6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda, normal ultrasonda, çıplak gözle, 500 metre uzaktaktan, fotoğraftan vs her türlü görünür. Ha kendini gizleyebilen 6 aylık bi ceninin varsa onu doğduğunda tebrik etmek isterim

6 aylık hamileyim bebek 30 cm 600 gram, daha ultrason cihazı değer değmez ekranda çıkıyor, o kadar büyük bişey nasıl görünmesin.

Ya bizimle dalga geçiyorsunuz ya da ciddi psikolojik rahatsızlığınız var. Acilen iyi bir psikiyatriste gidin.

Peki alttab Muayne mi yapıyor doktorunuz

Ben bir buçuk aylık hamileyim diyorum aceba hamile miyim inanamıyorum siz 6 aylık olmuşsunuz masallah bende yardım almalısınız. Neler yapıp hamile kalmayanlar var siz o yaptığınıza kalıp birde 6 aylık olmuşsunuz sözde acil yardım gerek acilll

sürtünme yoluyla hamile kalınabilseydi üstelik iç çamaşırı varken diyorsunuz bu kadar insan ovulasyon dönemini takip edip hamile kalmak için çaba sarfetmezdi üstelik 6 ay diyorsunuz gerçekten hayret verici

sürtünme yoluyla hamile kalınabilseydi üstelik iç çamaşırı varken diyorsunuz bu kadar insan ovulasyon dönemini takip edip hamile kalmak için çaba sarfetmezdi üstelik 6 ay diyorsunuz gerçekten hayret verici
Haklısınız ama her doktor İnan’ın bu durumla ilgili farklı. Birsey söylüyor kimi surtunme yoluyla bosalma olmasa dahi gebelik olabilir diyor zevk suyunun sperm barındırmasından dolayı kimi surtunme yoluyla asla gebelik olmaz diyor o yüzden hangi doktor doğru hangi doktor yanlış bilmiyorum

Bunca yaşadığım şey hepsi mi tesadüf diyorum rahmin. Büyümesi içimde birseyin hareket etmesi karnımın büyümesi falan

Velev ki zevk suyuyla olan gebelik oluştu 6 ayda bebek görünürdü görünmeyen bebek hiç duymadım cinsiyeti belli değil deseniz hadi bi nevi anlıcam sizinki tamamen psikolojik bir durum beyninize bunu yerleştirdiğiniz için bu durumları yaşıyorsunuz. Şöyle ki bi insan ben kanserim diye kendini ikna etse bunun da belirtisini yaşayabilir söylediğimi yanlış anlamayın rencide etmek değil amacım ama lütfen kadın Doğumdan önce bir psikolojik terapi alın.

Siz baya ay hesaplaması falan da yapıyorsunuz ilginç valla ben düşük yaptigimda düşük olduğunu fark etmedim ona bile içimde kaldı mi acep diye düşünmedim sürtünmeyle hamile kalmak ve 6 aylık olmak ilginç siz hastahane çantasını hayal gücünüzle hazırlayın doğar büyütür okula yazdirirsiniz artık

Bunca yaşadığım şey hepsi mi tesadüf diyorum rahmin. Büyümesi içimde birseyin hareket etmesi karnımın büyümesi falan
Arkadaşım sen bunu düşüne düşüne kafayı yersin ben sana diyim.6 aylık bebek pata küte vurur karnına.öyle anlamamak mümkün değil.yalancı gebelik vs.olmayan birşeyi varmış gibi hissetmenden ileri gelir.sen kendi kafanda kurmuşsun,hamile olduğuna inandırmışsın kendini.aslında öyle birşey yok.valla konunu gördükçe sorunlu bi tip diyorum artık.kendine yapma bunu.yaa hamileyim sinir geliyo üstüme hee senin yazdıklarını gördükçe:) yapmaaaa

Merhaba hanımlar 2 yıllik evliyim 3 aydir adetlerim duzensizleşti karnımda bişeyler hissediyorum adet olmama rağmen kendimi hamileymisim gibi his ediyorum tabi benim ailemde genetik hamileyken adet görünür bende bugün gidip kan testi verdim varmidir diye acaba hala yaptığım sacmalik diyorum bu topigi okuyunca sanki nobel aldim gibi

Gizli gebelik diye birsey varmış ve vücuttaki bir hormon sebebiyle kanda yapılan beta hcg hep negatif çıkıyormuş ultrasonda da gözükmüyormuş bunca fiziksel değişikliğim var o yüzden olabilir mi acaba diyorum

Haklısınız sonuna kadar ama benim karnım da da birsey pıt pıt atıyor atarken elimi bastırınca hissediyorum bazen sağ tarafta bazen sol tarafta bazen göbek hizam da falan kafayı yedim artık İnan’ın kolay birsey degil insan kendini öldürmeyi bile düşünüyor

Burada bu şekilde dalga geçmek İnan’ın hiç hoş birsey degil bende memnun değilim durumumdan böyle olmaktan

Az kalmış canım doğuma, 3 ay sonra da kucağım boş ama bir ağırlık hissediyorum diyebilirsin zahuhajaja
Mesajların hepsini okuyun bayanın hamile olduğuna siz bile inanacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…