- 17 Nisan 2022
- 49
- 27
- 38
- 36
- Konu Sahibi ugurbocegig
-
3.gün çok çok erken canım. Acele etme test için. Modunu düşürüp boşu boşuna strese girersin böylemerhaba, 25 nisanda dondurulmuş 1 adet 6. gün 3bb embriyo transferi oldum. bugün sabah yaptığım idrar testinde negatif gördüm. testin markası laboquick normal test. Daha erken mi sizce? bu embriyolar 2 gün de tutunmuyormu? hiçbir belirtim de yok 0 sanki hiç transfer olmamışım. prolutex iğne progestan fitil ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de estrofem kullanıyrum. moralim bozuldu(
3. Gün çok erken 5. Gün erken gebelik testi yapmerhaba, 25 nisanda dondurulmuş 1 adet 6. gün 3bb embriyo transferi oldum. bugün sabah yaptığım idrar testinde negatif gördüm. testin markası laboquick normal test. Daha erken mi sizce? bu embriyolar 2 gün de tutunmuyormu? hiçbir belirtim de yok 0 sanki hiç transfer olmamışım. prolutex iğne progestan fitil ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de estrofem kullanıyrum. moralim bozuldu(
Canim aynı gün olmusuz transferi fakat sen bile bile lades demişsin hic çıkar mı 3 günde en az 7.8. Günde bakmalisin moral bozmaktan başka bir işe yaramaz ilaçlarını aksatma lutfenmerhaba, 25 nisanda dondurulmuş 1 adet 6. gün 3bb embriyo transferi oldum. bugün sabah yaptığım idrar testinde negatif gördüm. testin markası laboquick normal test. Daha erken mi sizce? bu embriyolar 2 gün de tutunmuyormu? hiçbir belirtim de yok 0 sanki hiç transfer olmamışım. prolutex iğne progestan fitil ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de estrofem kullanıyrum. moralim bozuldu(
acele etmişim erken öğrenenleri görünce heveslendim.3.gün çok çok erken canım. Acele etme test için. Modunu düşürüp boşu boşuna strese girersin böyle
artık cesaret edebilirmiyim ki bilmiyorum. hastanede kan testinde de öğrenmek ayrı stres.3. Gün çok erken 5. Gün erken gebelik testi yap
yaa hayırlı olsun sizin de transferiniz inşallah bebeklerimiz bizimledir. 8. güne kan testi verdi doktor. ben haberi orada almak istemiyrm pozitif de olsa negatif de olsa.Canim aynı gün olmusuz transferi fakat sen bile bile lades demişsin hic çıkar mı 3 günde en az 7.8. Günde bakmalisin moral bozmaktan başka bir işe yaramaz ilaçlarını aksatma lutfen
Hiç kimse 3. Günde öğrenmez emin olacele etmişim erken öğrenenleri görünce heveslendim.
İnşallah canimmm bir kaç gün sonra tekrarla o zaman çünkü erken daha aynı savaşı bende kendi içimde veriyorum ama sabrediyorum tek mi çift mi transfer oldunuz ben erken yaparsam bile çift embriyo.oldugu için yaparimyaa hayırlı olsun sizin de transferiniz inşallah bebeklerimiz bizimledir. 8. güne kan testi verdi doktor. ben haberi orada almak istemiyrm pozitif de olsa negatif de olsa.
benim 1 tane embriyo transfer edildi. çarşambaya kadar sabredebilsem keşke en azından. hiç belirtim yok hala. sizde var mı?İnşallah canimmm bir kaç gün sonra tekrarla o zaman çünkü erken daha aynı savaşı bende kendi içimde veriyorum ama sabrediyorum tek mi çift mi transfer oldunuz ben erken yaparsam bile çift embriyo.oldugu için yaparim
Göğüs ve bacak ağrısı dışında hicbirsey yok bende debenim 1 tane embriyo transfer edildi. çarşambaya kadar sabredebilsem keşke en azından. hiç belirtim yok hala. sizde var mı?
Canım belirti arama. Ben üç kez denedim ilk ikisinde bel ağrım kasık ağrım vardı hep negatif oldu. Üçüncüde hiçbir şeyim yoktu pozitif oldu. Şu an 6. Haftadayım hala hiçbir şeyim yok çok şükürbenim 1 tane embriyo transfer edildi. çarşambaya kadar sabredebilsem keşke en azından. hiç belirtim yok hala. sizde var mı?
yaa allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben de belirti olmayınca tutunmuyor sanıyorum. benm miniğim 6. güne anca blastokist oldu yavaş gelişti belki tutunması da yavaştır diye avutuyorum kendimi. odaklanamıyrm hiç başka şeylere o kadar para verip tatile geldik ben rahat olayım diye hala buralardayımCanım belirti arama. Ben üç kez denedim ilk ikisinde bel ağrım kasık ağrım vardı hep negatif oldu. Üçüncüde hiçbir şeyim yoktu pozitif oldu. Şu an 6. Haftadayım hala hiçbir şeyim yok çok şüküro yüzden belirti arayıp durma. Belirti olunca illa pozitif olmuyorsun çünkü. Tedavi sürecinde bir sürü ilaç kullanıyoruz hepsi vücudumuzu alt üst ediyor onlar zaten ağrı vs yapabiliyor. Ki herkesin bünyesi herkesin gebelik süreci de farklı. Stres sadece negatife götürüyor ben onu gördüm. O yüzden odaklanma oraya. Farklı şeylerle oyalan
göğüs ağrısı var bende de ama ilaçlardan çünkü transferden önce de vardı.Göğüs ve bacak ağrısı dışında hicbirsey yok bende de
Evet hepsi ilaçlardan zaten 6 gün sonra görüp ogrenicemgöğüs ağrısı var bende de ama ilaçlardan çünkü transferden önce de vardı.
Daha çok erken ve o testler çbeta çok yükselince çıkıyormerhaba, 25 nisanda dondurulmuş 1 adet 6. gün 3bb embriyo transferi oldum. bugün sabah yaptığım idrar testinde negatif gördüm. testin markası laboquick normal test. Daha erken mi sizce? bu embriyolar 2 gün de tutunmuyormu? hiçbir belirtim de yok 0 sanki hiç transfer olmamışım. prolutex iğne progestan fitil ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de estrofem kullanıyrum. moralim bozuldu(
Amin canım hepinize de nasip olsun inşallah hep dua ediyorum.yaa allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben de belirti olmayınca tutunmuyor sanıyorum. benm miniğim 6. güne anca blastokist oldu yavaş gelişti belki tutunması da yavaştır diye avutuyorum kendimi. odaklanamıyrm hiç başka şeylere o kadar para verip tatile geldik ben rahat olayım diye hala buralardayım
hayırlı haberler alalım inşallahEvet hepsi ilaçlardan zaten 6 gün sonra görüp ogrenicem
Sonucunuz ne oldu acabayaa allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben de belirti olmayınca tutunmuyor sanıyorum. benm miniğim 6. güne anca blastokist oldu yavaş gelişti belki tutunması da yavaştır diye avutuyorum kendimi. odaklanamıyrm hiç başka şeylere o kadar para verip tatile geldik ben rahat olayım diye hala buralardayım
tutundu kızım 20 günlük şu an kucağımda. Allah isteyen herkese nasip etsin.Sonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?