- 21 Eylül 2019
- 326
- 380
- 53
- 44
- Konu Sahibi denizinkizi34
-
Doktora gittinmi yada tekrar kan verip artışını takip etseydiniz ama tabi gittikçe koyu olması lazımHerkese merhaba. Gebelik planlıyorduk bu ay çift çizgiyi görünce çok sevindim. Yalnız bir sorun var çizgiler kalınlaşmıyor. 2 gün önce kan tahlili verdim 35 çıktı. Testler halen silik. Kimyasal mi yaşıyorum düşük mü yapacağım yoksa dış gebelik falan mı.
Bu kadar düşük değerle kürtajda olmaz sanırım. Sıfırlanmıyorda. Sevincim kursağımda kaldı
Bana bir fikir verin yol gösterin nedir bu yaşadığım . Neden beta hcg düşmüyor - çıkmıyor..
Gün gün her sabah yaptığım testi ekliyorum.
Doktora gittinmi yada tekrar kan verip artışını takip etseydiniz ama tabi gittikçe koyu olması lazım
Doktora gitmelisin canım ne olduğu anlaşılır ozamanBugün gitmem lazımdı gitmedim yine silik çıktı boşuna teste para vermek istemedim açıkcası. Koyulaşması lazımdı yada daha silikleşmesi. En ufak lekelenmem de yok kanamam da
Doktora gidin 3/ 5 gün gecikme ile daha net olması gerekiyordu beta 35 ama 2 gün ara ile 2 kat artması gerekir anca doktor yapar açıklamayı.
Burada su an önemli olan kürtaj değil bence gebelik var mı yok mu onu öğrenin önce kimyasal da olabilir birden yükselip birden düşüyor değer kanamaya çeviriyor ama sizin doktora Gitmeniz lazım.
Düşük olursa da nedenini öğrenin ki bir daha yaşamayın.
Valla saha şimdiden teste para vermiyim diye yaptırmıyosanız yandınız bu çok önemli bişey hamileliği kaçla ögrendiğiniz degıl nasıl arttığı önemlidir idrar testine niye bakıyosun ona bakıncamı anlaşılıyo betanın arttıgı
beta idrarda hemen oyle artmaz bu dönemde kan testiyle ilerlemeniz gerekAynen daha öncede testle öğrendim her gün yaptığımda gün gün kalınlaşıyor koyulaşıyor. Her gün yapıyordum. İlk kez böyle olunca zaten şüphelendim doktora gittim. Test yaptık kan değerlerim vs hepsini istedi daha yeni olabilir dedi. Bir hafta sonra yine gel dedi. Bugünde kana bakacaktık ama gitmedim. Çok üzgünüm.
beta idrarda hemen oyle artmaz bu dönemde kan testiyle ilerlemeniz gerek
Bu kadar küçük bi düşükte kürtaj olmaz zaten. Kendisi kanla düşer. Merak etmeDoktor kürtajda yapamaz ki bi kaç gün daha geçmesini mi beklesem acaba? Adet olur muyum. Daha önce hiç düşük yada kimyasal yaşamadım nasıl oluyor süreç bilgim de yok.
Mrb sanirim Bende Ayni seyleri yasiyorum suanda sizin durumunuz nedir acaba ?Bugün gitmek gelmedi içimden üzüldüm kesin düşük yapıcam beklentisine girdim aslında. Ne olduğunu bilemiyorum . Pazartesi sabah gitmiştim hasteneye. Bana geç döllenmedir belki dediler ama ben geç olmadığa eminim. Sonuç düşük yani. Cuma yine yaptırırım 4 katı olması gerekir doktorda ona göre tedavisini uygular artık
Mrb sanirim Bende Ayni seyleri yasiyorum suanda sizin durumunuz nedir acaba ?
Canım kendini üzme.. Allah büyüktür. Ama daha önce 6 kez oldu yazmışsın. Doktor genetik test vs yapmadi mi sana ve esine?Merhaba düşük yaptım
Canım kendini üzme.. Allah büyüktür. Ama daha önce 6 kez oldu yazmışsın. Doktor genetik test vs yapmadi mi sana ve esine?
Canım benim bence çok iyi Bi hematolog a git ve gitmeden hamile kalma.. Çok düşük yapmışsın. Nerde tedavi görüosun. Bi üniversite hastanesine git.. üzüldüm senin adınaYaptı bende pıhtılaşma çıktı. İğne verdi iğnenin dozu yetersiz olabilir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?