6 Gün Sonra Ufuk Bilkaya Ameliyat Oluyorum :)

ben 200 tl diye duydum çünkü oyüzden paraya düşkün gibi geldi

200 değil ama 150 :) ya aslında bana çok gelmedi çünkü ben ilk gittiğim doktora 250 lira muayene parası verdim ve asla memnun kalmadım çook ilgisizdiler.Ufuk beye değer ama gerçekten eğer bigün tanışırsan anlarsıın sen sormadan sana herşeyi anlatan ve sen söylemeden gerekli şeyleri yapan biri :)

Ya çook teşekkür ederiim yorum yaptığıın için gerçekten benim için çok önemliii yorumlarınızz :) Peki ben bişey sorucam ameliyattan 1 gece öncede buz kullansam bi faydası olur mu ? 4 günüm kaldıııı deli dehşeet heycanım varr. Senin burnun tampon varken mi kuruyorduu ?

Ameliyat öncesi yapilanlar gereksiz hic bir faydası yok canım ameliyat sonrasi 48 saat önemli buz tedavisi çünkü kirilan kemikler hasar verdiği icin kilcal damarlar zedeleniyor kan siziyor bu nedenle morarma sisme oluyor bunların olmamasi adina muhakkak yapmalisn sabret biraz benin iki çocuğum olduğu için çok dinlenemedim birde ziyaretcim cok oldu haliyle onlarla oturdum :(

Ya çook teşekkür ederiim yorum yaptığıın için gerçekten benim için çok önemliii yorumlarınızz :) Peki ben bişey sorucam ameliyattan 1 gece öncede buz kullansam bi faydası olur mu ? 4 günüm kaldıııı deli dehşeet heycanım varr. Senin burnun tampon varken mi kuruyorduu ?

Yok tampon alındıktan sonra bir donen burun içi sis oluyor haliyle kan da oluyor bunlar bazen yapisabiliyor benin yapisti cok rahatsiz edici tamponlarla bukadar rahatsiz olmamistim oyüzden önce zeytin yağı geldi aklıma sonrada krem ;)

Ameliyat öncesi yapilanlar gereksiz hic bir faydası yok canım ameliyat sonrasi 48 saat önemli buz tedavisi çünkü kirilan kemikler hasar verdiği icin kilcal damarlar zedeleniyor kan siziyor bu nedenle morarma sisme oluyor bunların olmamasi adina muhakkak yapmalisn sabret biraz benin iki çocuğum olduğu için çok dinlenemedim birde ziyaretcim cok oldu haliyle onlarla oturdum :(

Bende heryerde buzun çok önemli olduğunu okudum.Bu yüzden annemle şimdiden buz stoklamaya başladık :) Çok teşşekür ederim cevabınız için :)

bende ufuk bilkaya ameliyat oldum salı günü. bugün 2. günüm.
çok ilgili bir doktor allah razı olsun kendinden.
bakalım burnum alçıda. dün gözlerim kapalıydı bugün açıldı biraz kıpkırmızı. heyecanla bekliyorum nasıl olacağını

bende ufuk bilkaya ameliyat oldum salı günü. bugün 2. günüm.
çok ilgili bir doktor allah razı olsun kendinden.
bakalım burnum alçıda. dün gözlerim kapalıydı bugün açıldı biraz kıpkırmızı. heyecanla bekliyorum nasıl olacağını

Geçmiş olsuuun tatlıım :) İnşalllah istediğin gibi bi burna sahip olursuun.Benim çook az kaldı artıık.Alçı ne zaman çıkıcak seniiin ?

Arkadaşlar ameliyatımı oldum o kadar mutluyumkiiii.Şuan tam bi hafta olduu ama ben burnumu şimdiden çok sevdiiiiiiimmmm.Sorusu olaan herkesiin sorusunu seve seve cevaplayabiliriimmm.

Back
X