Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde yeni 2 tane 6. Gun emriyolarim var. Ancak 5. Gunde emriyolarim elimde bulunmakta. Transfer zamanım henüz gelmedi. Doktorum da bu emriyolar hakkında henüz bir bilgi vermedi. 6. Gun emriyosunu arastirirken kendimi burda buldum. Sizi merak ettim acaba 6. Gun embriyonuz tuttu muBaşka 6. Gün embriyosu ile ilgili tecrübesi olan var mı kızlar![]()
Canım ben henüz transfer ettirmedim ama çok okudum beşinci gün embriyolarının şansının daha fazla olduğu kesin doktorun önce 5.gün olanları deneyecektik ola ki tutmazsa o zaman deniyorlar son çare 6.günleri çoğunlukla şansı yarı yarıya gibi düşünebilirsin beşinci günlerleMerhaba benimde yeni 2 tane 6. Gun emriyolarim var. Ancak 5. Gunde emriyolarim elimde bulunmakta. Transfer zamanım henüz gelmedi. Doktorum da bu emriyolar hakkında henüz bir bilgi vermedi. 6. Gun emriyosunu arastirirken kendimi burda buldum. Sizi merak ettim acaba 6. Gun embriyonuz tuttu mu
Benim 5.gün olanlar bile tutmadıysa.. 6.gün embriyolarım için çok fazla ümitlenmesem daha iyi o zamanCanım ben henüz transfer ettirmedim ama çok okudum beşinci gün embriyolarının şansının daha fazla olduğu kesin doktorun önce 5.gün olanları deneyecektik ola ki tutmazsa o zaman deniyorlar son çare 6.günleri çoğunlukla şansı yarı yarıya gibi düşünebilirsin beşinci günlerle
Öyle düşünmeyin beşinci gün tutmayıp altı tutan da var şans tamamenBenim 5.gün olanlar bile tutmadıysa.. 6.gün embriyolarım için çok fazla ümitlenmesem daha iyi o zaman![]()
Olmadım, doktor rahim filmi çekti histeroskopiye gerek yok dedi..Öyle düşünmeyin beşinci gün tutmayıp altı tutan da var şans tamamensiz histereskopi oldunuz mu
Muhteşem iki çocuğunuzla musmutlu bi hayatınız olsun inşallah umut oldunuz yazdığınız için teşekkürler.6.güne bekletilen embriyolar beşinci günde blast olamadığı için yavaş geliştiği için altıya bekletiliyormuş o yüzden gelişimi yavaş embriyolarmış ama yine de tutabiliyorlar tabi ama beşinci günde blast olabilenlerin şansı daha çokmuşSelam kızlar 2017 de tüp bebek tedavisi oldum 2018 de evladıma kavuştum darısı başınıza inşallah
5.gun blastokist embriyo transfer edildi çok ısrar ettim 2 tane koysun diye doktora ama koymadı bana güven çok iyi olacak bu iş inşallah dedi çok şükür oldu iyi ki tekkoymuş
Embriyo sayım 9 du 5 tanesi 5. Güne gelmiş 6. Güne bekletecegiz en iyi durumda olanlari dolduracağız dedi 2 tane kalmisti 6. Güne ve dondurdum yani 6.gun daha iyi olmuyor mu simdi
Ve ve ve size moral olsun diye yazıyorum kızlar moral herşey ben o kadar kafama takmıştım ki her ay regl öncesi bir hafta önceden test yapıyordum 2 yıl çocuğum olmadı 2 yil ne ki demeyin daha evlenmedrn kac doktor cocugun olmaz dedi çikolata kisti miyom polip ne ararsan vardi
2. Kez hamileyim hem de doğal yollarla saka gibi iki bebeğimin arası 19 ay olacak biraz zorlanacagim ama olsun tedavi görmekten iyidir. Hep okurdum bana olmaz derdim oluyor kızlar 9 haftalikken fark ettim hamileligimi okadar konduramadim kendime midem kotu oldu yara cıktı sandım vallahiçok şükür rabbimboyle de nasip etti darısı tüm isteyenlerin başına lütfen hep olumlu düşünün..
AYnen ben de olmadım canım inşallah bu sefer pozitifi görürüzÖyle düşünmeyin beşinci gün tutmayıp altı tutan da var şans tamamensiz histereskopi oldunuz mu
Genelde yapılmış hep. Benim bide 2 negatifim var aslında yapılsa daha iyi ama doktor yapmadı işteAYnen ben de olmadım canım inşallah bu sefer pozitifi görürüz
HAklısın canım ben De istedim polip aldırmıştım yine varsa diye ultrason da yok dedi yapmadıGenelde yapılmış hep. Benim bide 2 negatifim var aslında yapılsa daha iyi ama doktor yapmadı işte
Sen ne zaman transfer olacaksın canımHAklısın canım ben De istedim polip aldırmıştım yine varsa diye ultrason da yok dedi yapmadı![]()
Bir hafta içinde filan canım galiba sen??Sen ne zaman transfer olacaksın canım
Çok teşekkür ederim güzel hisleriniz için ve bilgilendirmeniz içinMuhteşem iki çocuğunuzla musmutlu bi hayatınız olsun inşallah umut oldunuz yazdığınız için teşekkürler.6.güne bekletilen embriyolar beşinci günde blast olamadığı için yavaş geliştiği için altıya bekletiliyormuş o yüzden gelişimi yavaş embriyolarmış ama yine de tutabiliyorlar tabi ama beşinci günde blast olabilenlerin şansı daha çokmuş
Adet olunca başlicam nasipseBir hafta içinde filan canım galiba sen??
Soyadı ne? Ben de bi bakayımARKADAşlar geçen gün baheöeciden ebru hoca canlı yayında 6.gün ler için olumlu konuştu ama doktorlar arasında neden bu kadar fark var anlayamadım valla
ÖZTÜRK canım ama canlı yayın durmuyor artık sayfada.senin doktorun sana ne demiştiSoyadı ne? Ben de bi bakayım
dondurdukları gün embriyolog 1.kalite oldular dedi. gittiğimde tekrar sorucamÖZTÜRK canım ama canlı yayın durmuyor artık sayfada.senin doktorun sana ne demişti
BAna da öyle dedi de doktorunla konuşmuş muydun o kadar çok şey okudum ki unuttum hangi doktor kime ne demiştidondurdukları gün embriyolog 1.kalite oldular dedi. gittiğimde tekrar sorucam