6 gün süren adet 2 gün sürdü 1 hafta gecikmeden sonra gebelik belirtileri yaşıyorum :(

Minikanne34

sabrın sonu selamettir..
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
698
523
53
Kan verdim sabah alıcam sonucu ama uyuyamıyorum bile stresten.

Çok fazla mide bulantısı baş ağrısı kahverengi leke sürekli açlık hissi ne bunlar böyle ((

Cnm benimmmm keske kan versen ben c.tesi gidiyorum hastaneye belirsizlik insani mahfediyooo...
Cesaretimi toplamasam daha cok stres olacaktim...
Hastaneye randevu alir almaz kasik agrim mide bulantim gecti oluyor yine ama gebelige yormuyorum nasil olsa c.tesi ak koyun kara koyun belli olacak tavsiye ederim yoksa insani bu stres bitiriyor

Gercekten öyle yani içim içimi yiyo içimde bi şey var volkan olmuş patlicak gibi yarın olması bana sanki 1 yıl sonra sonuç alacakmisim gibi geliyo göz göre göre uyuyamıyorum eşim de o kadar umutlu ki onu böyle görmekte bitiriyor beni

İnşallah yok yani hamile değilsem Bile hemen öğrenmek istiyorum çünkü bu ay gerçekten hamile kalmak istiyorum artık
canim üzulme deyerlerin biraz düsuk cikabilir adet oldum diyosun vardir ins

kizlar ya bende bisey sorcam sizlere

Benide esimin durumu uzuyor testimi alip oda oda geziyor birak sunu diyorum inaniyorum cizgi cikicak diyo sonra yazik garbim cope atiyor. Oof oof bizim halimiz onlardan daha beter cnku biz kendimizi daha iyi taniriz test yaptigimizda birseylerin ters gittigini ve sallama test yapmadigimizi biliyorlar umutlaniyorlar

Hiç söyleME yani eşimi öyle gördükçe kendimden utanıyorum artık içim içimi yiyo

bu ay adet iki gun gecikti sabah kan testi yaptim baya belirgin bi cizgi vardi sevindim hamileyim diye sonra adetim basladi ama penbe seklinde su gibi bugun 6.gun ve hala az az geliyor penbe mukuslu penbe bide döllenme gibi uzuyo akintim.kasıklarim cok agriyo tansiyonum dusuk iki gundur herseye aglar oldum herseyi kapris yapiyorum bana ne oldu bilmiyorum adet oldugum gun acile gittik deyerlerim negatif o gun bi agri cektim anlatamam bagirdim resmen hic boyle olmamistim esimde dedi sen boyle olmuyordun diye sizce durum nedir canlar ???

Normalde kaç gün sürüyor adetin kan verdiğinde değerin kaçtı

Hiç söyleME yani eşimi öyle gördükçe kendimden utanıyorum artık içim içimi yiyo

Aynen senin adet biteli 1 haftami oldu ??? Ve adetten sonra lekelenmen oldumu ?
Benimki 2 gun taze kandi normalde koyu pihtili olur.
3 gun kahveye dondu 4-5 leke leke geldi ve bitti

Aynen senin adet biteli 1 haftami oldu ??? Ve adetten sonra lekelenmen oldumu ?
Benimki 2 gun taze kandi normalde koyu pihtili olur.
3 gun kahveye dondu 4-5 leke leke geldi ve bitti
Seninkinin aynısı oldu canım. 1 hafta gecikti sonra adet oldum 2 gün normalde kan geldi sonra kanım azaldı bitti kahve lekeler gelmeye başladı oda bugün bitti

Belki tutunamamiştir dicem ama oyle olsa bile kan degerlerinde az da olsa hcg olurdu. Bak hastaneye gitsene.
Ben hastanede sirami beklerken benden onceki kadin doktora 2 test yaptim ikiside pozitif cikti ama hamile degilim dedi. Doktor ultrasondan bakip kistin var o da bazen pozitif cikarabiliyor dedi. Muhtemelen sancin ondan olabilir...
Degilse zaten beklersin

Seninkinin aynısı oldu canım. 1 hafta gecikti sonra adet oldum 2 gün normalde kan geldi sonra kanım azaldı bitti kahve lekeler gelmeye başladı oda bugün bitti

Cnm benimki gecikmedi hic. 2 gun erken geldi hic beklemiyordum...
1 hafta sonra gozlerim kararmaya basladi kanim dusmustur dedim sonra bulanti basladi fena sekilde sut hormonudur dedim. Regle 8 gun kaldi belim agriyor kasiklarda agri var. Gogusller adet oncesi gbi hic inmedi zaten bu ay.
Tek degisik sey dun iliskiden sonra adet sancisi yasadim ilginc geldi bana.

canim o gun hastaneye gittim ya muayne oldum zaten utrasona koydu bi sikinti yok cok sükur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…