- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
- Konu Sahibi prensesilya
-
Hormon
Beta- hCG 683.78 < 1.20 yaziyo kizlarr bu ne demek ?
Evet canım gecikme var hala.adet olmadım bende gezdim biraz sökülürm belki diye akıntıdan baska birsey gelmiyorsendede benim gibi gecikme vardı dimi? olsun arkadaşım bir sonraki aya inşallah.. ben halen regl olmadım bakalım..
0.73,cıktı deger genelde 0.01 cıkardı insallah gec döllenme falan vardırsendede benim gibi gecikme vardı dimi? olsun arkadaşım bir sonraki aya inşallah.. ben halen regl olmadım bakalım..
Bende hamile olduğumu bilmiyodum diş tedavisi için doktora gittim 2 kere röntgene girdim birde dişimi aldirdim çığlık çığlığa eve geldiğimde ağrıyı kessin diye 3 tane aralıklı saatlerle Apranax diye bi hap var ondan içtim adetim gecikmisti 3 senedir cocugumuz olmadigi icin bebis olacagi aklima gelmedi yinede test aldim eczaneden pozitif cikti tabi ictigim hap beni korkuttu birsey olursa bebise diye doktora gittim bişey olmaz şimdiden sonra dikkat etmelisin dedi merak etme canim Allahin izniyle birsey olmaz Gözün Aydın bu arada ❤Kk merhabaa
Kizlarr benim regl 6 gun gecikti.ogleden sonra evde eczane testinden yaptim cift çizgi çıktı.
Sormak istedigim sey şu.ben dun bi sinav icin 1 bucuk dideral içtim.
Eger hamileysem ki hala inanamıyorum yarin doktora gidecegim bu dideralin kotu bi etkisi olur mu ?
=(
Bugun karnima saplanan o bicak tarzindaki agri olmadi.her gun oluyordu.
Uf bilseydim icer miydim ya(
Hamilesin canim tebrik ederim :)Hormon
Bende test yaptirdim beta hCG 2861.00. O.5-5.0 nedir sizceçok güzel canım maşallah 5 haftalık hamilesin sağlıkla kucağına al inşallah :)
Sende hamilesinBende test yaptirdim beta hCG 2861.00. O.5-5.0 nedir sizce
Cnm suan kesenin görünmemesi çok normal 1000lerden sonra kese görünür bol su iç hayırlı olsun cnmHormon
hayırlı olsun inşallah.. ne kadarlıkmış? bişey söylemedimi? ben bile heyecanlandım
0.73,cıktı deger genelde 0.01 cıkardı insallah gec döllenme falan vardır
Aminn insallahİnşallah öyledir. canım Rabbim gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?