6 buçuk haftalik gebeyim, ve ultrasonda 8 mm kese göründü ama bebek yok yardim !!

bende de aynısı oldu bebek küçük ondan görünmüyo olabilir denildi 15 gün sonra tekrar gittim boş gebelikmiş

artik SIKCA cikiyor bu bos gebelik benim ikinci gebeliyimdi ama bugun sonlandi, sendemi tup bebek denemesi yapiyorsun canim?
beni destekleyen butun arkadaslara tesekkur ederim!

Canım çok üzüldüm geçmiş olsun.

Hayırlı ve sağlıklı değilmiş diyelim.Umarım bir dahaki sefere her şey yolunda gider.

merhaba arkadaşlar bende bugün doktora gittim keseyi gördüm allaha şükür doktor 4 buçuk haftalık hamile olduğumu söyledi kese 10.1mm... kalp atışı için çok erken dedi 2 hafta sonraya tekrar çağırdı.....

Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi

darks merhaba, bebeğinin kalp seslerini duyabildin mi?
ben de pazartes gittim doktora. 6+2 olmalıydık benim hesabıma göre kesem 6,5 mm çıktı. Bu pazartesi gelişimini takip etmek için yeniden gideceğim. Ama içimde hep bir şüphe var. Sen 1 haftada 3 katı büyüdü demişsin. Kasık ağrısı vs. yaşadın mı bu süreçte? Ben muhtemelen 1 hafta geriden geliyorum. Acaba benim kesem de en az 13 mm olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…