Çok üzgünüm umarım en kısa zamanda pozitif alırsınız. Çok yorucu bir süreç benim de ilk opu’da 8 yumurta toplandı ama 4 tanesi döllendi. İkinci opu çok kötüydü çünkü yalnızca bir tanesi döllendi. Eşimde sperm morfolojisi %1 bende de endometriozis var. Sağ tüpüm alındı.Benim de yakın zamanda 2. Opu oldu. 7 olgun yumurta görünüyordu ama opuda sadece 4 tane toplandı ve onlardan da 2 tanesine işlem yapılabildi onlar da 3.gün 5 hücreli oldukları için donduruldular. Oysa 5. Güne gidebilseler pgt yaptıracaktık. Doktorum yumurtalar kötü olduğu için havuz yapalım dedi ve şu an opu sonrası ilk adetimi oldum bi sonraki adette tekrar yumurta büyütcez toplanacak. İnşallah ordan 5. Güne ulaşan olur diye dua etmek dışında elimizden bir şey gelmiyor.
İlk tüp bebek denememde 7 tane döllenmişti ve 3 tane 5. Güne gitmişti şu an ki durumumla alakası bile yok gibi bakınca. Onda da gerçi hepsi pgt den transfer edilemez olarak geldi. Yani iki deneme ve hâlâ transfer aşamasına bile gelememiş birisiyim.
İnsallah bu iki emriyoda 6. Gün blast olur ve 6. Gün embriyolarından birinden hamile kalırsın. Ben de 6. Gün geç blast olmuş bir embriyodan hamileyim öyle kötü düşünme yani . Rabbim bir an Önce muradınızı versin.Arkadaşlar merhaba. Çok kötü bir ruh halindeyim beni anlayan birilerini bulmak umuduyla yazıyorum. 2 ameliyatım 3 yumurta toplama ve 4 başarısız transfer denemem var bir tanesi 2 embriyo konulmuştu. Hepsi negatif. Son yumurta toplamada 8 adet yumurta toplandı. 6 adet embriyo oluştu. Hepsini 5. Güne gönderecektik bugün aradılar yalnızca 2 tanesinde 5. Gün başlangıcı görüntüsü olduğunu söylediler. Yarına kadar bekleyeceğiz eğer blastokist olursa donduracağız olmazsa imha edeceğiz dediler yıkıldım. Artık psikolojik ve fiziksel olarak bittim. Başına gelen var mı daha önce ?
Fetal dna yaptırmış mıydınız? Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum çok korkuyorumİnsallah bu iki emriyoda 6. Gün blast olur ve 6. Gün embriyolarından birinden hamile kalırsın. Ben de 6. Gün geç blast olmuş bir embriyodan hamileyim öyle kötü düşünme yani . Rabbim bir an Önce muradınızı versin.
Evet canım yaptırdım temiz geldi hamdolsun. Yani ben de çok korkuyorum o korku hiç geçmiyor hiççççç artık pes ettim bu duyguyu kabullenip yaşıyorumFetal dna yaptırmış mıydınız? Ben de 6. Gün embriyosu transferi oldum çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. O kadar iyi geldi ki bunu duymak. Sizin kaç adet embriyonuz vardı. Ben internetten araştırdığımda 5. Günde blastokist olmadıysa eğer 6. Güne gitme ihtimali %10-%20 diyorduİnsallah bu iki emriyoda 6. Gün blast olur ve 6. Gün embriyolarından birinden hamile kalırsın. Ben de 6. Gün geç blast olmuş bir embriyodan hamileyim öyle kötü düşünme yani . Rabbim bir an Önce muradınızı versin.
Daha çok yeniyim kese muayenesi 10 ekimde olacak, görülecek mi kalp atışı olacak mı sağlıklı mı diye düşünmesi zorEvet canım yaptırdım temiz geldi hamdolsun. Yani ben de çok korkuyorum o korku hiç geçmiyor hiççççç artık pes ettim bu duyguyu kabullenip yaşıyorumbence tüm anneler de aynı ama stres yapacak kadar kendini hırpalama sadece kaçıncı haftadasın?
İnşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sizin kaç adet embriyonuz vardı 6. Gün embriyosu 1 adet mi transfer etmiştiniz?Daha çok yeniyim kese muayenesi 10 ekimde olacak, görülecek mi kalp atışı olacak mı sağlıklı mı diye düşünmesi zor
İnşallahİnşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sizin kaç adet embriyonuz vardı 6. Gün embriyosu 1 adet mi transfer etmiştiniz?
İnşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızİnşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Sizin kaç adet embriyonuz vardı 6. Gün embriyosu 1 adet mi transfer etmiştiniz?
Allah gönlünüze göre versinDaha çok yeniyim kese muayenesi 10 ekimde olacak, görülecek mi kalp atışı olacak mı sağlıklı mı diye düşünmesi zor
İnşallahEvet bir tane embriyom vardı o transfer oldu.
Benim 12 yumurtam toplandı 7 olgun çıktı 6 döllendi ikisi ne olur ne olmaz diye 3. Gün iyi kalite olarak donduruldu 5. Gün arandım 4 emriyodan 2 kaldı ama henüz blast olmadı yarını bekleyecegiz dediler sonra 6. Gün aradılar bir tanesi blast oldu dondurduk dediler hattadedim kalitesi nasıl bir şey diyemem ama transfer edilmeye değer dendi. Ve benim savaşçi oğlum benimle büyüyor suanÇok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. O kadar iyi geldi ki bunu duymak. Sizin kaç adet embriyonuz vardı. Ben internetten araştırdığımda 5. Günde blastokist olmadıysa eğer 6. Güne gitme ihtimali %10-%20 diyordu
Bana sorduysanız eğer 32 yaşındayım. Daha önce hiç embriyo oluşmamıştı, bu sefer 1 tane 6. Gün oluştu. Rezerv azlığım var o yüzden korkuyorum genetiği iyi mi diye endişelerim varÇok umut verici bunu duymak çok teşekkür ederimDaha önce pozitife hiç yaklaşamadım bile. Dilerim en kısa zamanda allah nasip eder. Kaç yaşındaydınız
Benim 12 yumurtam toplandı 7 olgun çıktı 6 döllendi ikisi ne olur ne olmaz diye 3. Gün iyi kalite olarak donduruldu 5. Gün arandım 4 emriyodan 2 kaldı ama henüz blast olmadı yarını bekleyecegiz dediler sonra 6. Gün aradılar bir tanesi blast oldu dondurduk dediler hattadedim kalitesi nasıl bir şey diyemem ama transfer edilmeye değer dendi. Be benim savaşçi oğlum benimle büyüyor suanRabbim yeterki ol desin o değişmeyeni değiştirmeye kadirdir. Rabbim saglıklada kucağıma almamı nasip etsin sizin de inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Nasıl sevaba girdiniz nasıl çaresiz bir bunalımın eşiğindeydim anlatamamBenim 12 yumurtam toplandı 7 olgun çıktı 6 döllendi ikisi ne olur ne olmaz diye 3. Gün iyi kalite olarak donduruldu 5. Gün arandım 4 emriyodan 2 kaldı ama henüz blast olmadı yarını bekleyecegiz dediler sonra 6. Gün aradılar bir tanesi blast oldu dondurduk dediler hattadedim kalitesi nasıl bir şey diyemem ama transfer edilmeye değer dendi. Ve benim savaşçi oğlum benimle büyüyor suanRabbim yeterki ol desin o değişmeyeni değiştirmeye kadirdir. Rabbim saglıklada kucağıma almamı nasip etsin sizin de inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Bilmez miyim? Bizi bizden başkası anlamaz. Her gün hepimize dua ediyorumNasıl sevaba girdiniz nasıl çaresiz bir bunalımın eşiğindeydim anlatamamSize ve oğlunuza dua edeceğim İnşallah benim nasibimde de vardır anne olmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?