6 Günde 3-4 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ben de sizi takip ediyorum..İki gün pirinç diyetini,iki günde tavuk salata diyetini,iki günde sizin listeyi uygulayacağım..Yada sizin liste insanı sıkmaz altı gün yaparım ama simitsiz ve poğçasız..Bir simir 4 dilim ekmek yerine geçiyormuş..Ben simite bayılırım ve yediğim zamanlar kilo veremem..Liste kolay yapılacak bir liste sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyorum..

Ben de sizi takip ediyorum..İki gün pirinç diyetini,iki günde tavuk salata diyetini,iki günde sizin listeyi uygulayacağım..Yada sizin liste insanı sıkmaz altı gün yaparım ama simitsiz ve poğçasız..Bir simir 4 dilim ekmek yerine geçiyormuş..Ben simite bayılırım ve yediğim zamanlar kilo veremem..Liste kolay yapılacak bir liste sizinde güzel sonuçlarınızı bekliyorum..

kuzu sen bi yap olumlu sonuc alirsan top modele haber ucur :1::1::1:

Bende bu diyete başlamak istiyorum konuyu açan arkadaş nerde oda yeniden katılırsa sevinirim takip ederek verirdik kiloları ya da başka katılmak isteyen biri varsa katılsın böyle daha eğlenceli ve kolay bi diyet olur

neyse ben bu diyeti çok güzel buldum ve kendime göre düzenledim

Sabah:
1 bardak maydonoz suyu
1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen light peynir
3 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 haşlanmış yumurta
şekersiz kahve

Öğlen:
1 bardak maydonoz suyu
1 bardak çorba/1 dilim kepek ekmeği
salata
2 kaşık yağsız yoğurt

Akşam:
1 bardak maydonoz suyu
1 kase menemen(domates+biber)

Yatmadan 2 Saat Önce:
1 yeşil elma
1 bardak kayısı çayı

Bugün yediğim için yarın başlamaya karar verdim.şimdilik 67 kiloyum.buradan takip edenler olmazsa başka bir başlıkla ve arkadaşlarla devam etmeyi düşünüyorum.

1.Gün Kilo:
2.Gün Kilo:
3.Gün Kilo:
4.Gün Kilo:
5.Gün Kilo:
6.Gün Kilo:

Back
X