Gidicek maddiyata sahip değilim maalesef
Olur etmemOlsa gidecen yanikız valla taktr ettim seni millet karnında olan bebeğe sahip çıkmiyor sen olmayanın peşine düşmüssn doktora git ama akıl sağlığı önemli...ihmal etmeyin.
Aynen doktorumda öyle dediYalancı gebelik diye birşey var.Arkadaşın sorduğu bu sanırım.Kendini 9 ay boyunca hamile hissediyorsun ve normal bi hamile gibi gebeligin bütün belirtilerini yaşıyorsun. Oyleki adetten kesilme,aş erme,karnın büyümesi,bebek hareketleri hatta 9.ay sonunda doğum sancısı bile çekiyorsun.Annem anlatırdı.Ultrasonun yaygın olmadığı zamanlarda kasabalarında bebek hasretiyle tutuşan bi kadın yaşamış bu durumu.Doğum vakti geldiğinde karnından sadece hava boşalmış.
Ama bu psikolojiden cikamazsan 3 ay sonra doğum sancilariyla hastanede alırsın soluğu..Terapi almalısın.Aynen doktorumda öyle dedi
Terapiye gidiyorum suan insallah atlatıcam yoksa kafayı yedim yicemAma bu psikolojiden cikamazsan 3 ay sonra doğum sancilariyla hastanede alırsın soluğu..Terapi almalısın.
Nasıl yani anlamadım ?Gazdır o bebek olsa duramazsın
Geç dalgani bizde yiyozYani vajinal ultrasona girdim 1 hafta önce eğer bir gebelik olsaydı suan 6 aylık olucaktı ams doktor yok dedi
Durduk yerde yaşamıyoruz netice de yani ihtimal herseyNeden yaşaryıyorsunuz bu iskenceyi kendinize e güzel insanlar.
Kendi kendinizi nasıl bu hale getiriyorsunuz hayret doğrusu.
Size hava hoş tabi herseyi dalga olarak görüyor olabilirsiniz de işin Aslı oyle degilGeç dalgani bizde yiyoz
Bu durduk yere yaptığın birşey ve bildiğin kendine işkence başka bir sey değil kusura bakma.Durduk yerde yaşamıyoruz netice de yani ihtimal hersey
Haklısınız ama gizli gebelik diye birsey varmış ne Karından ne vajinal ultrasonda gözükmüyormuş kanda bile çıkmıyormusBu durduk yere yaptığın birşey ve bildiğin kendine işkence başka bir sey değil kusura bakma.
Bahsettigin şekilde hamilelik olsa dunya nufusu ne olurdu aklın aliyor mu?
6 ay ya 6 hafta değil bahsettiğin aklın mantigin alıyor mu hic ultrason da görünmesin bebek????
5aylik hamileyim yüzü, gözü, eli, ayağı, cinseyeti herseyi şekillenmiş bebeğimin senin ultrasonda görünmemesi mümkün mü??
9 ay gecse ustunden ikna olmazsin arkadaşım bir ömür kendine bu iskenceyi yaparsın sen bu gidişle.
Ya size zaten hersey şaka dalga geliyor herseyin en dogrusuna iyisini siz biliyorsunuz birazda karşı tarafın penceresinden bakmayı deneyinOnce şaka sandim snra dalga gectigini anladim. Bide yorumlari okudum. Su vakitte yarim biraktgm kitabimi okusaydim kendime hayrim olurdu...
Ablacim. Dogrusunu biz biliyoruz ki gelmissn bize soruyorsun. ama bak kendin yazmissin bi suru doktorbi suru tahlil test yaptirmissin. O doktorlar yillarini vermis bu meslege onlara inanmayip burada bi grup insana hala soruyorsan kusura bkma bizimle dalga gectgni dusunurum bn. Yada psikolojik bi sknti var ozaman da psikologs gitmen gerekiyor kadin dogmcuya degil. Uzgunum...Ya size zaten hersey şaka dalga geliyor herseyin en dogrusuna iyisini siz biliyorsunuz birazda karşı tarafın penceresinden bakmayı deneyin
Zirilyonda bir ihtimal gelsin de seni bulsun zatenHaklısınız ama gizli gebelik diye birsey varmış ne Karından ne vajinal ultrasonda gözükmüyormuş kanda bile çıkmıyormus
Ben sadece. Böyle bir duyumun olan bi tanıdığının basına gelen var mı diye sordum dalga da geçmiyorum kimseyi saf yerine de koymuyorumAblacim. Dogrusunu biz biliyoruz ki gelmissn bize soruyorsun. ama bak kendin yazmissin bi suru doktorbi suru tahlil test yaptirmissin. O doktorlar yillarini vermis bu meslege onlara inanmayip burada bi grup insana hala soruyorsan kusura bkma bizimle dalga gectgni dusunurum bn. Yada psikolojik bi sknti var ozaman da psikologs gitmen gerekiyor kadin dogmcuya degil. Uzgunum...
Bak sen naaap bilyon mu ?Ben sadece. Böyle bir duyumun olan bi tanıdığının basına gelen var mı diye sordum dalga da geçmiyorum kimseyi saf yerine de koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?