- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Peki alttab Muayne mi yapıyor doktorunuz6 aylık hamileyim bebek 30 cm 600 gram, daha ultrason cihazı değer değmez ekranda çıkıyor, o kadar büyük bişey nasıl görünmesin.
Ya bizimle dalga geçiyorsunuz ya da ciddi psikolojik rahatsızlığınız var. Acilen iyi bir psikiyatriste gidin.
Niye alttan yapsın?Peki alttab Muayne mi yapıyor doktorunuz
Haklısınız ama her doktor İnan’ın bu durumla ilgili farklı. Birsey söylüyor kimi surtunme yoluyla bosalma olmasa dahi gebelik olabilir diyor zevk suyunun sperm barındırmasından dolayı kimi surtunme yoluyla asla gebelik olmaz diyor o yüzden hangi doktor doğru hangi doktor yanlış bilmiyorumsürtünme yoluyla hamile kalınabilseydi üstelik iç çamaşırı varken diyorsunuz bu kadar insan ovulasyon dönemini takip edip hamile kalmak için çaba sarfetmezdi üstelik 6 ay diyorsunuz gerçekten hayret verici
Bunca yaşadığım şey hepsi mi tesadüf diyorum rahmin. Büyümesi içimde birseyin hareket etmesi karnımın büyümesi falansürtünme yoluyla hamile kalınabilseydi üstelik iç çamaşırı varken diyorsunuz bu kadar insan ovulasyon dönemini takip edip hamile kalmak için çaba sarfetmezdi üstelik 6 ay diyorsunuz gerçekten hayret verici
Haklısınız ama her doktor İnan’ın bu durumla ilgili farklı. Birsey söylüyor kimi surtunme yoluyla bosalma olmasa dahi gebelik olabilir diyor zevk suyunun sperm barındırmasından dolayı kimi surtunme yoluyla asla gebelik olmaz diyor o yüzden hangi doktor doğru hangi doktor yanlış bilmiyorum
Arkadaşım sen bunu düşüne düşüne kafayı yersin ben sana diyim.6 aylık bebek pata küte vurur karnına.öyle anlamamak mümkün değil.yalancı gebelik vs.olmayan birşeyi varmış gibi hissetmenden ileri gelir.sen kendi kafanda kurmuşsun,hamile olduğuna inandırmışsın kendini.aslında öyle birşey yok.valla konunu gördükçe sorunlu bi tip diyorum artık.kendine yapma bunu.yaa hamileyim sinir geliyo üstüme hee senin yazdıklarını gördükçe:) yapmaaaaBunca yaşadığım şey hepsi mi tesadüf diyorum rahmin. Büyümesi içimde birseyin hareket etmesi karnımın büyümesi falan
Gizli gebelik diye birsey varmış ve vücuttaki bir hormon sebebiyle kanda yapılan beta hcg hep negatif çıkıyormuş ultrasonda da gözükmüyormuş bunca fiziksel değişikliğim var o yüzden olabilir mi acaba diyorumVelev ki zevk suyuyla olan gebelik oluştu 6 ayda bebek görünürdü görünmeyen bebek hiç duymadım cinsiyeti belli değil deseniz hadi bi nevi anlıcam sizinki tamamen psikolojik bir durum beyninize bunu yerleştirdiğiniz için bu durumları yaşıyorsunuz. Şöyle ki bi insan ben kanserim diye kendini ikna etse bunun da belirtisini yaşayabilir söylediğimi yanlış anlamayın rencide etmek değil amacım ama lütfen kadın Doğumdan önce bir psikolojik terapi alın.
Haklısınız sonuna kadar ama benim karnım da da birsey pıt pıt atıyor atarken elimi bastırınca hissediyorum bazen sağ tarafta bazen sol tarafta bazen göbek hizam da falan kafayı yedim artık İnan’ın kolay birsey degil insan kendini öldürmeyi bile düşünüyorArkadaşım sen bunu düşüne düşüne kafayı yersin ben sana diyim.6 aylık bebek pata küte vurur karnına.öyle anlamamak mümkün değil.yalancı gebelik vs.olmayan birşeyi varmış gibi hissetmenden ileri gelir.sen kendi kafanda kurmuşsun,hamile olduğuna inandırmışsın kendini.aslında öyle birşey yok.valla konunu gördükçe sorunlu bi tip diyorum artık.kendine yapma bunu.yaa hamileyim sinir geliyo üstüme hee senin yazdıklarını gördükçe:) yapmaaaa
Mesajların hepsini okuyun bayanın hamile olduğuna siz bile inanacaksinizAz kalmış canım doğuma, 3 ay sonra da kucağım boş ama bir ağırlık hissediyorum diyebilirsin zahuhajaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?