:)) senin adına çok sevindim. Sonuçta annen yapmış görmüşsün oradaki doktorların nasıl yaptığını.Bu çok iyi bir şey..
Ama herkese öyle ssk karşılamıyor diye biliyorum ben. Sorunun olması lazımmış. PEki sorunumun olduğunu nasıl ispatlıyoruz acaba napmamız lazım. Benim hiçbir bilgim yok. Şu zamana kadar hiçbir şey için hastahaneye de gitmedim, pek bilmem düzenlemelerini falan :/
Bende acaip derecede kamburluk var göğüslerim yüzünden ve sırt ağrım var. ayrıca omuzlarımda da çökük var. Acaba SSK bu durumda karşılar mı canım? Devlet hastahanelerinde 2000 TL diye duydum. Benim bu parayı biriktirmek için 6 ay falan uğraşmam lazım. bu da çok uzun bir süre. Birikticem de muayane olcam da ameliyat günü alıncak da 1 seneyi bulur :)
PEki sorunumun olduğunu nasıl ispatlıyoruz acaba napmamız lazım. Benim hiçbir bilgim yok. Şu zamana kadar hiçbir şey için hastahaneye de gitmedim, pek bilmem düzenlemelerini falan :/
Bende acaip derecede kamburluk var göğüslerim yüzünden ve sırt ağrım var. ayrıca omuzlarımda da çökük var. Acaba SSK bu durumda karşılar mı canım?