• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6. Gün embriyosu

Ayyy insallah 🙏🏻🫶🏻 sigara kullanıypmuydun
İnşallah🤲🏽Hayır sigara ve alkol kullanmıyorum. İlk denememde bir tane sağlıklı embriyo bulunamadı. Yumurtan kalitesiz dediler. Ben de merkez değiştirdim. İkinci merkezde yumurta toplama sonrası embriyologa inşallah bu döngüde bir tane sağlıklı embriyo olur dedim ve yumurta kalitesi için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece sigara ve alkol kullanıyorsan bırak diyebilirim başka bişey diyemem demişti. Yani o kadar zararlı. Kullanıyorsanız yumurta kalitesi ve diğer süreçler için kesinlikle bırakmalısınız. Çok şükür ikinci denemede sağlıklı buldum🤲🏽

İnşallah🤲🏽Hayır sigara ve alkol kullanmıyorum. İlk denememde bir tane sağlıklı embriyo bulunamadı. Yumurtan kalitesiz dediler. Ben de merkez değiştirdim. İkinci merkezde yumurta toplama sonrası embriyologa inşallah bu döngüde bir tane sağlıklı embriyo olur dedim ve yumurta kalitesi için ne yapabilirim diye sorduğumda sadece sigara ve alkol kullanıyorsan bırak diyebilirim başka bişey diyemem demişti. Yani o kadar zararlı. Kullanıyorsanız yumurta kalitesi ve diğer süreçler için kesinlikle bırakmalısınız. Çok şükür ikinci denemede sağlıklı buldum.
Suan transfer +4 deyim 1 tane iciyorum günde dayanamayınca o kadar 6. Gün embriyosu hızlı tutunuyomuş 4 . 5. Günde öğrenenler varmış öylemi acabaa

Suan transfer +4 deyim 1 tane iciyorum günde dayanamayınca o kadar 6. Gün embriyosu hızlı tutunuyomuş 4 . 5. Günde öğrenenler varmış öylemi acabaa
Keşke hiç içmeseniz ama yapacak bişey yok. Doktorunuz biliyor mu? T+6 da kusmadan dolayı acile gitmiştim sanırım migrenden kaynaklı çünkü şiddetli baş ağrısı olmuştu. O zaman pozitif gelmişti. Yoksa test günümü bekleyecektim.

Bende günde 1 2 tane iciyorum suan bir problem yasadınızmııı
Bi sorun olmadi sonucum negatif oldu ama bi dal sigara sebebe olmaz diye dusunuyorum . Millet esrar uyusturucu icip cocuk sahibi oluyo. Tabi icmemek daha iyi ama

Merhaba kızlar, önümüzdeki ay bana da 6. gün embriyosu transfer edilecek. Doktorum iki embriyo transfer etmeyi öneriyor. Embriyolardan birinin kalitesi 5AB, diğerinin ise 4AB. Geçtiğimiz ay 5. gün 4AA embriyo transfer edilmişti ama maalesef tutmadı.

Bu yüzden doktorum şansı artırmak adına iki embriyo transferini öneriyor. Ancak ben de ikiz gebelik olma ihtimalinden korktuğum için tek embriyo transferi yaptırmak istiyorum. Ama bir yandan da tutmazsa “keşke iki tane transfer ettirseydik” diye üzülmekten korkuyorum.

Gerçekten çok kararsızım. Bu durumu yaşayan oldu mu acaba? Siz nasıl ilerlediniz? Karar verme konusunda çok zorlanıyoruz.

Back
X