Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk transferim 6.gün embriyosuydu her şy iyi olmasına rağmen tutmamıştı şuan tekrar transferim oldu 5.gün. Test gününü beklemedeyim. 6.gün embriyosu oldukça iyi kalitedeydi ama olmayınca olmuyo nasipten öte yol yokMerhaba ilk transferim 5.gün embriyosu ve iyi kalitede idi şimdi 6.gün ve çokta iyi kalite olmayan yumurta transfer olacak bu tutmazsa toplama olur ikinci 6.günü denemeyiz dedi bu kalitede olup gebelik oluşanlar varmı ?Eki Görüntüle 3664915
Ben de 6. Gün emriyosuyla hamileyim çok şükür bin şükür . kalitesi sizinkinden düşüktü Yeter ki Rabbim ol desin umutsuz olmayınMerhaba ilk transferim 5.gün embriyosu ve iyi kalitede idi şimdi 6.gün ve çokta iyi kalite olmayan yumurta transfer olacak bu tutmazsa toplama olur ikinci 6.günü denemeyiz dedi bu kalitede olup gebelik oluşanlar varmı ?Eki Görüntüle 3664915
Ya umarım tutunmuştur bebeğiniz sizeBenim ilk transferim 6.gün embriyosuydu her şy iyi olmasına rağmen tutmamıştı şuan tekrar transferim oldu 5.gün. Test gününü beklemedeyim. 6.gün embriyosu oldukça iyi kalitedeydi ama olmayınca olmuyo nasipten öte yol yok
Kalite düşük olunca kendileri bana direkt yüzde yirmi ihtimal çokta umutlanma diye konuşunca buraya yazmak istedim tebrik ederim umarım tamamen sorunsuz bebeğinize kavuşursunuzMrb ilk denemem 5. Gün embriyosu tuttu fakat 9.haftada kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. Şuan 6. Gün embriyosu ile 10+4 haftalık hamileyim çok şükür bir sorunum yok.
Ya moralim yerine geldi yorumunuzu görünce inşallah olumlu olur benimde sonucumBen de 6. Gün emriyosuyla hamileyim çok şükür bin şükür . kalitesi sizinkinden düşüktü Yeter ki Rabbim ol desin umutsuz olmayın
Amin canım inşallahYa moralim yerine geldi yorumunuzu görünce inşallah olumlu olur benimde sonucum![]()
Çok üzüldüm kaybınıza rabbim bi daha yaşatmasın. Pgt yapılmış mıydı acaba 6.gün emrbiyonuza?Benim de 6. Gün iyi kalite embriyo transferim vardı. 8. Haftada kalpleri durdu.
İnşallah pozitif olur sonucunuzDün transfer oldum 6.gün 3bc hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Benimde 6.gun embriyosu ve 31 haftalik hamileyim darısı size insallah.Merhaba ilk transferim 5.gün embriyosu ve iyi kalitede idi şimdi 6.gün ve çokta iyi kalite olmayan yumurta transfer olacak bu tutmazsa toplama olur ikinci 6.günü denemeyiz dedi bu kalitede olup gebelik oluşanlar varmı ?Eki Görüntüle 3664915
Kac tl tedaviye ödedinizMerhaba ilk transferim 5.gün embriyosu ve iyi kalitede idi şimdi 6.gün ve çokta iyi kalite olmayan yumurta transfer olacak bu tutmazsa toplama olur ikinci 6.günü denemeyiz dedi bu kalitede olup gebelik oluşanlar varmı ?Eki Görüntüle 3664915
Çok üzüldüm kaybınıza rabbim bi daha yaşatmasın. Pgt yapılmış mıydı acaba 6.gün
Ben de 6. Gün embriyosu ile hamileyim, pgt yaptıramadığım için endişeliyim. Bu hafta fetal dna için kan vereceğim inşallah sağlıklıdır![]()