6. gün embriyosu 3. gün idrar testinde negatif

ugurbocegig

Ada’nın annesi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2022
49
27
38
36
merhaba, 25 nisanda dondurulmuş 1 adet 6. gün 3bb embriyo transferi oldum. bugün sabah yaptığım idrar testinde negatif gördüm. testin markası laboquick normal test. Daha erken mi sizce? bu embriyolar 2 gün de tutunmuyormu? hiçbir belirtim de yok 0 sanki hiç transfer olmamışım. prolutex iğne progestan fitil ve kalçadan progestan vuruluyorum bir de estrofem kullanıyrum. moralim bozuldu (

3.gün çok çok erken canım. Acele etme test için. Modunu düşürüp boşu boşuna strese girersin böyle

3. Gün çok erken 5. Gün erken gebelik testi yap

Canim aynı gün olmusuz transferi fakat sen bile bile lades demişsin hic çıkar mı 3 günde en az 7.8. Günde bakmalisin moral bozmaktan başka bir işe yaramaz ilaçlarını aksatma lutfen

Canim aynı gün olmusuz transferi fakat sen bile bile lades demişsin hic çıkar mı 3 günde en az 7.8. Günde bakmalisin moral bozmaktan başka bir işe yaramaz ilaçlarını aksatma lutfen
yaa hayırlı olsun sizin de transferiniz inşallah bebeklerimiz bizimledir. 8. güne kan testi verdi doktor. ben haberi orada almak istemiyrm pozitif de olsa negatif de olsa.

yaa hayırlı olsun sizin de transferiniz inşallah bebeklerimiz bizimledir. 8. güne kan testi verdi doktor. ben haberi orada almak istemiyrm pozitif de olsa negatif de olsa.
İnşallah canimmm bir kaç gün sonra tekrarla o zaman çünkü erken daha aynı savaşı bende kendi içimde veriyorum ama sabrediyorum tek mi çift mi transfer oldunuz ben erken yaparsam bile çift embriyo.oldugu için yaparim

benim 1 tane embriyo transfer edildi. çarşambaya kadar sabredebilsem keşke en azından. hiç belirtim yok hala. sizde var mı?

benim 1 tane embriyo transfer edildi. çarşambaya kadar sabredebilsem keşke en azından. hiç belirtim yok hala. sizde var mı?
Canım belirti arama. Ben üç kez denedim ilk ikisinde bel ağrım kasık ağrım vardı hep negatif oldu. Üçüncüde hiçbir şeyim yoktu pozitif oldu. Şu an 6. Haftadayım hala hiçbir şeyim yok çok şükür o yüzden belirti arayıp durma. Belirti olunca illa pozitif olmuyorsun çünkü. Tedavi sürecinde bir sürü ilaç kullanıyoruz hepsi vücudumuzu alt üst ediyor onlar zaten ağrı vs yapabiliyor. Ki herkesin bünyesi herkesin gebelik süreci de farklı. Stres sadece negatife götürüyor ben onu gördüm. O yüzden odaklanma oraya. Farklı şeylerle oyalan

yaa allah kucağınıza almayı nasip etsin. ben de belirti olmayınca tutunmuyor sanıyorum. benm miniğim 6. güne anca blastokist oldu yavaş gelişti belki tutunması da yavaştır diye avutuyorum kendimi. odaklanamıyrm hiç başka şeylere o kadar para verip tatile geldik ben rahat olayım diye hala buralardayım

Daha çok erken ve o testler çbeta çok yükselince çıkıyor

Amin canım hepinize de nasip olsun inşallah hep dua ediyorum.
Güzel düşün güzel olsun. Negatif olarak sonucunu da negatif yaparsın. Bak ne güzel tatile de gitmişsin kafanı dağıt. Buraya çok bakma burası ds insanı sürekli düşünmeye itiyor. İnşallah güzel olacak sonucun. Kaçıncı gün embriyosu olduğuna da takılma hiç olacağı varsa her türlü oluyor

Sonucunuz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…