6 gun gecikme ve sakinleştirici test pozitif yardim

prensesilya

Merhaba kk :)
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
617
335
103
39
Kk merhabaa
Kizlarr benim regl 6 gun gecikti.ogleden sonra evde eczane testinden yaptim cift çizgi çıktı.

Sormak istedigim sey şu.ben dun bi sinav icin 1 bucuk dideral içtim.
Eger hamileysem ki hala inanamıyorum yarin doktora gidecegim bu dideralin kotu bi etkisi olur mu ?
=(

Bugun karnima saplanan o bicak tarzindaki agri olmadi.her gun oluyordu.
Uf bilseydim icer miydim ya (

O ılaacı bılmıyrum bazı ılacları gebenın ıcmesıne musade edılıyr ınsallah o gruptandır ama bısı olacagını sanmıyrum azcık rahatla stres zararlı Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tebtıkler

Doktora soyle mutlaka içtiğini. InsaALLAH ALLAHIN izni ile birsey olmaz. Hamileligin ilk haftalarinda ilaclar pek etkilemiyormus demisti doktor.

Şöyle bir internette bakındım, sanırım cok önerilen birşey değil ama çok ciddi sikintilar yaratan birseyde değil. Anladığım bu umarim öyledirde bir sorun çıkmaz

Ah inşallah Allah razi olsun kizlar.yarin doktora gidince soracagim.
Hayal kirikligi olmaz inşallah ben ucuz testten yaptim 4 tl ye aldim.pozitifti.İnşallah yanılmaz test
Haber verecegim yarin sizlere.
Allah ne muradiniz varsa versin.icim rahatladi :)

Canım pozitif testin yanlis cikma olasılığı cok düşük. Yani sorun çıkacağını hiç sanmam. Hadi güzel haberlerle gel

Merhaba canim dideralin prospektusune vaktin mi ? Hamilelik kategorisine bak için rahatlasin hem ilk 4 haftada bebek yolk salk denilen keseden beslendiği için ilaç geçişi pek kolay değil bebeğe ama doktoruna mutlaka soyle kullandigini belli bir haftadan sonra fetal eko gibi basit bir testle bebegin kalbinde bir sorun var mi diye bakiyorlar

Adetin kaç gün geçti?? benim ilk doktora gittigimde görünmedi, ama rahimde kalınlaşma var demisti, batdan 1 hafta sonra minicik kese göründü canim

Yarin 7.gun olacak canim.maşallah hayirli ugurlu gelsin inşallah bebeginnn :)
Beni kan tutuyo da o yuzden keseyi goreyim kan vermeden cikayim istiyorum ondan

Canim prospektusu atmışım.internetten prospektusu bulacagim simdi aklima gelmedi inan ki.dogru ya yazar orda.
Dr a soyleyecegim yarin.aslinda panik olmamin sebebi karnima batan o bicak hissinin olmamasi.adete 2 gun varken başlamıştı.simdi birden geçince ondan korktum.kalbi yavaslatiyo bebegin de kalbini yavaslatir dedim.halbuki kese olacakmis once.kalbi daha yokmus oyle okudum.ilk olunca insan bilemiyo.cahil kaldim

Gebeler için gerekmedikce kullanılmayan bir ilaç ama bebegin kalp oluşumu 5 . haftaya denk geldiği için etkilenme ihtimali çok düşüktür o yüzden bence çok endişelenir stres yapmana gerek yok doktoruna şöyle kullandigini o seni yönlendirecektir canini sıkma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…