- 6 Ocak 2016
- 67
- 9
- 86
- 30
- Konu Sahibi birgaripcadi
-
Umarim kuculur ya yoksa kafayi yicem6 günde oturan burun yok, daha değişir şekli.
Kafayı yemeyin, sabredin. Burun şiş olduğu için kocaman görünüyor, şişlik inince daha güzel olacak.Umarim kuculur ya yoksa kafayi yicem
Yandan bakinca sorunlu bir burnunuz yokmus, ön profiliniz nasildi oncesinde,Bu var sadece ya boyleydi ben ucundan sikayetciydim ama suan onden bakinca eski halinden daha buyuk korkuyorm bunlar sislik degilse boyle kalirsa diye
İnsallahKafayı yemeyin, sabredin. Burun şiş olduğu için kocaman görünüyor, şişlik inince daha güzel olacak.
Önden bu halinden daha inceydi ucu biraz düsüktüYandan bakinca sorunlu bir burnunuz yokmus, ön profiliniz nasildi oncesinde,
6 gun cok cok erken bir 6 ay beklemelisiniz malesef
Rica ederim. üzmeyin kendinizi.İnsallahtesekkur ederim
Şahsi fikrim 6. Gün için çok iyi üzülmeyin yüzünüze bütün olarak baktığımda güzel görünüyorEki Görüntüle 1776950 Eki Görüntüle 1776952 Ay bu ne ya incek bu di mi kizlar 6 gun oldu yarin dikislerim alincak yanlardan genis ve ucu kocaman hala burnumun
Şahsi fikrim 6. Gün için çok iyi üzülmeyin yüzünüze bütün olarak baktığımda güzel görünüyor
Benimki gibi olucaksa olma daha iyi benim eski halim daha guzeldiödem vardır 6 gün degil 6 ayda şekli oturur. ne güzel bende burnumdan olacaktım iptal ettim
Gerçekten güzell bencede 6 gün için .. burun kavisiniz çok iyi duruyor.Şahsi fikrim 6. Gün için çok iyi üzülmeyin yüzünüze bütün olarak baktığımda güzel görünüyor
ben dr umdan emindim sadece ucu yapılacaktı bi de nefes sorunum. kısmet olmadı ilerleyen dönemlerde inşallah olurum. özel sebeplerden vazgeçtim şimdilikBenimki gibi olucaksa olma daha iyi benim eski halim daha guzeldi
Peki canim benimben dr umdan emindim sadece ucu yapılacaktı bi de nefes sorunum. kısmet olmadı ilerleyen dönemlerde inşallah olurum. özel sebeplerden vazgeçtim şimdilik
üzülme henüz 6. gün daha çok değişecek şiş şu an en çok burun ucu ödem tutar erken bi dönemdesin boşuna yıpratma kendini
Seninki masallah ufacik amaa benimki oyle olmaz su haline bak bi haftalikken seninki boyle buyuk muyduOhooo tatlim daha cok yeni cookkk degisecek profilimden bakabilirsin 4 ayda cok degisti benim burnum ve cok memnunum sukurler olsun
Tesekkur ederim canm ama su orta kismi incelmezse psikolojik bozulucak ortasi genis duruyo bayaGerçekten güzell bencede 6 gün için .. burun kavisiniz çok iyi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?