• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6.Gün transferi olan arkadaşlar....

ya gerçekten harikasın ne diyim...görünce o kadar üzüldüm ve bizden daha pozitifsinn....rabbim gönlüne göre versin inşşşş...hiç beklemediğin andaa kendiliğinden gelsin bebeklerin inşşş....imtihanımız buu yapacak bişey de yokkk...ama ben senin gibi de bu kadar rahat karşılamamıştımm üzülmüştüm.....inş yinede bi mucize olurr arkadaşımmm....bakarsın değerin çok çokk katlanırr...umut dünyası işteee....

lansor canım hakkında hayırlısı olsun neler hissettiğini anlıyorum bende negatifin acısını daha yeni sindirebilenlerdenim
ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSıN

ya gerçekten harikasın ne diyim...görünce o kadar üzüldüm ve bizden daha pozitifsinn....rabbim gönlüne göre versin inşşşş...hiç beklemediğin andaa kendiliğinden gelsin bebeklerin inşşş....imtihanımız buu yapacak bişey de yokkk...ama ben senin gibi de bu kadar rahat karşılamamıştımm üzülmüştüm.....inş yinede bi mucize olurr arkadaşımmm....bakarsın değerin çok çokk katlanırr...umut dünyası işteee....

lansor canım hakkında hayırlısı olsun neler hissettiğini anlıyorum bende negatifin acısını daha yeni sindirebilenlerdenim
ALLAHIM DAYANMA GÜCÜ VERSİN

çok sağolun arkadaşlar.yarın yeni güne yeni umutlarla uyanacağız inşallahhhh

Lansor cnm nasılsın ?

Oncelıkle test yapmana çok kızdım kusura bakma soylemeden edemıcem :oklava:

Bence hamılesın ben oyle hıssedıyorum canım ayrıca benı biliyorsun 9. gunu ıdrarımda çıkmamıstı daha

sonra hcg değerım 60 ve hamıle oldugumu ogrenmıstım canım arkadasım zaen senın çok erken sonuca

hazır olsan uzulmuyorum desen bıle ınsanın ıcı bı garip oluyor bana sorarsan yarın ve sonrakı gunde

sakın test yapma madem cok merak edıyorsun 9. gunu dırek kanda baktır karşında ben bır ornegım dımı

ben çok ağlamıstım meger hamıleymısım

Bence hamılesın gör bak bıkere çok avantajlısın cnm herşey allahtan tabikide ama 6.gunu transferı,

daha once hamıle kalabılmıs olman bunlar herseyın yüzdesini artyırıyor unutma canım

Inanmıyorum san kandadamı baktırdın sımdı okudum can9ım cok erken benım en son denememde 9. gunu değerım 24 du hemsıre cok kızdı bana daha yenı tutunmus ya değerın cıkmasaydı zok uzulucektın sakın yapmayın bırdaha dedı yanı senın bebedın belkı bugun tutunuyordur anladınmı sakın uzulme arkadasımmm herseyın bası stres canım morelını yuksek tut tamammı

Lansor cnm nasılsın ?

Oncelıkle test yapmana çok kızdım kusura bakma soylemeden edemıcem :oklava:

Bence hamılesın ben oyle hıssedıyorum canım ayrıca benı biliyorsun 9. gunu ıdrarımda çıkmamıstı daha

sonra hcg değerım 60 ve hamıle oldugumu ogrenmıstım canım arkadasım zaen senın çok erken sonuca

hazır olsan uzulmuyorum desen bıle ınsanın ıcı bı garip oluyor bana sorarsan yarın ve sonrakı gunde

sakın test yapma madem cok merak edıyorsun 9. gunu dırek kanda baktır karşında ben bır ornegım dımı

ben çok ağlamıstım meger hamıleymısım

Bence hamılesın gör bak bıkere çok avantajlısın cnm herşey allahtan tabikide ama 6.gunu transferı,

daha once hamıle kalabılmıs olman bunlar herseyın yüzdesini artyırıyor unutma canım

sedacığım ben bugün kanda baktırdım. zaten 6. gün transferi olduğu için sonucumu yarın öğrenecektim.ha bir gün önce ha bir gün sonra ne farkeder... sonucum 0.1 çıktı.elbette ne olur ne olmaz 12. günde de baktıracağım ama çokkkkk büyük bir mucize gerekiyor canım:delphin:

Inanmıyorum san kandadamı baktırdın sımdı okudum can9ım cok erken benım en son denememde 9. gunu değerım 24 du hemsıre cok kızdı bana daha yenı tutunmus ya değerın cıkmasaydı zok uzulucektın sakın yapmayın bırdaha dedı yanı senın bebedın belkı bugun tutunuyordur anladınmı sakın uzulme arkadasımmm herseyın bası stres canım morelını yuksek tut tamammı

bende belirtiler üzerine baktırdım birazda canım dün sabah birdenbire kocaman olmuş olan ve çok sızlayan göğüslerim iniverdi o batmalar falan hepsi kayboldu var bunda bir iş dedim ve gittim kan testine tamda düşündüğüm gibi çıktı sonuç yani......

[QUOTE=egunal;2357269 slm arkadaşlar...ben de nisan ortası gibi transfer olcak benim dr umda 6. gün transfer ediyormuş....yalnız anlamadığım 6. gün transfer yapılın ca hemen tutuyomu ki erken test yapıyorsunuz....kızlarrrrrrrrrrrr yardım...

Kızlar merhaba

benimde transferin 6.günü..fakat ben hep ekşi yemek istiyorum .. SABAH KAHVALTIDAN SONRA 2 TANE LİMON YEDİM ÖĞLENDE ŞALGAM SUYU :)) ve göğüs uclarımda da bayağı bi gerilme oldu...daha 6 gün var teste çok heyecanlıyım..acaba bende test yaptırsammı

embriolarım 5. günde istenilen seviede olmadıı için 6.gün beklenecekmiş. çok moralim bozuldu a olmazsa die korkuorum. içnizde bu gibi durumla karşılaşan var mı

embriolarım 5. günde istenilen seviede olmadıı için 6.gün beklenecekmiş. çok moralim bozuldu a olmazsa die korkuorum. içnizde bu gibi durumla karşılaşan var mı
Ewt cnm ben varim, 6.gun dondurulan iki embriyom var, yavas olduklari icin 5.gun transferi yapilamadi, rahmin uygunlugu kacmis olabilit diye dr dondurup daha sonta transfer etmeyi tercih etti, 6
Gun gelisme olmus ve umit vaad ediorlarmia diye dondurulan 2sinden biri orta biri.az daha gerideymis, cok iyi deiller ama sans varmis, bir kac arkadas daha var cnm merak etme, insallah seni kiler de dondurulacak duzeye gelir bugun

merhaba. 5.gün gelişiminden emin olmadıkları için 6.güne bekletilen 2 embriyom sonradan gelişimleri güzel gittiği için 6.gün donduruldu. biri için fena değil, diğeri için iyi kalite dendi. iki embriyomda ocak ayında transfer edildi. başta ikiside tuttu 2 kese gördük fakat sonra biri düştü. şuan şükürler olsun hamileliğim devam ediyor.

Back
X