Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuKızlar 6 .gün embrysu transfer olanlar
ben varım cnm pozitif aldım çok şükür darısı başınaKızlar 6 .gün embrysu transfer olanlar
Ne zaman sonuç aldınız amin inşallahben varım cnm pozitif aldım çok şükür darısı başına
Ben 17. Haftama giriyorum çok şükür Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah.Ne zaman sonuç aldınız amin inşallah
Gününde mi test yaptınız yoksa idrar yapmş mıydınız belirtiniz hiç oldumuBen 17. Haftama giriyorum çok şükür Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah.![]()
Ben günün de kan testi yaptım idrara karşıyım. Ben belirtili geçirdim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı vardı ama bunlar belirti miydi ilaç yan etkisi mi hala bilmiyorum.Gününde mi test yaptınız yoksa idrar yapmş mıydınız belirtiniz hiç oldumu
Anladım Allah bağışlasınBen günün de kan testi yaptım idrara karşıyım. Ben belirtili geçirdim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti bel ağrısı vardı ama bunlar belirti miydi ilaç yan etkisi mi hala bilmiyorum.
AminAnladım Allah bağışlasın
Yerleşme kanaması oldu mu
Yok ben de hiç olmadıYerleşme kanaması oldu mu
Ben de varım ve 27 haftalik hamileyimKızlar 6 .gün embrysu transfer olanlar
Kızlar sizce var mı bugün 6 gün
Hemen çıktıysa var canımKızlar sizce var mı bugün 6 gün
Vala ben göremiyorumHemen çıktıysa var canım![]()
Var gibi duruyor yakinlastirincada yok gibi varsa bile cok yeni anca yarin koyulasir biraz dahaVala ben göremiyorum
DeğişkVar gibi duruyor yakinlastirincada yok gibi varsa bile cok yeni anca yarin koyulasir biraz daha