6 gündür silik çıkan gebelik testi

Canım benim bence çok iyi Bi hematolog a git ve gitmeden hamile kalma.. Çok düşük yapmışsın. Nerde tedavi görüosun. Bi üniversite hastanesine git.. üzüldüm senin adına

Cerrahpaşa’da yapıldı tüm tahlillerim. 4-5 aylıkken oluyo kayıplarım. 20 haftaya kadar. Bu defa çok üzülmedim o yüzden adet ağrısı gibi geçti çok şükür. Daha kötülerini yaşadığım için bu defa çok etkilenmedim. Günlerce hastane odasında ölen bebeği doğurmak için suni sancı çekiyordum. Şimdi Bu ne ki.. Kısmet değilmiş sağlıksız gebelikti demek ki. Bi dahakine sağlıklı ilerlerse hematolog gitmeyi düşünüyorum kesinlikle . Çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm bende 2 kayıp yaşadım benimde 3 genimde pıhtılaşma çıktı sizde hangilerinde çıktı acaba ? İgne ve coraspin kullanmanıza rağmen mi düştü ?

Canım benim Allah'ım güldürsün yüzünü inşallah.. ümidini asla kaybetme ne olmazlar olur ne dertler son bulur..

Çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm bende 2 kayıp yaşadım benimde 3 genimde pıhtılaşma çıktı sizde hangilerinde çıktı acaba ? İgne ve coraspin kullanmanıza rağmen mi düştü ?

Evet iğne ve coraspine rağmen kaybettim . Düşük olmuyor kalbi duruyor bebeğimin . Ağrı sancı kanama hiçbir sıkıntım olmuyor. Kontrole gidince öğreniyorum .
Faktör v heterozigot mthfr1298 homozigot

Merhaba sizi üzmek asla istemem ama en son bende böyle birşey yaşadım. Her gün idrar testi sizin gibi silik çıktı hiç koyulaşmaıçdı kan değerim 20 idi ve kimyasal olduğunu öğrendim. Bence kan değerinize 2 günde bir baktırın sonuca göre doktorunuz değerlendirsin. İnşallah sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…