6 buçuk aylık hamileler varmı?

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selamlar ben altı bucuk aylık hamıleyım.
bebişim sürekli tekme atıyor hıc durmuyor
sabah 5 bucukta tekmelerle uyanıyorum
cok guzel duygu sızınkıde oylemı :)
ve merak ettıgım ılerleyen aylarda bu tekmeler duracakmı

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

kaç aylık oluyo bilmiyorum ama benimde bugün 25. haftam bitiyo ve bebeğim kıpır kıpır. gerçekten çok güzel bi duygu özellikle sırt üstü uzanıp bebeğimle konuştuğumda daha çok hissediyorum. oğluşum her hareket ettiğinde Raabime binlerce kez şükrediyorum bana bu duyguyu yaşattığı için..

ben özellikle okulda dersteyken kıpırdanıyor, benimle ders anlatıyor kızım

benmki derste pek kıpırdanmıyor eve gelip oturduğumda durmuyo çok güzel bi duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…