- 19 Kasım 2015
- 223
- 160
- 33
- 42
- Konu Sahibi birgaripcadi
-
Yaa insallah incelir ya insallahAyyy hemde nasil kofte dolma ne dersende iniyo incecik kaliyo hic dert etme benim 6gunde yamuk yumuk biseydi masallah senin gayet iyi duruyo
Ayyy hemde nasil kofte dolma ne dersende iniyo incecik kaliyo hic dert etme benim 6gunde yamuk yumuk biseydi masallah senin gayet iyi duruyo
Tesekkur ederm canim ya keske benmkine de alci falan koysaydi ben ilk gunden beri goruyorm byle sekilsiz bisey . Moralim bozulduValla 6. Gününe şükret bence ben 5. Günümdeyim daha tamponlarım bile çıkmadı bnu gectim morluklar bile duruyo.
Ödem en son burun ucunda iniyomuş zaten sıkma canını
Can'ım benim 1,7 ay oldu olalı değişiyor. 3 ay içinde oturacak burnunEki Görüntüle 1776950 Eki Görüntüle 1776952 Ay bu ne ya incek bu di mi kizlar 6 gun oldu yarin dikislerim alincak yanlardan genis ve ucu kocaman hala burnumun
Eki Görüntüle 1776950 Eki Görüntüle 1776952 Ay bu ne ya incek bu di mi kizlar 6 gun oldu yarin dikislerim alincak yanlardan genis ve ucu kocaman hala burnumun
3 ay nasil durcam ya suan cok kotu duruyoCan'ım benim 1,7 ay oldu olalı değişiyor. 3 ay içinde oturacak burnun
Canim benim de en ust kismi inceldi simdi ama orta uc kismi arı sokmus gibi yaçok değişiyor hem de arkadasım oldu daha şişkindi hatta şok olmuştum daha büyük olmuş diye şimdi incecik ve küçücük kaldı :)
Bilindik bi doktor degl canmkime ameliyat oldunuz ?
tesekkurler canimm ama her sabah uyandigimda farkli bi hal almis oluyo ya simdi sisliklerim iniyo ama yandan bakinca burun sirtimdaki kavis bi gariplesti ustte cıkıntı var ortasi biraz inik ucu sis artk napcam bilmiyorumGeçmiş olsun :) Benım 1 ayı gectı cok sukur.Her bunyede aynı olurmu bılmıyorum ama ozellıkle son zamanlarda sankı hergun şişi biraz daha ınıyor bısıler degısıyor sankı.Daha cok uzun yolumuz var.En az 6 ay.Ödemler indikçe farklılasıyor.Sabır lazım :)
Haklisin canim yapcak bsey yok beklicem ki zaten sislerim iniyo yavas yavasEn en kotu ihtimalle revizyonla duzeltilir.Ufak tefek seyler olabiliyor malesef bende de hafif kikirdak cokmesi var.Sag daha bir oturdu solda hala biraz odem var.Herkesin yapilan islemleri farkli ama revizyon bile 6 ay sonra olabiliyor.Demekki anca sekil belli oluyor.Beklemekten baska yapcak bisi yok.
Tesekkur ederim canm zaten baya indi suan :)Burnunuz tam bir yıl içinde şeklini alacak merak etmeyin :) Ama o çok şiş görünüm bi kaç aya inecek:)
Baya indi amane varki burnunda ucu zaten serttir pek bişey değişmez boşa bekleme
Yok şişlik için demedim 1-2 aydan sonra pek bişey değişmiyor görüntü olarak basta neyse o kendini belli ediyoBaya indi ama
Yani bu halinin bi boy kucugu olur mu diyosunYok şişlik için demedim 1-2 aydan sonra pek bişey değişmiyor görüntü olarak basta neyse o kendini belli ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?