6 gün süren adet 2 gün sürdü 1 hafta gecikmeden sonra gebelik belirtileri yaşıyorum :(

İdrar testi yaptın mi peki hiç ?

4 gun suruyordu 2.8oyle biseydi doktor negatif dedi
İdrar testi yaptın mi peki hiç ?

Artik yapmiyorum cunku o gri cizgi hic gitmiyor gibi hep var her testte var psikolojim bozuldu. C.tesi gidicem ne olacaksa olsun. Agrilar enfeksiyondan olabilirmi acaba ?
O kadar idrar yolu enfeksiyonu gecirdim cok siddetli hic boyle agrilarim olmadi. Mantar da yasadim yine agrilarm olmadi boyle. Bu ay anlamadim... akintimda var bikac gundur beyaz.

s
Ya tutunmaya calisti tutunamadi gibi geldi bana. Ne degisik seyler yasiyo kadinlar ya.
orma canim sorma biz kadinlar neler cekiyoz cocugu doguran biz hamilelikte bir suru sikinti ceken biz ona bakip buyuten yine biz erkeklerde evde butun gun ne yapiyonuz der halbiki kadin hem calisip bu saydiklarimin hepsinide yapaiyor gunumuzde cok ornekleri de var erkekler sadece ise gitcek..

Bak benim beyaz akıntılarım vardı test yaptım silik çıktı adetimden 2 gün önce sonra hastaneye gittim 5.75 çıktı sonrada olan oldu zaten..

Seninki dediğin gibi olabilir daha önce çok yasamissin hiç ağrı olmadı şimdi soğukta aldiysan belki onunda etkisi olabilir bence

Bu süre içinde düzenli ilişki de yaşa tabiki bence
canim zaten yeni evliyiz iliski cok sık oluyor bazen hergun bazen iki gunde bir bu 3.ayimiz bakalim eyerde bu ayda olmazsa süt hormonlarima baktircam bide tiroidlerime

bakin bu testten sonra adet oldum öylen bayada belirgindi cok mutlu olmustum

canim zaten yeni evliyiz iliski cok sık oluyor bazen hergun bazen iki gunde bir bu 3.ayimiz bakalim eyerde bu ayda olmazsa süt hormonlarima baktircam bide tiroidlerime
Ama bence hergün ilişki olmasa daha iyi olabilir ben 8 aylık evliyim 2 tane düşük yaşadım 2 günde bir ilişki yaşıyorduk dusuklerimin farklı sebepleri var ama bu ağustos ayında günlük ilişki oldu kimyasal gebelik olabilir bu yüzden ben dikkat edicem şahsen sana da tavsiye ederim canım

Olabilir zaten bende simdilerde idrak ediyorum kafamiz oyle hamilelik olmus ki her seyi hamilelige yoruyoruz. Usutmus olabilme ihtimalim tabiki de cok buyuk ama bu benim icimi rahatlatmiyor. C.tesi bakacaz bakalim neymiş. Birde seye gicik oluyorum doktora kasik agrisi ile gidiyorum ama fena agriyo yalan degil hani kist mi var biseymi var diye. Doktor biseyin yok yumurtlma donemindesin diyor. Ee yumurtam kac mm diyorum yumurtan yokki dyor :) şaka gercekten yani cunku ben yumurtlama gunumden cok sonra gidiyorum hastaneye :))))) ayy cnm insallah hamilesindir yarin guzel sonuclar alirsin... sana pozitif ol pozitif ciksin derdim ama uzmek istemem...
Şöyle yapmak daha mantikli kendini en kotusune hazirla ki fazla uzulme. Nedense ben hep oyle yapiyorm tabi yine senin kararin

ke
sin karar verdim bende 3gunun aksami olcak spermler daha kaliteli olur bende okdar cok bilgi varki doktor oldum okuya okuya 6aylik evliyim cok fazla takiyorum bu durumu

Doktorlar gerçekten dalga geçiyo gibiler bu yüzden hastaneye ne zaman gitsem tartışıp çıkıyorum ondan tek gitmemeye özen gösteriyorum :)

İnşallah hamileyimdir eğer ki değilsem bile kendi kendime bi şey olmaz ki daha ayın başındayım diyorum motive etmeye çalışıyorum en azından çünkü gerçekten de öyle yani

ke

sin karar verdim bende 3gunun aksami olcak spermler daha kaliteli olur bende okdar cok bilgi varki doktor oldum okuya okuya 6aylik evliyim cok fazla takiyorum bu durumu
Ayy sorma valla ben resmen bildiğin kadın doğum uzmanı oldum burda o kadar çok şey okuyorum ki bi tek kendime yararim yok :)

kizlar bana biri dadandi 1aydir msj atiyor seni cok beyendim diye suan bu sayfamdaki msjlarimi beyeniyo adam 50kere hesap acti yine bikmiyo biktim artik ya

Işte ama lar bizi bitiriyor. Adet oldum ama degisik oldum adet oldum ama bunlari yssiyorum...
Kimyasal gecirdim sanmiştim gecen ay nasil sevindim kimyasaldan sonra hamile kalinabiliyormuş ya kendimi bu aya hic dusunmicem diye adapte ettim. Ne oldu ???? Adet bir degisik geldi sonrasinda olanlar falan derken bu ayim bunun stresiyle gecti. Ama ne azimliyim kiz hala kan tahliline gitmedim. Birsey benim kan tahliline gitmeme engel oldu hep bu ay...
Allahm insallh sen hamilesindir ustune gormuşşundur...

Ayy sorma valla ben resmen bildiğin kadın doğum uzmanı oldum burda o kadar çok şey okuyorum ki bi tek kendime yararim yok :)
aynenn bende canim cok okudum ben bir düsuk birde dogum yaptim 7yasinda oglum var bu ikinci evliligim ben baya tecrubeliyim hemde normal dogum yaptim cok zor bi dogum oldu 18saat sanci sonucu dogdu oglusum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…