- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi Minikanne34
-
agol canim sende inş tatlim..Evet okudum diğer sayfalardaki görenlerin yorumunuda belki fotoğrafta ben göremedim inşallah hamile kalırsın sende canım
İnşallah sende hamilesindir canım benim ya geç döllenme olmuştur inşallah belki de değerin yüksek çıksın diye engelleyen bi şey vIşte ama lar bizi bitiriyor. Adet oldum ama degisik oldum adet oldum ama bunlari yssiyorum...
Kimyasal gecirdim sanmiştim gecen ay nasil sevindim kimyasaldan sonra hamile kalinabiliyormuş ya kendimi bu aya hic dusunmicem diye adapte ettim. Ne oldu ???? Adet bir degisik geldi sonrasinda olanlar falan derken bu ayim bunun stresiyle gecti. Ama ne azimliyim kiz hala kan tahliline gitmedim. Birsey benim kan tahliline gitmeme engel oldu hep bu ay...
Allahm insallh sen hamilesindir ustune gormuşşundur...
Maşallah kaç yasindasiniz peki ?aynenn bende canim cok okudum ben bir düsuk birde dogum yaptim 7yasinda oglum var bu ikinci evliligim ben baya tecrubeliyim hemde normal dogum yaptim cok zor bi dogum oldu 18saat sanci sonucu dogdu oglusum..
İnşallah sende hamilesindir canım benim ya geç döllenme olmuştur inşallah belki de değerin yüksek çıksın diye engelleyen bi şey v
Ahahahahahahah allah göbüşünü doldursun yaBu hayatta belirtilere kesinlikle inanmamam gerektigini ogrendim. Doktor c.tesi baksa dese ki pink hanim 7 haftalik hamilesiniz derimki x hanim ultrason cihaziniz bozuk sanirim. Yanlis oldu ben cocuk istiyorum diye geldim dalgami geciyosunuz der cikarim heralde :))))
Kanda pozitif gorsem kesin baskasinin kiyle karismistir falan derim yaparim yani :))))
Seni nerden görmüş ?kizlar bana biri dadandi 1aydir msj atiyor seni cok beyendim diye suan bu sayfamdaki msjlarimi beyeniyo adam 50kere hesap acti yine bikmiyo biktim artik ya
profil resminde deyistim tabi yoneticiye yazdim kazene hesabi surekli pasif oluyor ama bikmiyor usanmiyor hbre msj atiyor yedim kafayi artik suan sayfayi gozluyor bilginizeSeni nerden görmüş ?
Ahahahahahahah allah göbüşünü doldursun yaama kesinlikle hak veriyorum yani
allahim seni guldursun emi pin hanim :)bende baya guldum :))Bu hayatta belirtilere kesinlikle inanmamam gerektigini ogrendim. Doktor c.tesi baksa dese ki pink hanim 7 haftalik hamilesiniz derimki x hanim ultrason cihaziniz bozuk sanirim. Yanlis oldu ben cocuk istiyorum diye geldim dalgami geciyosunuz der cikarim heralde :))))
Kanda pozitif gorsem kesin baskasinin kiyle karismistir falan derim yaparim yani :))))
allahim seni guldursun emi pin hanim :)bende baya guldum :))
Yaaa kıyamam ki ben hiç sana bende Son dusugumde keseye gördüm kalbim yerinden çıkacakmış gibi oldu gerçekten anne mi olacam ben dedim keseye gördükten sonra o zaman evlendiğimi anladım fakat hemen ertesi gün gitti bebeğim gerçekten doğum yapmışım da öyle bi bebeğimi kaybetmişm gibi üzüldüm çünkü gördüm onu ben hissettim ama hissetmemle gitmesi bir oldu malesef.. şimdi deliler gibi çok istiyorum içimde öyle bi istek var ki bi şey olsa da bi mucize gibi yani hamile olduğumu ogrensem diyorum ama bilemiyorum işte malesef hep maleseflerle susup kalıyo insan bazen..Hep stres iyi degil arada gulmek lazim..
Şu son gunlerde buna cok ihtiyacim oluyor...
Sende uzulme takma kafana artik. Herseyin zamani var. Tabiki takma demekle olmuyor biliyorum ama ben takmamaya calisiyorum...
