6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Yalancı gebelik diye birşey var.Arkadaşın sorduğu bu sanırım.Kendini 9 ay boyunca hamile hissediyorsun ve normal bi hamile gibi gebeligin bütün belirtilerini yaşıyorsun. Oyleki adetten kesilme,aş erme,karnın büyümesi,bebek hareketleri hatta 9.ay sonunda doğum sancısı bile çekiyorsun.Annem anlatırdı.Ultrasonun yaygın olmadığı zamanlarda kasabalarında bebek hasretiyle tutuşan bi kadın yaşamış bu durumu.Doğum vakti geldiğinde karnından sadece hava boşalmış.

Aynen doktorumda öyle dedi

Neden yaşaryıyorsunuz bu iskenceyi kendinize e güzel insanlar.
Kendi kendinizi nasıl bu hale getiriyorsunuz hayret doğrusu.

Neden yaşaryıyorsunuz bu iskenceyi kendinize e güzel insanlar.
Kendi kendinizi nasıl bu hale getiriyorsunuz hayret doğrusu.
Durduk yerde yaşamıyoruz netice de yani ihtimal hersey

Durduk yerde yaşamıyoruz netice de yani ihtimal hersey
Bu durduk yere yaptığın birşey ve bildiğin kendine işkence başka bir sey değil kusura bakma.
Bahsettigin şekilde hamilelik olsa dunya nufusu ne olurdu aklın aliyor mu?
6 ay ya 6 hafta değil bahsettiğin aklın mantigin alıyor mu hic ultrason da görünmesin bebek????

5aylik hamileyim yüzü, gözü, eli, ayağı, cinseyeti herseyi şekillenmiş bebeğimin senin ultrasonda görünmemesi mümkün mü??

9 ay gecse ustunden ikna olmazsin arkadaşım bir ömür kendine bu iskenceyi yaparsın sen bu gidişle.

Haklısınız ama gizli gebelik diye birsey varmış ne Karından ne vajinal ultrasonda gözükmüyormuş kanda bile çıkmıyormus

Once şaka sandim snra dalga gectigini anladim. Bide yorumlari okudum. Su vakitte yarim biraktgm kitabimi okusaydim kendime hayrim olurdu...

Once şaka sandim snra dalga gectigini anladim. Bide yorumlari okudum. Su vakitte yarim biraktgm kitabimi okusaydim kendime hayrim olurdu...
Ya size zaten hersey şaka dalga geliyor herseyin en dogrusuna iyisini siz biliyorsunuz birazda karşı tarafın penceresinden bakmayı deneyin

Ya size zaten hersey şaka dalga geliyor herseyin en dogrusuna iyisini siz biliyorsunuz birazda karşı tarafın penceresinden bakmayı deneyin
Ablacim. Dogrusunu biz biliyoruz ki gelmissn bize soruyorsun. ama bak kendin yazmissin bi suru doktorbi suru tahlil test yaptirmissin. O doktorlar yillarini vermis bu meslege onlara inanmayip burada bi grup insana hala soruyorsan kusura bkma bizimle dalga gectgni dusunurum bn. Yada psikolojik bi sknti var ozaman da psikologs gitmen gerekiyor kadin dogmcuya degil. Uzgunum...

Ben sadece. Böyle bir duyumun olan bi tanıdığının basına gelen var mı diye sordum dalga da geçmiyorum kimseyi saf yerine de koymuyorum

Ben sadece. Böyle bir duyumun olan bi tanıdığının basına gelen var mı diye sordum dalga da geçmiyorum kimseyi saf yerine de koymuyorum
Bak sen naaap bilyon mu ?
3 ay daha bekle hatta 4 ay bkle belki 10. Ayinda dogum yaparsin. Eger dogum yapmazsan ozaman bilki hamile degilsin. Ama sende 6. Ay gorunmeyen bebek de bi 6 ay daha bkler. 12. Ayda dogum yapmazsan yine bi git doktora belki yeni yeni olusmaya baslamistir. Kismet ....
Olamaz miii olablr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…