İnterneti bi okusanız İnan’ın bu duruma neden geldiğimi anlarsınızYa ben hamile kalmak için 9 aydır duvara bile kerkindim de şu kafayı yakalayamadım. Efsanesin valla
Bunların hepsi psikolojikHaklısınız ama bir sürü şey yasıyorum vücudum da fiziklsel olarak adetlerimi oluyorum ama adet miktarım azaldı rengi değişti karnım da birsey hareket ediyor rahmim jarnım büyüyor gebelik lekelerim çıktı akıntım çok arttı 5 dakika da bir tuvalete gidiyorum bublar da beni çok düşündürüyor o yüzden ikna olamıyorum
4 yildir çocuk icin ugrasiyorum su kafanın çeyreğini yasayamadim her ay kirmiziyi gördüğüm an yine olmadi dedim sustum oturdumBu kralımız sürtünme yoluyla hamile kalabildiğine kendini inandırıp 5 kere üst üste adet olup hala hamile oldugunu düşünen bir kraldı diye zannediyorum :)
Evet psikoloji denen birsey zaten YokBacım senin psikolojin bozulmuş yani şu yazdıklarından sonra hala varmı diye sorabiliyomusn gerçekten?
Hangi site admini bu güzel kafayı yakalatmış sana Allah aşkına bi link at da biz de yolumuzu bulalım be..İnterneti bi okusanız İnan’ın bu duruma neden geldiğimi anlarsınız
Gizli gebelik yazın çıkıyorHangi site admini bu güzel kafayı yakalatmış sana Allah aşkına bi link at da biz de yolumuzu bulalım be..
Cinsiyeti belli mi ya onu merak ettim ben. Ruhanimizin cinsiyeti nedir acaba ? :)Gizli gebelik yazın çıkıyor
Doktor bu yalancı gebeliği yaşayanlar adette görebiliyor adetleri azaladabiliyor adette görebiliyor dediPsikolojik olarak vücudu hamile tepkilerimi veriyor acaba gerci adet oluyo oyle olsaydi adette olmazdi
Haklısınız da bunca fizliksel değişiklik neden ben bunu anlamıyorumKendince 6 aylık oluyor ve vajinal ultrasonla görünmeme ihtimali düşünüyorsun bide!? Artık kadın doğumdan uzak dur ve yavaş yavaş psikiyatriye doğru ilerle............................... bu gözler daha neler okuyacak
Gizli gebelik yazinca yalanci gebelik cikiyor oda daha cok hamile kalmak isteyip kalamayanlarda oluyomus benim gibiGizli gebelik yazın çıkıyor
Belki başka bi hastalığınız vardır kadın Doğuma bu şikayetlerle gidin tahlil yapsınlar smir testi yapıldı mı çikolata kisti olabilir sağlıkçıyım ve doktorumuz hatırlıyorum bi genç kızın karnından kocaman bir kist çıktığından bahsetmişti böyle bişey olabilir kist belki idrar torbanıza baskı yapıyor ve sık idrara çıkıyorsunuz size kilo aldırmış olabilirHaklısınız ama bir sürü şey yasıyorum vücudum da fiziklsel olarak adetlerimi oluyorum ama adet miktarım azaldı rengi değişti karnım da birsey hareket ediyor rahmim jarnım büyüyor gebelik lekelerim çıktı akıntım çok arttı 5 dakika da bir tuvalete gidiyorum bublar da beni çok düşündürüyor o yüzden ikna olamıyorum
Bide hamile kalmaktan çok korkanlarda ben gibiGizli gebelik yazinca yalanci gebelik cikiyor oda daha cok hamile kalmak isteyip kalamayanlarda oluyomus benim gibi
Smear yapıldı bi haftaya çıkar dediler ama doktorum kist Yok pko görünümü Yok dedi sen Yalancı Gebelik denen durumu yasıyorsun dedi tıp dilinde psödiyex diye mi ne geçiyormuş bende kendisine gizli gebelik var mı diye sordum hayır öyle birsey olamaz dediBelki başka bi hastalığınız vardır kadın Doğuma bu şikayetlerle gidin tahlil yapsınlar smir testi yapıldı mı çikolata kisti olabilir sağlıkçıyım ve doktorumuz hatırlıyorum bi genç kızın karnından kocaman bir kist çıktığından bahsetmişti böyle bişey olabilir kist belki idrar torbanıza baskı yapıyor ve sık idrara çıkıyorsunuz size kilo aldırmış olabilir
İyi de o gerçek bir gebelik degil zaten bebegin olmadigi durumdan bahsesiyolar tamamen psikolojik senin durumunda kesin olan bisey varsa o da bebek yok. Ya pskiyatra git yada kadin dogumcu baska problemler varmi diye araatirsin ama bence psikolojik adet gorsende gormesende sende bebek yok buna inanBide hamile kalmaktan çok korkanlarda ben gibi
Tamam iste psikolojik bence birde o doktorlara git hayir merak ettigim 3 ay sonra nolacak gizli dogummu yalanci dogummuSmear yapıldı bi haftaya çıkar dediler ama doktorum kist Yok pko görünümü Yok dedi sen Yalancı Gebelik denen durumu yasıyorsun dedi tıp dilinde psödiyex diye mi ne geçiyormuş bende kendisine gizli gebelik var mı diye sordum hayır öyle birsey olamaz dedi
Nasıl yaniTamam iste psikolojik bence birde o doktorlara git hayir merak ettigim 3 ay sonra nolacak gizli dogummu yalanci dogummu
Bebek yok 3 ay sonra ikna olursun diyorumNasıl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?