- Konu Sahibi BusraSevgi
öylemi:) Bornova şifada mı oldun ? bende yaşar üniversitesi öğrencisiyiiim :)
hayır basmanede oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemi:) Bornova şifada mı oldun ? bende yaşar üniversitesi öğrencisiyiiim :)
ben 200 tl diye duydum çünkü oyüzden paraya düşkün gibi geldi
evet ama biz ögrencilere bin tl
anladım canım hadi hayırlısı olsun ozaman inşallah içine siner :)
Ya çook teşekkür ederiim yorum yaptığıın için gerçekten benim için çok önemliii yorumlarınızz :) Peki ben bişey sorucam ameliyattan 1 gece öncede buz kullansam bi faydası olur mu ? 4 günüm kaldıııı deli dehşeet heycanım varr. Senin burnun tampon varken mi kuruyorduu ?
Ya çook teşekkür ederiim yorum yaptığıın için gerçekten benim için çok önemliii yorumlarınızz :) Peki ben bişey sorucam ameliyattan 1 gece öncede buz kullansam bi faydası olur mu ? 4 günüm kaldıııı deli dehşeet heycanım varr. Senin burnun tampon varken mi kuruyorduu ?
Ameliyat öncesi yapilanlar gereksiz hic bir faydası yok canım ameliyat sonrasi 48 saat önemli buz tedavisi çünkü kirilan kemikler hasar verdiği icin kilcal damarlar zedeleniyor kan siziyor bu nedenle morarma sisme oluyor bunların olmamasi adina muhakkak yapmalisn sabret biraz benin iki çocuğum olduğu için çok dinlenemedim birde ziyaretcim cok oldu haliyle onlarla oturdum![]()
Yok tampon alındıktan sonra bir donen burun içi sis oluyor haliyle kan da oluyor bunlar bazen yapisabiliyor benin yapisti cok rahatsiz edici tamponlarla bukadar rahatsiz olmamistim oyüzden önce zeytin yağı geldi aklıma sonrada krem![]()
Bende heryerde buzun çok önemli olduğunu okudum.Bu yüzden annemle şimdiden buz stoklamaya başladık :) Çok teşşekür ederim cevabınız için :)
Benim buzluktaki bakliyatlar baya isime yaradı goz yuvasına daha oturuyor
İnşallah diledigin gibi olur herşey gönlünce olsun
bende ufuk bilkaya ameliyat oldum salı günü. bugün 2. günüm.
çok ilgili bir doktor allah razı olsun kendinden.
bakalım burnum alçıda. dün gözlerim kapalıydı bugün açıldı biraz kıpkırmızı. heyecanla bekliyorum nasıl olacağını
arkadaşlar ameliyatımı oldum o kadar mutluyumkiiii.şuan tam bi hafta olduu ama ben burnumu şimdiden çok sevdiiiiiiimmmm.sorusu olaan herkesiin sorusunu seve seve cevaplayabiliriimmm.
çok geçmiş olsun cnm alçın çıktı mı?