6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Bakar mısınız kadının anlattıklarına son ana kadar anlamamışlar kadının hamile olduğunu allahım bana yardım etsin nolur dua edin elimden gelen hiç birsey yok
her seye inanma dalga geciyodur belki ne biliyosun ben 2 tane doğurdum hamilelik öyle gizli olacak kadar kolay bi şey değil helede 6 aylik bebek hareketleri dışardan bile görünüyo yoldan gecen anlar hamile olsan. Pit pıt atan gaz emin ol hamile değilim bende de oluyo

Karnınızda mı oluyor Peki bu atma hissi hani bi hareket gibi hissediyor musunuz

Bu mesajdan sonra yuh diyorum ve konu fake bi sey diycem banlanmak istemiyorum 4 ay daha bekle 10 aylik olup dogurmayinca hamile olmadigina inanirsin

Bu mesajdan sonra yuh diyorum ve konu fake bi sey diycem banlanmak istemiyorum 4 ay daha bekle 10 aylik olup dogurmayinca hamile olmadigina inanirsin
Neden fake bi konu acıyım allah askına ya hersey dalga geliyor size bizzat yaşadığım durumu anlattım

Neden fake bi konu acıyım allah askına ya hersey dalga geliyor size bizzat yaşadığım durumu anlattım
Yaşamayana hava hoş gülüp geciyorsunuz kaileye dahi almıyorsunuz ama ben bu durumları yasıyorum yemin ederim yasıyorum

Yaşamayana hava hoş gülüp geciyorsunuz kaileye dahi almıyorsunuz ama ben bu durumları yasıyorum yemin ederim yasıyorum
Tamamen psikolojik bırak vajinal karından bile görünmemesi İMKANSIZ ayrıca kan tahlili kesin sonuçtur gebelik 2 hastalıkken bile yükselmeye başlar

Tamamen psikolojik bırak vajinal karından bile görünmemesi İMKANSIZ ayrıca kan tahlili kesin sonuçtur gebelik 2 hastalıkken bile yükselmeye başlar
evet öyle de herkes başka birsey diyor gördüğünüz gibi Yok kanda çıkmıyormuş yok ultrasonlarda çıkmıyormuş

evet öyle de herkes başka birsey diyor gördüğünüz gibi Yok kanda çıkmıyormuş yok ultrasonlarda çıkmıyormuş
Ben sağlıkçıyım kardeşim doktor sana anlatmadı mı artık kadın Doğuma gitme psikiyatriye git

Ben sağlıkçıyım kardeşim doktor sana anlatmadı mı artık kadın Doğuma gitme psikiyatriye git
Doktor yalancı gebelik yaşadığımı soyledi gebelikten çok korkmak yada gebeliği çok istemekten dolayı beyin artık kendini buna inandırıyor ve o şekilde hareket etmeye başlıyor dedi bütün belirtiler hamilelikle birebir örtüşüyor dedi ama rahimin bos dedi bende karnımda bi kist olsa yada bagırsaklrım da bi sıkıntı varsa gebeliği görmeyi engeller mi dedim hayır dedi

Bu yalanxı gebelikte göğüsten süt bile geliyor dedi bende rahmim karnım büyüyünce ve içimde hareket eden birsey olunca acaba gözükmüyor kanda da çıkmıyor mu dedim

Bu yalanxı gebelikte göğüsten süt bile geliyor dedi bende rahmim karnım büyüyünce ve içimde hareket eden birsey olunca acaba gözükmüyor kanda da çıkmıyor mu dedim
Doğru hepsi psikolojik kanda çıkmaması da imkansız

Ay bı tuhaf oldum 6 aylık bebek değil vajinal ultrason ben burdan baksam göruurm bahsettiğiniz gizli gebelik dediğinz şeyi biliyorm vücut hamile gibi belirtiler veriyor ama doktor size bu durumu söyleyince bu düşünceden vazgeçiyor olmanız lazım gizli gebelik miş falan deyip bunu kabul etmeniz gerekir sağlıklı bı birey böyle yapar en azndan hala doktora gitmeye devam edecekmisinz mesela

Gidicek maddiyata sahip değilim maalesef

Buraya konu acacak kadar zekisin elin tutuyor yazip okuyorsun ojur yazarligin var anlasilan ben anlamiyorum hamileligi siz ne saniyorsunuz cocuk oyuncagigimi 4 aylikken karin sisiyor hareketlerini his ediyorsun simdi tekmeleri his ediyorsunuzdur bu kadr anne olma isteginini hamilelik psikolojisini anlamadim lutfen dalga gececek basks koni acin artikkkkkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…