Çocuk Hastalıkları 6 aylık kızım yine öksürüyor :( Yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sewwal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
31
2
48
İstanbul
Kızlar merhaba,kızım 6 aylık ve bu sabahtan itibaren artan bir şekilde öksürmeye başladı :( Daha şimdiden iki kere antibiyotik kullandık ve yine kullanmak istemiyorum.Ama ilerler ve daha kötü olursa yine ilac başvuracağım mecburen :( Bu sebeple şimdiden önüne geçebileceğim iyi gelecek bir yöntem ne bilim bitkisel bir şeyler var mı yapabileceğim

Ben genelde kekik çayı içerim öksürüğe karşı. Öksürüğe iyi geliyor diye biliyorum. 16 aylık bebeğim var onada veriyorum. Ama 6 aylık bebege verilebilirmi bi bilgim yok ek gıdaya geçtiyseniz arastırıp deneyebilirsiniz belki.

Aynı sorun bebeğim de de var hastanedeyız ve bebeğime iki kez antibiyotik verdiler bizde6.nci ayın içindeyız. bir de buhar makinası en önemlisi buhar alması .balgamdan olabilir

Kızlar merhaba,kızım 6 aylık ve bu sabahtan itibaren artan bir şekilde öksürmeye başladı :KK43: Daha şimdiden iki kere antibiyotik kullandık ve yine kullanmak istemiyorum.Ama ilerler ve daha kötü olursa yine ilac başvuracağım mecburen :KK43: Bu sebeple şimdiden önüne geçebileceğim iyi gelecek bir yöntem ne bilim bitkisel bir şeyler var mı yapabileceğim

geçmiş olsun
önemli olan neden öksürdügü
genzi akıyor gıcık yapıp ondan mı öksürüyor
yoksa bronşitmi oldu
yada grip mi
eger nedeni bilirseniz daha kolay iyileşir
ateşi yoksa kuru öksürüge antibiyotik verilmez
burun damlası kullanın sürekli

Merhba kızlar benim 40günlük bebegim var ve cok kötü öksürüyo birnuda tıkalı öksürürken nefesi gidiyo ve cok korkuyorm balgamınıda atamıyo sizce ne yapmayalım doktora götrdk bisey yok dedi :KK1:

Anne sütü alıyorsa belki siz sarımsak ıhlamur gibi şeyleri tüketerek iyileşmesini hızlandırabilirsiniz, sarımsak ve soğan doğal antibiyotiklerdir fakat çocuğunuza çiğ olarak veremeyeceğiniz için siz tüketebilirsiniz benim yavrumdada egzema vardı ve iltihaplı hergün bir diş sarımsak tüketiyorum ve alerji yapacak şeyleri yemiyorum özellikle beyaz un ve beyaz şeker yemiyorum, şuan şükür geçmek üzere.

Benim kizim 5 buçuk aylık çok kötü öksürü yo Dr a gittik soğuk algınlığı teşhisi konuldu peditus surup ve burun spreyi verildi ama halen devam ediyor çok üzülüyorum

Anne sütü alıyorsa belki siz sarımsak ıhlamur gibi şeyleri tüketerek iyileşmesini hızlandırabilirsiniz, sarımsak ve soğan doğal antibiyotiklerdir fakat çocuğunuza çiğ olarak veremeyeceğiniz için siz tüketebilirsiniz benim yavrumdada egzema vardı ve iltihaplı hergün bir diş sarımsak tüketiyorum ve alerji yapacak şeyleri yemiyorum özellikle beyaz un ve beyaz şeker yemiyorum, şuan şükür geçmek üzere.
Benim40 günlük kızım var ve büyük insan gibi öksürüyo dr gittik hava verdiler ve antibiyotik baslattılar ins bebislerimiz iyilesir benim kızım daha cok küçük

Benim40 günlük kızım var ve büyük insan gibi öksürüyo dr gittik hava verdiler ve antibiyotik baslattılar ins bebislerimiz iyilesir benim kızım daha cok küçük
Geçmîş olsun Allah bütün bebişlere şifa versin, temiz hava çok önemli evi havalandırın bol bol birde hasta olmasınlar diye evi çok sıcak yapmak bebekleri çok kalın giydirip terletmek hastalanmalarına yol açabilir bebeğiniz havasızlıktan veya terleyip soğumaktan öksürüyor olabilir. Bize doktor deniz suyu aldırdı tıkandığında damlatıyoruz buda faydalı oldu. Birde eviniz çok kuruysa odanıza sıcak su dolu bir kase içinede biraz lavanta koyabilirsiniz nemlendirmiş olursunuz kuru öksürüğe iyi gelecektir.

Back
X