6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Siz anca dalga gecin teşekkür ederim

Dakikalardir bu basligi ariyorum aklima düştü gece gece. Noldu sonra en son 6.aydan gidiyorduk. Tamamlayabildik mi 9 ay 10 günü

Ayy koptum yorumlara ya

Yoruma gel ya gülcem diye gozumden yaş geldi koptum supersiniz

Allahımmm neyin kafasında bu insan bildiğiniz geyik yapıyo bence, 7kere kan testi 6kere ultrosan 3alttan muayene ona rağmen hamile miyim diyor eey yumurtaya can veren Rabbim

Aynı durumu şuan ben yaşıyorum arkadaşlar, gerçekten çok garip geliyor başkası anlatsa bende dalga geçiyor herhalde derdim ama oluyormuş bende 7,5-8 ay önce yaşadım.7 kez adet oldum 7 kan testi 10 karından ultrason ama hala karnımda hareket ve atma hissediyorum

Acaba bağırsaklarımız karın bölgesinde olduğu için gaz hareketlerini hissediyor olabilir misin? Dur ya gerçi çok ütopik oldu bu, 7 aylık bir gebelik daha mantıklı sanki

Acaba bağırsaklarımız karın bölgesinde olduğu için gaz hareketlerini hissediyor olabilir misin? Dur ya gerçi çok ütopik oldu bu, 7 aylık bir gebelik daha mantıklı sanki ☺
Yaa lütfen dalga geçmeyin :) Doktorda psikolojik olarak böyle hissediyorsun dedi, olay üzerinden 31-32 hafta geçti yani. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Yaa lütfen dalga geçmeyin :) Doktorda psikolojik olarak böyle hissediyorsun dedi, olay üzerinden 31-32 hafta geçti yani. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…