6.Gün transferi olan arkadaşlar....

lansor canım inşallah hayırlısıyla hamile haberini alır ve sağlıkla devam ettirirsin, dualarım seninle ve yavrularınla...yavrularınla dedim di mi? Sanırım tek olmayacak :) inşallaaaah...

yavrucuklarım benimmmmmm.inşallah canım dediğin gibidir:Saruboceq::Saruboceq:

lansor canım üzülmem diyosun bende demiştimm 7.günde ya çıkmayacağını bile bile yaptım yinede üzüldüm ve ağladım....ama benim değerim çççok azdı ondan çıkmamıştır....bu heyecanı bende yaşadım insan hemen sonuç görmek istiyorrr....inş pozitifi görürsün yaa..ben ilk bu siteye girdiğimde heralde senin bebeğin düşmüştü..yani dış gebelikk....ordan hatırlıyorum seni...bendee pozitif sonucunu bekliyorumm canımmm.....

lansor canım üzülmem diyosun bende demiştimm 7.günde ya çıkmayacağını bile bile yaptım yinede üzüldüm ve ağladım....ama benim değerim çççok azdı ondan çıkmamıştır....bu heyecanı bende yaşadım insan hemen sonuç görmek istiyorrr....inş pozitifi görürsün yaa..ben ilk bu siteye girdiğimde heralde senin bebeğin düşmüştü..yani dış gebelikk....ordan hatırlıyorum seni...bendee pozitif sonucunu bekliyorumm canımmm.....

canımmmŞeniz inşallah hamileyimdir ve sağlıkla doğurmak nasip olur ama ben sadece sabırsız ve meraklıyım.yoksa başıma ne gelirse gelsin rabbimden hep hayırlısını istediğim için tevekkül tam canım.elbette olmazsa ilk öğrendiğim gün üzülürüm ama ertesi güne mutlu ve gelecekten umutlu olarak uyanırım.bu dış gebelik ameliyatından sonrada böyle oldu dondurulmuşlar tutmayıncada....inşallahhh bu sefer meleklerim tutunmayı başarmışlardır bana ama değilse de ya nasippppp......

canım 6. gün transferlerinde 7. gün idrarda test yaparsan çıkabiliyor da çıkmayabiliyor da. özellikse çoğul gebelik ise çıkıyor. ama çıkmaması da olmadığını göstermiyor. erken idrar testi yapıp çıkmazsa boşu boşuna kendini üzme hayatım. bari yarın erken kan testi yaptır. zaten kaliteli bir idrar testiyle kan testi ücreti arasında çok az fark var. sinirlerini bozduğuna değmiyor

canım 6. gün transferlerinde 7. gün idrarda test yaparsan çıkabiliyor da çıkmayabiliyor da. özellikse çoğul gebelik ise çıkıyor. ama çıkmaması da olmadığını göstermiyor. erken idrar testi yapıp çıkmazsa boşu boşuna kendini üzme hayatım. bari yarın erken kan testi yaptır. zaten kaliteli bir idrar testiyle kan testi ücreti arasında çok az fark var. sinirlerini bozduğuna değmiyor

:utangac: merak işte....insanın başına ne geliyorsa ondan gelmiyor mu zaten.....

ya canımm tabiki herşey takdir ilahiii...hep tevekkül ediyoruz zatenn...ama tabiki olmayıncada üzülüyoruzz ama isyan kesinlikle etmiyorum...rabbim böle yazmışşş,hayırlısı bölemiş deyip hayatımıza devam ediyoruzz.....ama inşş rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsinn....hayırlısıyla hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin rabbim hepimize tüm istiyen herkesee.....

ya canımm tabiki herşey takdir ilahiii...hep tevekkül ediyoruz zatenn...ama tabiki olmayıncada üzülüyoruzz ama isyan kesinlikle etmiyorum...rabbim böle yazmışşş,hayırlısı bölemiş deyip hayatımıza devam ediyoruzz.....ama inşş rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsinn....hayırlısıyla hayırlı evlat yada evlatlar nasip etsin rabbim hepimize tüm istiyen herkesee.....

aaammmiiiiiinnnnn canımmmmm

355 ne değer ama benim ilk değerr 38.34 düü...hatta kendi hastanemde yaptırmamıştımm ve hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyodummm...şok olmuştumm daha fazla bekliyodumm değerimii dee....neyse nasip işte sonuçta seninkide olmamış benimkide....sonuçta devam etmesi önemlii...inş son negatiflerimizdirrr....

355 ne değer ama benim ilk değerr 38.34 düü...hatta kendi hastanemde yaptırmamıştımm ve hamilemiyim acaba diye düşünüp duruyodummm...şok olmuştumm daha fazla bekliyodumm değerimii dee....neyse nasip işte sonuçta seninkide olmamış benimkide....sonuçta devam etmesi önemlii...inş son negatiflerimizdirrr....

senin benim ve tüm bekleyenlerin inşallahhhh.....

lansor bugün 8. gün di mi? Çok arada bi gün çıkabilir çıkmayabilir, çıkmazsa sakın üzülme, en azından merağını gidermiş olursun, çıkarsa süpper oluralkisalkisalkis

lansor bugün 8. gün di mi? Çok arada bi gün çıkabilir çıkmayabilir, çıkmazsa sakın üzülme, en azından merağını gidermiş olursun, çıkarsa süpper oluralkisalkisalkis

evet transfer gününü sayarsan 8. gün oluyor tatlım.ve evet çıkarsa çoookkkk süperrrr olurrrr:lepi:

transfer günü sayılmaz bugün 7. gün ama tabi 3. gün transferine göre 10. gün falan oluyor a.s

transfer günü sayılmaz bugün 7. gün ama tabi 3. gün transferine göre 10. gün falan oluyor a.s

evet canım zaten bende biraz ona güvenerek bu gün böyle bir test yapmayı düşünüyorum.zaten benimde toplamada birlikte olduğum arkadaşlarımla birlikte transferim olsaydı cumartesi test günüm olacaktı....

Lansorcum kaç gündür aklımdasın,noldu noldu diye..
Transfer olmuş bile..
Zaman nasılda akıyor..
Testi yaptınm, yapıcanmı?
Hayırlısı ne ise o olsun..

Tüm bekleyenlere Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin..
Hepinize hayırlı sonuçlar arkadaşlar..

Lansorcum kaç gündür aklımdasın,noldu noldu diye..
Transfer olmuş bile..
Zaman nasılda akıyor..
Testi yaptınm, yapıcanmı?
Hayırlısı ne ise o olsun..

Tüm bekleyenlere Rabbim hayırlısıyla sağlıkla evlatlar nasip etsin..
Hepinize hayırlı sonuçlar arkadaşlar..

sağol nevinciğimŞeniz inşallah güzel sonuçlar alırım.inşallahhh tüm isteyenler tez zamanda meleklerine kavuşurlar canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sevgili lansor,
7. günde bile pozitif veren arkadaşlar oldu burada..
ne desem bilemedim yahu...
bir yanım yap gitsin diyor
bir yanım ya varken göstermezse üzülürse diyor..
olumlu bir insan olduğunu daha önceki mesajlarında da hissetmiştim...
dilerim sonucunda olumlu olur..
heyecanla bende bekliyor olacağım bu gece test sonucunu

testimi yaptım kızlarrrrrr...

bilin bakalım ne çıktı?????

negatiifffffff

ne çokkk şaşırdınız di mi?????

Back
X