- 28 Şubat 2015
- 10
- 4
- 3
- 32
- Konu Sahibi SUskUn PRenSes

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melay nasil sizce yada öykü
melay anlamlı gelmedi bana miray daha güzelMelay nasil sizce yada öykü
Melay ay gibi parlayan melek demekmis :)melay anlamlı gelmedi bana miray daha güzel
öykü kesinlikle güzel bir isim
Esim de oyku hira yada oyku nehir dusunuyoÖyküyü bende begeniyorum mira maya doga ada zeynep sıla begendigim isimler bende kararsızım kızıma ne koysam diye
Aylin ismini de begeniyorumİkinci kız olursa Aybike, Aylin, Almila üçünden birini istiyordum.
Oncelikle tesekkur ederim guzel yorumunuz icin ben kulaga hos gelen ve anlami guzel olsun istiyorum ayrica cok fazla kullanilan isimlerden sıkıldm :) herseyden once sizinde rabbim bebisinizi saglikli ve mutlu buyutmeyi nasip etsin :)
Klasik isimlerimi mi yoksa modern isimleri mi seviyorsun bilmiyorum.. 4 ay önce doğum yaptım... Kızım olsaydı adını Zeynep Eyşan koyacaktık... Ben iki isim çok seviyorum... Rabbim sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin inşallah...
Oncelikle tesekkur ederim guzel yorumunuz icin ben kulaga hos gelen ve anlami guzel olsun istiyorum ayrica cok fazla kullanilan isimlerden sıkıldm :) herseyden once sizinde rabbim bebisinizi saglikli ve mutlu buyutmeyi nasip etsin :)