6. Gün blast olan embriyolar

cuucuuk

Denizlere çıkar sokaklar❤️🙏🏼
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
1.907
1.764
333
Ankara
ARkadaşlar merhaba 6.gün blast olan 4aa embriyom var doktorum iyi bir tablo çizmedi.benim gibi 6.gün embriyosu transfer olanlar sonucunuz ne oldu ve doktorunuz size de beşinci güne şansının ciddi oranda az olduğunu söyledi mi :(

Fikri olan paylaşırsa çok sevinirim doktorum tekrar opu yapalım 6. Gün 4 aa şansı düşük bunlar şimdilik dursun diyor.eşim de düşük müşük deneyelim saçma eldekileri kullanmadan bi daha toplatmak diyor.bir ay kaybedeceğiz en fazla diyor . Çok mutsuzum kafam çok karıştı

Fikri olan paylaşırsa çok sevinirim doktorum tekrar opu yapalım 6. Gün 4 aa şansı düşük bunlar şimdilik dursun diyor.eşim de düşük müşük deneyelim saçma eldekileri kullanmadan bi daha toplatmak diyor.bir ay kaybedeceğiz en fazla diyor . Çok mutsuzum kafam çok karıştı
Merhaba,bugün 6.gün blast, 4CC embriyo transferim yapıldı.Doktorum embriyo kaliteli, genetik bir durum yoksa tutmama şansının çok düşük olduğunu söyledi.Forumda gördüğüm kadarıyla 4AA kalitesiz bir embriyo değil.Keyfinizi kaçırmayın derim.

Bende 6. Gun emriyosu yavrum ama diğer değerler ne bilmiyorum 1. Kalite demişti çok şükür 3 aylık olcaz hayırlıca ınslalah

Merhaba,bugün 6.gün blast, 4CC embriyo transferim yapıldı.Doktorum embriyo kaliteli, genetik bir durum yoksa tutmama şansının çok düşük olduğunu söyledi.Forumda gördüğüm kadarıyla 4AA kalitesiz bir embriyo değil.Keyfinizi kaçırmayın derim.
GÜZel haberler verdin canım sağol doktorun kim bu arada merak ettim.senin embriyon da 5. Gün blast olmadığı için 6 ya bekletildi dimi.benim doktora yüzde 20 transfer etmeyelim filan dedi de kafam karıştı

Bende 6. Gun emriyosu yavrum ama diğer değerler ne bilmiyorum 1. Kalite demişti çok şükür 3 aylık olcaz hayırlıca ınslalah
Ay ne güzel canım doktorun altıncı gün blast oldu diye olumsuz konuşmuş muydu bazı doktorlar olumsuz bazıları olumlu konuşuyor.yurtdışı araştırmalarına baktım değişik oranlar var onlar da tam uzlaşmamış gibiler artık bekleyip görmekten Başka çare yok :( umut oldunuz teşekkürler

Ay ne güzel canım doktorun altıncı gün blast oldu diye olumsuz konuşmuş muydu bazı doktorlar olumsuz bazıları olumlu konuşuyor.yurtdışı araştırmalarına baktım değişik oranlar var onlar da tam uzlaşmamış gibiler artık bekleyip görmekten Başka çare yok :KK43: umut oldunuz teşekkürler
Bence 6. Gun daha yüksek hatta canım geçen hafta kanamam oldu ve hala rahim içi kanamam var sukur rabbime bebegım tutundu bırakmıyor sag salim benimle beraber benim doktorum olumlu konuştu çok güzel böyle olması dedi bebegımiz tutunacak dedi. Ve sukur rabbime tutundu yavrum ınslalah sizinki de öyle olur

GÜZel haberler verdin canım sağol doktorun kim bu arada merak ettim.senin embriyon da 5. Gün blast olmadığı için 6 ya bekletildi dimi.benim doktora yüzde 20 transfer etmeyelim filan dedi de kafam karıştı
Rica ederim.Ben de endişe edip sormuştum doktorum istenilen kıvama ulaşmadı demişti.Doktorumun verdiği bilgiler ve araştırdığım kadarıyla 6. Güne kadar lab. ortamında hayatta kalabilen embriyoların diğerlerine göre daha dayanıklı olduğu yönünde.

Bence 6. Gun daha yüksek hatta canım geçen hafta kanamam oldu ve hala rahim içi kanamam var sukur rabbime bebegım tutundu bırakmıyor sag salim benimle beraber benim doktorum olumlu konuştu çok güzel böyle olması dedi bebegımiz tutunacak dedi. Ve sukur rabbime tutundu yavrum ınslalah sizinki de öyle olur
Ay ne güçlüsünüz siz de bebişiniz de hayat boyu hep öyle olsun inşallah ❤️❤️

Rica ederim.Ben de endişe edip sormuştum doktorum istenilen kıvama ulaşmadı demişti.Doktorumun verdiği bilgiler ve araştırdığım kadarıyla 6. Güne kadar lab. ortamında hayatta kalabilen embriyoların diğerlerine göre daha dayanıklı olduğu yönünde.
Benim doktor biraz fazla negatif konuştu ya ilk transfer de üçüncü gündü ona da %55 demişti o da çok yüksekti🤣🤣 inşallah bebişiniz tutunmuştur moralinizi bozmadım inşallah başlığımla :( benim idoktor kadar umutsuz konuşan yok zaten sanırım🤗

Ay ne güçlüsünüz siz de bebişiniz de hayat boyu hep öyle olsun inşallah ❤❤
Inslalah canım hayırlıca şimdide kabızlık var Rabbım sınıyor galiba ama sukur halimize ne diyelim ki Allah verdi mucizemi sukur ınslalah her isteyene nasıp eder ❤️👶

Benim doktor biraz fazla negatif konuştu ya ilk transfer de üçüncü gündü ona da %55 demişti o da çok yüksekti🤣🤣 inşallah bebişiniz tutunmuştur moralinizi bozmadım inşallah başlığımla :KK43: benim idoktor kadar umutsuz konuşan yok zaten sanırım🤗
Bize koyduğunda anca yüzde 20 demişti sukur yani Rabbım ol derse oluyor gerçekten inanmak lazım

Inslalah canım hayırlıca şimdide kabızlık var Rabbım sınıyor galiba ama sukur halimize ne diyelim ki Allah verdi mucizemi sukur ınslalah her isteyene nasıp eder ❤👶
bebişini kucağına al da hepsi geçer kuzum bunlar yaşadığımız diğer şeyler yanında çok basit şeyler Emin’im ki çok rahat baş edersin hepsiyle ❤️

bebişini kucağına al da hepsi geçer kuzum bunlar yaşadığımız diğer şeyler yanında çok basit şeyler Emin’im ki çok rahat baş edersin hepsiyle ❤
Aynen öyle diyorum tek bebegım iyi olsun bunlarda geçer Allaha dua ediyorum sürekli herkes nasıp etsin bu yolda olup isteyen annelere nasıp etsin hayırlıca ❤️

Benim doktor biraz fazla negatif konuştu ya ilk transfer de üçüncü gündü ona da %55 demişti o da çok yüksekti🤣🤣 inşallah bebişiniz tutunmuştur moralinizi bozmadım inşallah başlığımla :( benim idoktor kadar umutsuz konuşan yok zaten sanırım🤗
Yok moralim bozulmadı merak etmeyin,benim de ilk transferim Mayıs ayında yapıldı,3. Gün embriyosuydu ama tutunamadı.Bekleyip göreceğiz sonuçları😊

Back
X