorum
Yaa lütfen dalga geçmeyin :) Doktorda psikolojik olarak böyle hissediyorsun dedi, olay üzerinden 31-32 hafta geçti yani. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAcaba bağırsaklarımız karın bölgesinde olduğu için gaz hareketlerini hissediyor olabilir misin? Dur ya gerçi çok ütopik oldu bu, 7 aylık bir gebelik daha mantıklı sanki ☺
Amin teşekkür ederimYaa lütfen dalga geçmeyin :) Doktorda psikolojik olarak böyle hissediyorsun dedi, olay üzerinden 31-32 hafta geçti yani. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?