6. Gün Blastokist

Evet size sormuştum yaşıtız ben de 32 yaşındayım.
4 senedir uğraşıyoruz bizim de böyle bir sınavımız olacakmış. Hepimiz güzel haberlerle buraya geliriz ve birbimizle paylaşırız umarım

6.güne gelen embriyom genetikten de sağlıklı geldi güzel düşünün iyi haberlerinizi bekliyorum

Hiçbiri blast olmadı imha edildi. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Artık denemeye devam edecek gücüm kalmadı.

Hiçbiri blast olmadı imha edildi. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. Artık denemeye devam edecek gücüm kalmadı.
Öyle demeyin, çok zor sizi anlıyorum. Ama her şey vaktini bekler Vazgeçmeyin bende kasım sonunda transfer olacağım benimde hikayem uzun. Bazen çok korkuyorum bazen de nasip olacak diyorum. Bol dua ediyorum size de edeceğim

Herkese merhaba arkdaşlar bende 9 ekimde 6.gün embiriyosu transfer oldum.hayırlısı ile kan vermeye gidecem yarın kasık agrısı ve bel agrısı dışında hiçbirşey olmadı çok korkuyorum negatif alcam die progestan fitil dışında bişey kullanmıorum

Merhaba geçtiğimiz günlerde çok güzel bir haber aldım. Tek bir tane 6 hücreli 3. Gün embriyom vardı onu dondurmuştuk. Embriyolog ile görüştük umutsuzca onu çözdürelim dedik çöp olacaksa olsun 5. Güne gidecekse gitsin. O şekilde transfer ettirmek istemiyorum. Aradılar ve 6. Gün blastosist oldu tekrar dondurduk

Sizin adınıza çok sevindim bak Allahtan umut kesilmez. Rabbim ol der olur. İşte bu bile işaret peki ne zaman transfer olacaksınız ?
Mutlu haberlerinizi alırız inş

6 gün 3aa emb ile 10.gün değerim 306 çıktı 2 transferim ilki negatif olmuştu ve 5 gün 3ab idi oda. doktor 6 gün tutma şanşının 5 güne göre oran olarak daha düşük olduğunu söylemişti ama oldu kızlar asla umutsuzluğa kapılmayın umarım sağlıklıda ilerler yarın tekrar kan vereceğim 12 gün oluyor yarın. gerçekten sayı ve gün önemi yok yaşım 36 hatta bir 2 ay sonra 37 olacağım.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki 3 defa opu oldum 3 opumdan elimde kalan 3Ab 3cb orta kalite iki embriyo bundan önceki opumda 10 yumurta toplandı öyle umutlandım ki çünkü ondan öncelerde hep 4 5 diyorlardı lakin hiçbiri döllenmedi sadece bazen şunu düşünüyorum 3.gün hatta 2.gün embriyosu ile bile gebe kalan insanlar var bizim doktorlarımız neden 5.güne zorluyor

Benim daha önce 5 tane üçüncü gün embriyosu ile negatifim var malesef. Benimkini o yüzden zorluyorlar. Denenmişi denemek olmaz bir de 5. Gün embriyosu deneyelim diye düşünülüyor. Sizin transfer oldu mu daha önce

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sizin adınıza çok sevindim

Anladım evet oldu 4.gün 5Bb kalitedeydi kimyasal oldu

Merhaba 6.gün embriyonuza pgt yapılmış mıydı? Gebeliğiniz sağlıkla ilerliyor mu acaba. Benim 3 tane 5.gün donduruldu 2 tane 6.gün. 5.günleri pgt yaptırdık 2si sağlıklı birisi mozaik geldi. 6. Günde dondurulan 2 si beklemede. Umarım sizinki sağlıkla ilerlemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…