6 gün gecikme idrarda çift çizgi hata payı var mı

Teşekkür ederim amin cümlemize inşallah siz de gidince haber verin i
Günaydın ,
Bugun gittim dr a tsh biraz yüksek gelmişti onun için ilaç yazdı onun dısında kesesi ve yerleştiği yer cok güzel dedi. Elhamdülillah haftaya cuma gel kalp sesi duyalım dedi. rabbi sağlıkla ilerletsin.

Amin inşallah bugün gideceğim ben de. Karın ağrınız var mı bende kaç gündür yoktu bugün var gibi korktum biraz
benim hafif kasıkta bi sızlama olmuştu oda cok cok hafif. Onun dışında bişi olmadı. Gaz cok oluyor gazdandır belkide. Dikkat edin kendinize. Dr 'a mutlaka danısın.

Teşekkürler bakalım ne diyecek inşallah kimyasal falan değildir. Allah isteyen herkesi sevindirsin
bence düşünme bişi elinden geldiği kadar düşünmemeye çalış. kötü düşünceler gelince dua et besmele çek bol bol. allah sağlıkla kavusup güzelliklerle büyüteceğin bebek nasip etsin. Eger sonu kötü olacaksaa üzecekse de yormadan senden gitsin...

Daha önce kimyasal durumun var mı ? yada düşük vs ?

Keşke test yapmasaydım diye düşünüyorum şu an geçen iki ay boyunca adet olmadım gecikince ona yormuştum. Test yapınca şu çok stres yaptım. Düşüğüm var kimyasal yaşadım iki kez farklı yıllarda. Olumsuz sonuçlanan iki aşılama tüp bebek neler neler şu an o yüzden çok stresliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…