Hamilelerin iyi degil kotu yonlerine bakiyorum agri sizi kusma falan iyy diyorum ben istemiyorum ( istemeyenin cabuk olurmuş )
Cocuklu ailelere bakiyorum hic gezip tozma yok hep cocuk derdi falan.. hep kotu yonlerine bakiyorum. Evlenmeden once hamilelik ve cocugun hep kotu oldugunu dusunenlerdendim... herkese siz delisiniz cocuk mocuk istemem ben derdim. Hepsi anne olunca rahmine dusunce anlarsin bizi derlerdi...
Sonra hic beklemedigim bir gun hamile oldugumu ogrendim. Coooook korktum agladim nasil ya falan dedim. O aksam bebegim bana kendini hissettirdi hic belirti yasamamistim ama o gece dedim ki gercekten benimleymiş.
Rahmimdeki o agriyla ben anne olurmuşum hemdr cok guzel olurmusum dedim. Icime birden sevgi geldi asik oldum ona resmen... ogrendigimde 6 haftalikti hemen keseyi gormuştuk..
Sonra rabbim bana buyuk konusmamam gerektigini hatirlatti ve o gitti... ! O gunden beri istiyorum cok.istiyorum ama bu bana yetmiyor...
Sana mesaj atan kişiden mi bahsediyosun acaba ?iste kizlar yani benimde gebelik deyilde bi hayranim var buda biseydin hic yoktan iyidir
alakasi yok bak dusuklerden sonra en az 1sene beklemen gerek benimde ilk gebeligimde hic belirtim yoktu ve 8haftalik dustu cok uzuldum tabi ama oglumda daha rahme duserken anladim yerlesme kanamasi oldu felan dusuklerden sonra hemen kalinmiyo oyle ne kadar zamn oldu pekiInanmiyorum diyemi gercek olmuyor diye dusunmeden edemiyorum canim :) amin insallah rabbim hepimizin yuzunu guldursun
aynenn kiz saka yapiyorum esim bile yazdi adama neler dedi yine vaz gecmiyo sensin diyo sen yaziyosun diyo kocan deyil diyo bu durumdan cok rahatsizim saka bi yana tabi biktim usandim cunkiSana mesaj atan kişiden mi bahsediyosun acaba ?
Yaaa kıyamam ki ben hiç sana bende Son dusugumde keseye gördüm kalbim yerinden çıkacakmış gibi oldu gerçekten anne mi olacam ben dedim keseye gördükten sonra o zaman evlendiğimi anladım fakat hemen ertesi gün gitti bebeğim gerçekten doğum yapmışım da öyle bi bebeğimi kaybetmişm gibi üzüldüm çünkü gördüm onu ben hissettim ama hissetmemle gitmesi bir oldu malesef.. şimdi deliler gibi çok istiyorum içimde öyle bi istek var ki bi şey olsa da bi mucize gibi yani hamile olduğumu ogrensem diyorum ama bilemiyorum işte malesef hep maleseflerle susup kalıyo insan bazen..
alakasi yok bak dusuklerden sonra en az 1sene beklemen gerek benimde ilk gebeligimde hic belirtim yoktu ve 8haftalik dustu cok uzuldum tabi ama oglumda daha rahme duserken anladim yerlesme kanamasi oldu felan dusuklerden sonra hemen kalinmiyo oyle ne kadar zamn oldu peki
İnşallah inşallah dört gözle sabah olmasını bekliyorum sonucu bile bile tabiKendimizi yirtsakta elimizde degil bunu anladigimiz zaman, bugun yumurtalama gunum iliski olacak demedigimiz zaman , suram agriyo acaba hamilemiyim demedigimiz zaman ve test icin adet gecikmesini bekledigimiz zamab sanirim bizimde bi bebegimiz olacak...
Hayatimiz hamilelik oluyo ama zamani rabbim belirliyo. Gece gece huzunlendim yine :) rabbim duysun sesimizi. Zamani hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah
Hmmm anladım eşiniz o mesajları gördüğü halde bi şey demedi mi Size neden hala buraya giriyosun diye mesela ?aynenn kiz saka yapiyorum esim bile yazdi adama neler dedi yine vaz gecmiyo sensin diyo sen yaziyosun diyo kocan deyil diyo bu durumdan cok rahatsizim saka bi yana tabi biktim usandim cunki
canim uzulme bak simdi benimde gozlerim doldu zaten bi tuhafim bi siralar zamanini bekle canim al abdestini kil nemazini ac ellerini dua et cok huzurlu olucaksin bunu bil uzulme hayirlisi de2 seneden fazla oldu cnm. Oyle az zaman degil evliliktede 3.sene dolacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?