her seye inanma dalga geciyodur belki ne biliyosun ben 2 tane doğurdum hamilelik öyle gizli olacak kadar kolay bi şey değil helede 6 aylik bebek hareketleri dışardan bile görünüyo yoldan gecen anlar hamile olsan. Pit pıt atan gaz emin ol hamile değilim bende de oluyoBakar mısınız kadının anlattıklarına son ana kadar anlamamışlar kadının hamile olduğunu allahım bana yardım etsin nolur dua edin elimden gelen hiç birsey yok
Karnınızda mı oluyor Peki bu atma hissi hani bi hareket gibi hissediyor musunuzher seye inanma dalga geciyodur belki ne biliyosun ben 2 tane doğurdum hamilelik öyle gizli olacak kadar kolay bi şey değil helede 6 aylik bebek hareketleri dışardan bile görünüyo yoldan gecen anlar hamile olsan. Pit pıt atan gaz emin ol hamile değilim bende de oluyo
Bu mesajdan sonra yuh diyorum ve konu fake bi sey diycem banlanmak istemiyorum 4 ay daha bekle 10 aylik olup dogurmayinca hamile olmadigina inanirsinSürtünmeli ilişkiden şüphe etttigüm icin gittim iç çamaşırımız vardı karşı tarafta bosalma olmadı zevk suyundan şüphe duydum bu 6 ay içinde 5 ayrı doktora gittim 7 kere beta hcg verdim 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı ve doktor en son gittiğim sen tıp dilince yalancı gebelik diye geçen bi durumu yasıyorsun dedi çok fazla kafaya taktığın icin dedi
Neden fake bi konu acıyım allah askına ya hersey dalga geliyor size bizzat yaşadığım durumu anlattımBu mesajdan sonra yuh diyorum ve konu fake bi sey diycem banlanmak istemiyorum 4 ay daha bekle 10 aylik olup dogurmayinca hamile olmadigina inanirsin
Yaşamayana hava hoş gülüp geciyorsunuz kaileye dahi almıyorsunuz ama ben bu durumları yasıyorum yemin ederim yasıyorumNeden fake bi konu acıyım allah askına ya hersey dalga geliyor size bizzat yaşadığım durumu anlattım
Aklınız sizde kalsın benden kat ve kat ileri olan zekanızBi insan bu kadar ileri zekali olamazda ondanof banlancam ya
Tamamen psikolojik bırak vajinal karından bile görünmemesi İMKANSIZ ayrıca kan tahlili kesin sonuçtur gebelik 2 hastalıkken bile yükselmeye başlarYaşamayana hava hoş gülüp geciyorsunuz kaileye dahi almıyorsunuz ama ben bu durumları yasıyorum yemin ederim yasıyorum
evet öyle de herkes başka birsey diyor gördüğünüz gibi Yok kanda çıkmıyormuş yok ultrasonlarda çıkmıyormuşTamamen psikolojik bırak vajinal karından bile görünmemesi İMKANSIZ ayrıca kan tahlili kesin sonuçtur gebelik 2 hastalıkken bile yükselmeye başlar
Ben sağlıkçıyım kardeşim doktor sana anlatmadı mı artık kadın Doğuma gitme psikiyatriye gitevet öyle de herkes başka birsey diyor gördüğünüz gibi Yok kanda çıkmıyormuş yok ultrasonlarda çıkmıyormuş
Doktor yalancı gebelik yaşadığımı soyledi gebelikten çok korkmak yada gebeliği çok istemekten dolayı beyin artık kendini buna inandırıyor ve o şekilde hareket etmeye başlıyor dedi bütün belirtiler hamilelikle birebir örtüşüyor dedi ama rahimin bos dedi bende karnımda bi kist olsa yada bagırsaklrım da bi sıkıntı varsa gebeliği görmeyi engeller mi dedim hayır dediBen sağlıkçıyım kardeşim doktor sana anlatmadı mı artık kadın Doğuma gitme psikiyatriye git
Bu yalanxı gebelikte göğüsten süt bile geliyor dedi bende rahmim karnım büyüyünce ve içimde hareket eden birsey olunca acaba gözükmüyor kanda da çıkmıyor mu dedimBen sağlıkçıyım kardeşim doktor sana anlatmadı mı artık kadın Doğuma gitme psikiyatriye git
Doğru hepsi psikolojik kanda çıkmaması da imkansızBu yalanxı gebelikte göğüsten süt bile geliyor dedi bende rahmim karnım büyüyünce ve içimde hareket eden birsey olunca acaba gözükmüyor kanda da çıkmıyor mu dedim
Peki siz hiç yalancı gebelik diye birsey duydunuz mu çok soru sordum ama cidden var mı böyle birseyDoğru hepsi psikolojik kanda çıkmaması da imkansız
???Doğru hepsi psikolojik kanda çıkmaması da imkansız
Gidicek maddiyata sahip değilim maalesefAy bı tuhaf oldum6 aylık bebek değil vajinal ultrason ben burdan baksam göruurm bahsettiğiniz gizli gebelik dediğinz şeyi biliyorm vücut hamile gibi belirtiler veriyor ama doktor size bu durumu söyleyince bu düşünceden vazgeçiyor olmanız lazım gizli gebelik miş falan deyip bunu kabul etmeniz gerekir sağlıklı bı birey böyle yapar en azndan hala doktora gitmeye devam edecekmisinz mesela
Olsa gidecen yaniGidicek maddiyata sahip değilim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?