6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Bunların hepsi psikolojik
Stres adet düzenini çok etkiler
Karnında hareket eden gazdır
6 aylık olup görünmemesi imkansız gibi bişe

Bu kralımız sürtünme yoluyla hamile kalabildiğine kendini inandırıp 5 kere üst üste adet olup hala hamile oldugunu düşünen bir kraldı diye zannediyorum :)
4 yildir çocuk icin ugrasiyorum su kafanın çeyreğini yasayamadim her ay kirmiziyi gördüğüm an yine olmadi dedim sustum oturdum

Psikolojik olarak vücudu hamile tepkilerimi veriyor acaba gerci adet oluyo oyle olsaydi adette olmazdi

Psikolojik olarak vücudu hamile tepkilerimi veriyor acaba gerci adet oluyo oyle olsaydi adette olmazdi
Doktor bu yalancı gebeliği yaşayanlar adette görebiliyor adetleri azaladabiliyor adette görebiliyor dedi

Haklısınız da bunca fizliksel değişiklik neden ben bunu anlamıyorum

Belki başka bi hastalığınız vardır kadın Doğuma bu şikayetlerle gidin tahlil yapsınlar smir testi yapıldı mı çikolata kisti olabilir sağlıkçıyım ve doktorumuz hatırlıyorum bi genç kızın karnından kocaman bir kist çıktığından bahsetmişti böyle bişey olabilir kist belki idrar torbanıza baskı yapıyor ve sık idrara çıkıyorsunuz size kilo aldırmış olabilir

Smear yapıldı bi haftaya çıkar dediler ama doktorum kist Yok pko görünümü Yok dedi sen Yalancı Gebelik denen durumu yasıyorsun dedi tıp dilinde psödiyex diye mi ne geçiyormuş bende kendisine gizli gebelik var mı diye sordum hayır öyle birsey olamaz dedi

Bide hamile kalmaktan çok korkanlarda ben gibi
İyi de o gerçek bir gebelik degil zaten bebegin olmadigi durumdan bahsesiyolar tamamen psikolojik senin durumunda kesin olan bisey varsa o da bebek yok. Ya pskiyatra git yada kadin dogumcu baska problemler varmi diye araatirsin ama bence psikolojik adet gorsende gormesende sende bebek yok buna inan

Tamam iste psikolojik bence birde o doktorlara git hayir merak ettigim 3 ay sonra nolacak gizli dogummu yalanci dogummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…