Evet size sormuştum yaşıtız ben de 32 yaşındayım.
4 senedir uğraşıyoruz bizim de böyle bir sınavımız olacakmış. Hepimiz güzel haberlerle buraya geliriz ve birbimizle paylaşırız umarım
Evet size sormuştum yaşıtız ben de 32 yaşındayım.
4 senedir uğraşıyoruz bizim de böyle bir sınavımız olacakmış. Hepimiz güzel haberlerle buraya geliriz ve birbimizle paylaşırız umarım
Arkadaşlar merhaba. Çok kötü bir ruh halindeyim beni anlayan birilerini bulmak umuduyla yazıyorum. 2 ameliyatım 3 yumurta toplama ve 4 başarısız transfer denemem var bir tanesi 2 embriyo konulmuştu. Hepsi negatif. Son yumurta toplamada 8 adet yumurta toplandı. 6 adet embriyo oluştu. Hepsini 5. Güne gönderecektik bugün aradılar yalnızca 2 tanesinde 5. Gün başlangıcı görüntüsü olduğunu söylediler. Yarına kadar bekleyeceğiz eğer blastokist olursa donduracağız olmazsa imha edeceğiz dediler yıkıldım. Artık psikolojik ve fiziksel olarak bittim. Başına gelen var mı daha önce ?
1 tane 5 1 tane 6.gün embriyom oluşmuştu,6.gün olan sağlıklı geldi,içinizi ferah tutun,benim de içimde ne fırtınalar kopuyor söylemesi kolay ama her şey olacağına varıyor