- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
Öncelikle buradan bizim sorularımıza yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.Benim 2009 ocak ayında ilk tüp bebek tedavim oldu ve 5.gün blast embriyolarla gebe kaldım ama dış gebelik olduğu anlaşıldı ve açık ameliyatla sol tüpüm alındı.5 ay sonra dondurulmuş embriyolarımla tekrar denedik fakat gebelik gerçekleşmedi.Bu denemeden 4 ay sonra yine tedaviye başladık ve yine 6. güne ulaştı embriyolarım 3 tanesi transfer edildi ve yine tutunma olmadı.Bundan sonraki denemem için benden kromozom tahlilleri ve yeni HSG istendi ama yine böyle forumlardan öğrendiğim kadarıyla başarısız 3 denemeden sonra histereskopi yapılması daha doğru deniliyor.sizin bu konudaki görüşünüz nedir?Sizce hangisini yaptırmalıyım?birde biz istanbula uzak bir şehirde oturuyoruz fakat ben sizin merkezinize gelmek istiyorum yeni tedavim için.böyle bir durumda tedaviye başladığımızda ultrason takiplerini bulunduğumuz şehirde yaptırıp size bilgi vererek opu ve transfer için size gelerek tedaviyi yapabiliyor muyuz yoksa her aşamada mutlaka orada bulunmam mı gerekiyor?