6. Gün blast olan embriyolar

BAna da öyle dedi de doktorunla konuşmuş muydun o kadar çok şey okudum ki unuttum hangi doktor kime ne demişti 🤦‍♀️ Haftaya transfer olacağım ben canım grip oluyor gibiyim bir de şansım giderek düşüyor galiba hayırlısı artık...
Doktor da iyi embriyolar dedi. Negatif olanlar için de iyi demişti tabi ama olmadı. Grip pek etkilemez herhalde ama sen yine de dikkat et kendine.

Doktor da iyi embriyolar dedi. Negatif olanlar için de iyi demişti tabi ama olmadı. Grip pek etkilemez herhalde ama sen yine de dikkat et kendine.
Öksürüyorum o yüzden korktum toplarım inşallah o zamana kadar hayırlısı olsun benim de kaliteli olan öncekiler tutmamıştı 😢

Öksürüyorum o yüzden korktum toplarım inşallah o zamana kadar hayırlısı olsun benim de kaliteli olan öncekiler tutmamıştı 😢
Yani artık nasip kısmet. Ne kadar kaliteli de desek tutmadı mı tutmuyor

Kızlar 2 tane 6.gün cücüğümü aldım geldim dün 🙏🙏 benim gibi altıncı günü embriyosunu araştıran arkadaşlar için olumlu olumsuz mutlaka sonucumu yazacağım

Kızlar 2 tane 6.gün cücüğümü aldım geldim dün 🙏🙏 benim gibi altıncı günü embriyosunu araştıran arkadaşlar için olumlu olumsuz mutlaka sonucumu yazacağım
Hadi hayırlı olsun. Ben de adetimi bekliyorum başlamak için. Adetin kaçıncı günü transfer yaptılar?

BAYramda devam ediyor tüm merkezler neredeyse senin hangi merkezdi
Ben annemin yanında yaptırıyorum antalyada. Anadolu hastanesi dr. Tonguç gürbüz. Kendim izmirde oturuyorum. Bayramda dönerim mecbur, o yüzden bayrama kadar yapılsa iyi olur benim için. Bakalım nasip kısmet

Ben annemin yanında yaptırıyorum antalyada. Anadolu hastanesi dr. Tonguç gürbüz. Kendim izmirde oturuyorum. Bayramda dönerim mecbur, o yüzden bayrama kadar yapılsa iyi olur benim için. Bakalım nasip kısmet
Rahim duvarı kalınlık problemin yoksa yetişir bence

Şimdiye kadar olmadı. İnşallah bu sefer de olmaz. Ee test tarihin ne zaman?
Olmaz inşallah 26 sı canım ama ben 23 ünde yaptıracağım işe pazartesi başlayacağım rahat edemem salı da yatırırım diye düşünüyorum

Back
X