6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Ultrason da görülmeyen bebekmi tövbe tövbe 6 haftalık bebek bile Görünüyor da 6 aylık bebek nasıl görünmesin böyle saçmalık olamaz

Yapma canım böyle.senin hissettiğin kendi nabzındır.elini bastırınca anladığın o.yaa karnın az buz değil,baya çıkar.pıt pıt da atmaz zaten o kadar büyük bebek.baya baya vurur.sen hamile değilsin.o kadar kolay değil,zevk suyuyla hele ohooo.muayene de olmuşsun yok işte.artık kafandan sil şunu.hayatına bak

Fiziksel değişikliğinizin sebebi tamamen sizin kendinizi hamile hissetmenizden ve hamile olmadığınıza bir türlü ikna olmamamızdan olabilir mi? Burda bu kadar kadın toplanıp imkansız diyor ve siz ısrarla hamileyim diyorsunuz. Gerçekten siz hamileyseniz bundan sonra bende sürtünme yoluyla hamileliği denicem boşuna ovulasyon dönemini takip etmeyeyim

Bu suçluluk psikolojisi ailenin yüzüne bakamama utancı çok berbat birsey ne yaparsam yapıyım atamıyorum kafamdan

Evet tesiri altına alıyo ben de bi acaba mı oldum şimdi
Aynen bende şimdi dalga geçtik birde gerçekten doğum yapıyormuş diye aklımdan geçirdim psikoljim çöktü

Evet tesiri altına alıyo ben de bi acaba mı oldum şimdi
Siz neden dalga geciyorsunuz çok komik bir durum varmış gibi sadece tecrübeleri olan bilen yaşayan insanlardan yardım almak istediğim icin soruyorum aklıma takılan seyleri

Bu suçluluk psikolojisi ailenin yüzüne bakamama utancı çok berbat birsey ne yaparsam yapıyım atamıyorum kafamdan
Otur tövbe et inancını bilmiyorum ama bu durumdan ancak böyle kurtulursun net.

Bence senin Ciddi anlamda tedavi olman gerekiyor baya bildiğin hamile olduğunu kabullenmişin sen bu arada sürtünmeden önce utansaydın keşke bu Problemi yaşamazdın.

Bence senin Ciddi anlamda tedavi olman gerekiyor baya bildiğin hamile olduğunu kabullenmişin sen bu arada sürtünmeden önce utansaydın keşke bu Problemi yaşamazdın.
Aynen oyke çok doğru söylediniz keşke o haltı yemeseydim de bu durumlara düşmeseydim

HEr an dilimde dua tövbe var zaten
Bak ciddi söylüyorum psikoloğa git konuşmak bile rahatlatır bu suçluluk duygusu ya hamileysem düşüncesi seni ne hale getirmiş kendi sağlığını düşün hamile kalman cidden imkansız yani hala hamileyim diyorsan hastane çıkışın benden hediye .

Psikoterapi almaya başladım zaten ilk seansıma gitttim insallah hakkımda hayırlısı olur

Kafayı yiyorum nerden yazdim bildirim geldikce bakiyorum baktikca yaziyorum yazdikca okudukca sinirleniyorum
Siz nasıl bir psikoloji yaşadığımı anlayabiliyor musunuz kendim ettim kendim buldum kendi canımdan vazgeçebilmeli düşünücek kadar kötü bir durumdayım siz hala dalga geciyorsunuz

İyi de benim anlamadığım ikinci nokta, bekaretini kaybetmemiş bir kıza vajinal ultrason yapmaz ki doktorlar... Bu durumda tuhaf
bende bunu anlamıyorum ya bayanın ilk ilişkisi deil anlaşılan daha önce surtunmedende birlikteliği olmuş o zaman bu bayan kafayı yemiş olması gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…